Brownie Sağlıklı Olabilir mi? Bu Kolay Ve Lezzetli Pancarlı Brownie Tarifini Deneyin

Leila

Global Mod
Global Mod
Aşırı duygusal keyif kareleri, brownie sevmeyen neredeyse yoktur. Bu zamansız tatlı çiğneme ve çikolata lezzetinin mükemmel bir karışımıdır. En iyi yanı, hem bağımsız hem de yan tatlı olabilmesidir. Dondurma, meyve, ganaj veya çırpılmış krema ile yiyin; kendinizi mutlu ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. İnsanlar ne tükettikleri konusunda daha bilinçli hale geldikçe bu klasik tatlının daha sağlıklı çeşitleri ortaya çıktı. Bunlardan biri de pancarlı brownie. Garip bir kombinasyon gibi görünse de pancarın dünyevi tadı, brownie'nin tatlılığını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Üstelik bunlar sağlıklı ve vegan! Tarifi merak mı ediyorsunuz? Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!
Öyleyse okuyun: Evde Hazırlanacak En İyi 7 Brownie Tarifi: Brownie Cheesecake'den Kupada Brownie'ye ve Daha Fazlası!


Pancarlı brownieler aşırı duygusal ve lezzetli!
Fotoğraf Kredisi: iStock

Brownie'lere Neden Pancar Eklemelisiniz?


Kulağa tuhaf gelse de, keklerinize pancar eklemek pişirme oyununuzu geliştirebilir. Bu sebze, brownilerin doğal tatlılığını, nemini ve sağlık açısından faydalarını arttırır. Pancarın içinde bulunan doğal şeker, bu tatlıya şeker ekleme ihtiyacını azaltarak onu daha sağlıklı bir seçim haline getiriyor. Pancar püresindeki nem, vücudunuza gerekli besinleri sağlarken, brownielerin yumuşak olmasına da yardımcı olur. Bu brownieler son derece çok yönlüdür ve tat ve besin seviyelerine göre değiştirilebilir.


Pancarlı Brownie Nasıl Yapılır: Evde Pancarlı Brownie Yapma Tarifi


Doğranmış pancarları yıkayıp yumuşayana kadar pişirin. Şimdi onları bir karıştırıcıya koyun. Parçaları topaksız püre haline gelinceye kadar işleyin. Bir kenara koy. Fırınınızı önceden 175°C'ye ısıtın. Brownie kalıbını parşömen kağıdıyla kaplayın. Kağıdınız yoksa tavayı bol miktarda sıvı yağ veya tereyağıyla yağlayın.
Bir kase alın ve çok amaçlı un, kakao tozu, kabartma tozu, kabartma tozu ve tuzu koyun. İyice karıştırın. Başka bir kaseye pancar püresini alıp üzerine şeker ve vanilya özlerini ekleyin. Tüm malzemeleri iyice birleştirdiğinizden emin olun.

Pancarlı brownieler geleneksel brownilere göre daha sağlıklı bir alternatiftir.


Pancarlı brownieler geleneksel brownilere göre daha sağlıklı bir alternatiftir.
Fotoğraf Kredisi: iStock


Şimdi yavaş yavaş her iki kasedeki malzemeleri birleştirin. Karıştırmaya devam edin ancak fazla karıştırmaktan kaçının. Bu hamura çikolata parçacıklarını ekleyin ve tüm malzemeleri birleştirin. Pancarlı brownie hamurunu kağıt / yağlanmış fırın tepsisine dökün ve eşit şekilde dağıtın. Tavayı önceden ısıtılmış fırında dikkatlice tutun ve pancarlı brownileri 30-35 dakika pişirin. Bitip pişmediğini kontrol etmek için ortasına bir kürdan sokun. Temiz çıkınca fırınlanıyor. Fırın tepsisi soğuduktan sonra pancarlı brownieleri kareler halinde kesin ve üzerini doğranmış fındıklarla süsleyin. Ve işte! Pancarlı brownieniz servise hazır! Tarifin tamamını buradan okuyun.

Bonus ipucu:


Pancarlı kekler sıcak servis edildiğinde en iyi tada sahiptir. Bunları hemen tüketmeye çalışın. Eğer yumuşak olmasını istiyorsanız fazla pişirmemeye çalışın. Ayrıca üzerlerine ince bir tabaka vegan çikolatalı ganaj koyabilir veya vanilyalı dondurmayla servis edebilirsiniz. Dahası, bu pancarlı brownie'leri taze meyveler, hindistancevizi kreması veya meyve sosuyla servis ederek lezzetini artırın!
Öyleyse okuyun: Hızlı ve Kolay Tarif: Hafta İçi Aleminde 2 Dakikada Çikolatalı Brownie Nasıl Yapılır
 
Üst