Bölge ve proosyolar: Toskana organik modelinde yapılmış bir intesa

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Redazione tarafından yazılmış, 14 Mayıs 2025 Çarşamba 13:06

Organik tarım için yeni bir bölüm açılıyor. Bugün Palazzo Strozzi Sacrati'de Toskana bölgesi ve promyoları – Angen Capital tarafından kontrol edilen sağlıklı ve sağlıklı gıda panoramasında bir referans referans noktası – inovasyon, eğitim ve sürdürülebilirliğe yönelik bir yaklaşımla organik gelişimini güçlendirmeyi amaçlayan bir muhtıra imzaladı.

Resmi imza, Procios Group CEO'su Renato Calabrese ve Procios Yönetim Kurulu üyesi Rossella Bartolozzi tarafından Renato Calabrese tarafından Başkan Yardımcısı ve Meclis Meclis Üyesi ve Meclis Meclis Üyesi'nin huzurunda gerçekleşti.

Bölgesel Konsey tarafından tanıtılan anlaşma, Toskana bölgesinin bir mükemmellik bölgesi olduğu organik tedarik zincirini dönüştürme ve güçlendirme hırsına sahip bir kamu-özel işbirliği modelinin inşasında önemli bir adımdır.

“Bu – Başkan Eugenio Giani'yi ve Tarım için Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi, Stefania Saccardi – Bölgesel kalkınma programımız doğrultusunda bir seçim ve biyolojik bölgelerimizi desteklemeye teşvik etmeye özen gösteriyor. Bu nedenle, bölge, endüstriyel varlığını artırmak ve en iyi şekilde işbirliği yapmak amacıyla işbirliği yapmaya ve en iyi istihdama izin vermek amacıyla işbirliği yapmayı taahhüt ediyor ve en iyi istihdamla işbirliği yapmayı taahhüt ediyor. Üniversiteler araştırma sistemi ve sağlıklı gıdaların yayılması “.

“Bu anlaşma ile, Toskana bölgesi ile birlikte, ekonomik etki ve sosyal sorumluluğu birleştirebilen tedarik zincirinin avant -garde modeli” diye ilan ediyor. “Hedefimiz, her gün daha fazla sağlıklı ve dengeli bir diyetin daha fazla sayıda insana yayılmasına, araştırma, eğitim ve yeniliklere yapılan yatırımlar yoluyla daha fazla katkıda bulunmaktır. Her zaman organik hammaddeler kullandık ve bu zincir, DNA'mızın bir parçası olan kalitesi ve saygı duyabilen değerlerdir. Gıda işlemine yönelik bir taahhüt haline getirilen bir taahhüt haline getirilen bir değerdir. insanlar ve bölgenin geliştirilmesi.

Protokol, tüm sektör için stratejik alanlara dokunan gerçek bir paylaşılan yol haritası olarak gelişir: yeni organik ürünlerin araştırılmasından ve geliştirilmesinden özel personelin eğitimine; Sağlıklı ve bilinçli bir beslenmenin teşvik edilmesinden, cinsiyet eşitliğine adanmış Avrupa girişimlerine ortak katılıma kadar. Bunlara, Toskana biyolojik zincirinin ve uluslararası projeksiyonunun güçlendirilmesi için işlevsel üretim, ticari ve lojistik yerleşimlere odaklanan bölgedeki yeni yatırım projeleri ekleniyor.

Diyerek şöyle devam etti: “Bu projeye, kurumlar ve şirketler arasındaki işbirliğinin gerçek değer yaratabileceği inancına inandım.” Rossella Bartolozzi, Probos Yönetim Kurulu üyesidir. “Prosos grubu ile bu değer güçlendirildi: düşük çevresel etkiye sahip bir tarımsal modeli teşvik ediyoruz ve hala çok az bilinen organik bir kültürün yayılmasına katkıda bulunuyoruz. Gezegen ve yeni nesiller için daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru görünen bir taahhüt”.