Aamras Kruvasanı Hakkında Viral Gönderi İnterneti Bölündü – Bazıları Lezzetli Olduğunu Düşünüyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Birçok yemek tutkunu, desi lezzetlerinin uluslararası yemeklerle birleşimine yabancı değil. Tavuklu tikka pizzadan gulab jamun cheesecake'e kadar bu tür alışılmadık kombinasyonların pek çok örneği var. Son zamanlarda “Aamras Kruvasanı” hakkındaki bir X yazısı internette fırtına yarattı. Adından da anlaşılacağı gibi, bu incelik, lapa lapa Fransız ikramının içine Hint tarzı tatlandırılmış mango posası dolgusu içeriyor. İnternetteki yemek tutkunlarının bu konuda söyleyecek çok şeyi vardı. Platformda tepkiler oldukça bölünmüştü. Birkaç kullanıcı bu füzyonu denemeye ilgi duyduğunu belirtti.
Ayrıca Okuyun: Koreli Koca Chai Yaparken Hintçe Çivi Çiviliyor, İnternet Aşık

@rutujax kullanıcısının X gönderisinde, söz konusu pişmiş ürünün açıklamasını ve fiyatını (Rs 299) içeren bir ekran görüntüsü görüyoruz. Üzerinde “Safran, kakule ve kuru zencefille tatlandırılmış, badem gümüşü çıtırtısıyla tatlandırılmış, ev yapımı Ratnagiri Alphonso hamuruyla doldurulmuş Jumbo Viennoiserie kruvasanı” yazıyor.

Ayrıca Okuyun: 'Rajinikanth Tarzı Dosas': Mumbai Sokak Satıcısının Becerileri Viral Oluyor
Gönderi internette pek çok kişinin dikkatini çekti. Bazı X kullanıcıları bu füzyon tedavisinden yanaydı. Diğerleri ikna olmadı. Birkaçı insanların sadece puri ile aamras yemesi gerektiğini ilan etti. Aşağıdaki tepkilere göz atın:

“Buna Hint-Fransız mutfağı diyorsunuz.”

Hint-Fransız mutfağı dediğiniz şey budur— Proma Nautiyal
🧚
(@promanautiyal) 30 Mayıs 2024
“Kruvasan harika. Aamras harika. Aamras kruvasan hayır hayır hayır.”

kruvasan çok güzel
aamras çok iyi
aamras crosisant hayır hayır hayır— Srijan Mahajan (@srijan_mahajan) 30 Mayıs 2024
“Tadı 10/10. Temel olarak Fransız tarzında roti/fakir ve aamras. Şahsen, son 2,5 yıldır mango seven ve giderek artan tecrübeli bir mango tutkunu olarak, bunun yağdan yağ, tahıllardan karbonhidrat ve mangodan mango içerdiğini düşünüyorum. Çoğu bakımdan tam bir yiyecek.”

Tadı 10/10. Temelde roti/poori ve aamras'ın fransızcası.
Kişisel olarak son 2,5 yıldır mango seven biri olarak, bunun yağdan, karbonhidratı tahıllardan ve mangodan mango içerdiğini düşünüyorum.

Çoğu bakımdan tam bir yiyecek.— Orhan कामुक (@tummyhurts420) 30 Mayıs 2024
“İğrenç, nokta.”

İğrenç, nokta.— Vishal Saroha (@PayJ_93) 30 Mayıs 2024
“Bunun tadı gerçekten güzel. Şahsen denedim.”

Bu aslında tadı güzel. Şahsen denedim— Fatima Khan (@afficasm) 30 Mayıs 2024
“Schezwan dosa ülkesi seni şaşırtıyor. Neden?”

Schezwan dosa ülkesi sizi neden şaşırtıyor? – Fareesh Vijayarangam (@fareesh) 30 Mayıs 2024
“Bunun gerçekten lezzetli olacağını düşünen tek kişi ben miyim? Yani, tatlı-yapışkan aamraslı tereyağlı pul pul kruvasan. İdeal olarak işe yaramalı.”

Bunun gerçekten lezzetli olacağını düşünen tek kişi ben miyim? Yani, tatlı-yapışkan aamralı tereyağlı pul pul kruvasan. İdeal olarak çalışması gerekir.— Akki Rotti (@Theshashank_p) 30 Mayıs 2024
“Bu çok hoş olabilir! Tereyağ yerine kruvasanlarımın üzerine hafif reçel sürülmesini seviyorum.”

Bu tamamen hoş olabilir! Tereyağ yerine kruvasanlarıma hafif reçel sürmeyi daha çok seviyorum.— Rahul Gupta (@rhlgpta) 30 Mayıs 2024
“Muhtemelen 500 yıl sonra konuşulacak en büyük keşif.”

Muhtemelen 500 yıl sonra konuşulacak en büyük keşif- K (@Regressssss) 30 Mayıs 2024
Bu viral gönderi hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.
Ayrıca Okuyun: “Nonna”nın WFH Torununu Bol Yemekle Beslediği Viral Video İnternette Kazandı