Sosyal medya akışlarımız bizi sıklıkla tuhaf Haberlarla ve tuhaf yiyecek zorluklarıyla tanıştırıyor. Son zamanlarda, bir içerik oluşturucunun sayısız çilekle dolu devasa bir kabı tükettiği Haber viral oldu. Bu eylemi gerçekleştirmesinin nedeni belirtilmemiştir. @wollywhatthe'nin Instagram Haber'sunda, “100 litre” çileğe eşdeğer olduğunu iddia ettiği şeyi yiyen bir adam görüyoruz. Dijital yaratıcı, bütün çilekleri birbiri ardına ağzına atıyor. Kutu boşalana kadar bunu yapmaya devam ediyor.
Öyleyse okuyun: Viral: Adam Birayı Dökmenin Doğru Yolunu Açıkladı, İnternet Bunu Komik Buldu
Video şu ana kadar 6 milyondan fazla görüntüleme aldı. Yorumlarda birçok kişi çileği tek seferde yemesi konusunda şüphelerini dile getirdi. Videonun kendilerine şüpheli görünen yönlerine dikkat çektiler. Diğerleri ise hepsini bitirdikten sonra ne olacağını merak ediyordu. Birkaç kullanıcı alaycı yorumlar bıraktı. Aşağıdaki reaksiyonları okuyun:
“Matematik problemlerindeki adam.”
“12 saat boyunca çilek yememe rağmen odanın dışarıdan gelen ışığı değişmedi mi? Tamam, elbette.”
“Yani bana 12 saat boyunca hemen hemen aynı pozisyonda durduğunu ve sürekli çiğnediğini mi söylüyorsunuz?”
“Harika düzenleme becerileri! O 12 saatte güneşin batmaması çok kötü.”
“Beni rahatsız eden de yaprakları yemesi.”
“Karnım ağrıyacaktı. Ayrıca dilimi hissedebileceğimi de sanmıyorum.”
“Bütün bunları neden izlediğimden emin değilim.”
“Ertesi gün çileğe dönüştüğü söyleniyor.”
Bu viral Haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.
Öyleyse okuyun: Viral Video: Tereyağlı Tavuk'tan sonra Young Cook'un Pani Puri'si Desis Online'ın Onayını Kazandı
Öyleyse okuyun: Viral: Adam Birayı Dökmenin Doğru Yolunu Açıkladı, İnternet Bunu Komik Buldu
Video şu ana kadar 6 milyondan fazla görüntüleme aldı. Yorumlarda birçok kişi çileği tek seferde yemesi konusunda şüphelerini dile getirdi. Videonun kendilerine şüpheli görünen yönlerine dikkat çektiler. Diğerleri ise hepsini bitirdikten sonra ne olacağını merak ediyordu. Birkaç kullanıcı alaycı yorumlar bıraktı. Aşağıdaki reaksiyonları okuyun:
“Matematik problemlerindeki adam.”
“12 saat boyunca çilek yememe rağmen odanın dışarıdan gelen ışığı değişmedi mi? Tamam, elbette.”
“Yani bana 12 saat boyunca hemen hemen aynı pozisyonda durduğunu ve sürekli çiğnediğini mi söylüyorsunuz?”
“Harika düzenleme becerileri! O 12 saatte güneşin batmaması çok kötü.”
“Beni rahatsız eden de yaprakları yemesi.”
“Karnım ağrıyacaktı. Ayrıca dilimi hissedebileceğimi de sanmıyorum.”
“Bütün bunları neden izlediğimden emin değilim.”
“Ertesi gün çileğe dönüştüğü söyleniyor.”
Bu viral Haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.
Öyleyse okuyun: Viral Video: Tereyağlı Tavuk'tan sonra Young Cook'un Pani Puri'si Desis Online'ın Onayını Kazandı