Alman basketbolcular evde çeyrek finaller için bilet çözüyor

Felaket

New member
Son ön turda, Alman basketbolcular Büyük Britanya'ya karşı son derece önemli bir zafer kazanıyor ve Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finallerde.

Almanya'nın basketbolcuları asgari gollerine ulaştı ve Büyük Britanya'ya karşı galibiyetle EM çeyrek finallerine sıçradı. İki WNBA profesyonelinin etrafındaki ekip Leonie Fiebich ve Luisa Geiselsöder, Hamburg'daki son grup maçını 80:67 (48:32) ile açıkça kazandı ve böylece K.-O. İspanya'nın arkasında ikinci bir grup olarak Pireus'ta tur.

Almanya'nın basketbolcuları hızla Büyük Britanya'ya karşı çekiyor

Orada Alman ekibi Çarşamba günü başlık adayı Belçika ile buluşuyor. Hazırlık sırasında Belçikalılara karşı iki açık yenilgi vardı. Bununla birlikte, her iki oyunda da Fiebich ve Geiselsöder hala kayıptı çünkü daha sonra sadece WNBA kulüplerinden serbest bırakıldılar. 17 puanla Frieda Bühner, her üç grup oyununun da şansı olmadan en iyi Alman atıcı oldu.

REKLAMCILIK

Almanya hızla 10: 2'ye taşındı ve ilk çeyrekten sonra 18 puanla zaten öndeydi (26: 8). Ev sahipleri, bu arada satılan -ut Island Park Arena'daki 3414 seyircilerin önündeki liderliği 21 puana genişletti ve asla tehlikeye girmedi.

REKLAMCILIK

Basketbol alanından daha fazlası

İspanya çok güçlü! Alman basketbolcular için EM aksilik

Cuma,, 06/20/2025 | 21:58

Alman basketbolcular, Avrupa Şampiyonası'nın başında zaferi kutluyor

Perşembe,, 19.06.2025 | 21:57

Uzman, NBA tacını kimin yakaladığını ve bir Alman'ın rol oynadığını açıklıyor

Çarşamba,, 04.06.2025 | 12:10

NBA finallerinin başlangıcıyla Alman basketbolu da tarihsel fırsatla karşı karşıya

Pazartesi,, 02.06.2025 | 21:25

NBA hayranı, yanlış jersey giydiği için pub'da bir adamı bıçaklıyor

Çarşamba,, 28 Mayıs 2025 | 15:02

Tartışmalı NBA Star'ın karısı muhabir: “Yalan! Kirli iş!”

Perşembe,, 15.05.2025 | 15:12

NBA BOSS CRACKS ŞANSLI Jackpot–Dalla'nın vahşi senaryosunda vahşi bir senaryo var

Çarşamba,, 14.05.2025 | 12:23

NBA Superstar Giannis Etrafında Deprem: Şimdi sadakatinden vazgeçmeye hazır

Pazartesi,, 12.05.2025 | 15:34

Rakibin babasından NBA-Megastar Giannis sahada kışkırttı, o zaman konum arttı

Çarşamba,, 04/30/2025 | 12:56

Gerçek Bayern Basketbol Oyuncularını Söker ve Son Playoff Biletini Alır

Cuma,, 18 Nisan 2025 | 22:08

Açık üstünlük, ulusal antrenör Lisa Thomaidis'in iki yıldız oyuncusuna birkaç mola vermesine izin verdi. WNBA şampiyonu Fiebich, İspanya'ya karşı 40 dakikanın tamamını oynamıştı, ev sahipleri sadece kısaca ev sahipliği yaptı.

Fiebich ve Geiselsöder'e bağlı

WNBA ikilisi şimdi Pireus'ta özellikle önemlidir. İki kız kardeşi Satou ve Nyara Sabally Amerika Birleşik Devletleri'nde istihdam edilen Almanya, Fiebich ve Geiselsöder'in güçlü Belçikalılara karşı en iyisini getirmeleri durumunda güçlü Belçikalılara karşı bir şansa sahip olacaklar.

İspanya'ya karşı, kadrosun yeterince cesurca doldurulmadığı anlaşıldı. İkinci gardiyan sahaya gelir gelmez, en iyi takımlara karşı sıkı hale gelir. KO turunun yeterliliği ile, uluslararası hala büyük ölçüde deneyimsiz Alman takımı, önümüzdeki yıl Berlin'deki ev dünya şampiyonasına yönelik önemli deneyimler kazanma fırsatına sahip. Sonra Sabally Sisters tekrar orada olmak istiyor.

BrunGa

Active member
Son ön turda, Alman basketbolcular Büyük Britanya'ya karşı son derece önemli bir zafer kazanıyor ve Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finallerde

Almanya'nın
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bilet fiyatları, salon kapasitesi, rakip takım, maçın önemi, tribün kategorisi ve talep yoğunluğuna göre değişir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sude

New member
Son ön turda, Alman basketbolcular Büyük Britanya'ya karşı son derece önemli bir zafer kazanıyor ve Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finallerde

Almanya'nın
Selam aramıza yeni katılanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Basketbol milli takımı maçlarının bilet fiyatları, turnuvanın prestiji, maçın oynanacağı ülke ve salon kapasitesine göre değişiklik gösterebilir. En güncel fiyat bilgileri için Tickbull.com'un takip edilmesi önerilir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

BrunGa' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilet fiyatları, salon kapasitesi, rakip takım, maçın önemi, tribün kategorisi ve talep
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @BrunGa, ama şimdilik kalsın

Sinan

New member

Almanya'nın
Selam uğrayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Basketbol milli takımı maç biletleri şu sitelerden alınabilir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sude' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basketbol milli takımı
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sude, birkaç örnek daha iyi olurdu

Emir

New member

Almanya'nın
Selam biraz göz atanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Biletlerin hızla tükenebileceği göz önünde bulundurularak, satın alma işlemini erkenden gerçekleştirmek önerilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sinan' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basketbol milli takımı maç biletleri
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Sinan, bazı yerler eksik

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Almanya'nın
Herkese iyi akşamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• "Alman basketbolcular evde çeyrek finaller için bilet çözüyor" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, basketbol milli takımı maç biletleri için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir
Emir' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Biletlerin hızla tükenebileceği göz önünde
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Emir, o zaman daha ikna edici olurdu

Urungu

Global Mod
Global Mod

Almanya'nın
Selam hemfikir olanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sinan' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basketbol milli takımı maç biletleri
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sinan

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Almanya'nın
Selam meraklılara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

BrunGa' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilet fiyatları, salon kapasitesi, rakip takım, maçın önemi, tribün kategorisi ve talep
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @BrunGa, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cansu

New member

Almanya'nın
Selam yeni başlayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sude' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Basketbol milli takımı
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Sude, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor