Tarım, bir üniversite araştırması, çevresel etkilerin azaltılması üzerindeki etkileri değerlendiriyor

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Tarım politikaları çevresel etkilerin azaltılmasında ne kadar etkilidir? Bu durum, Floransa Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Bilimleri Bölümü'nün Toskana Bölgesi ve Artea ile yaptığı iş birliği sayesinde gerçekleştirdiği araştırmayla ortaya çıkacak.

Üç taraf arasındaki taslak anlaşma, tarım-gıdadan sorumlu başkan yardımcısı ve meclis üyesinin teklifi üzerine bölge konseyi tarafından onaylandı ve yakında imzalanacak.
Artea'nın şirket kayıtlarındaki katkılar ve yetiştirme planlarına ilişkin verilerle ilgili olarak tuttuğu yararlı bilgilerle, Üniversite araştırmacıları Ortak Tarım Politikasının (CAP) çevresel etkilerinin sonuçlarını Toskana'da da daha derinlemesine incelemek için bir çalışma yürütecekler. 2014-2022 dönemi.

Tarım-gıda meclis üyesi, uzun süredir çölleşme, hidrojeolojik istikrarsızlık, hidrojeolojik istikrarsızlık gibi çevresel etkileri kontrol altına alabilecek tarım ve ormancılık faaliyetlerini geliştirmeye kararlı olan Toskana'nın çalışmalarının sonuçlarını doğrulamayı amaçlayan bir çalışma üreten bir anlaşmanın öneminin altını çizdi. doğal biyolojik çeşitliliğin ve peyzajın korunması.
 
Üst