Brunello Montalcino: Saccardi'den Bartolommei'ye tebrikler, Yeni Başkan Konsorsiyumu

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Redazione tarafından yazılmış, 4 Haziran 2025 Çarşamba 11:57

“Giacomo Bartolommei, konsorsiyum tarihinde şimdiye kadarki en genç başkandır ve bu, sektörü karakterize eden canlılığın ve yeteneklerin bir ifadesidir. Eminim, Caprili'nin bir oenolog ve ihracat yöneticisi olarak deneyimi sayesinde, Brunello'nun geleceğini belirleyerek güçlendirerek, ulusumuzla güçlendirilecek, ulusumuzu güçlendirecek, ulusumuzu güçlendirecek, ulusumuzu güçlendirmek için güçlendirilecek. Piyasalar “.
Bu sözlerle, başkan yardımcısı ve Agri -gıda -gıda Stefania Saccardi, Brunello di Montalcino konsorsiyumu Giacomo Bartolommei'nin yeni başkanını selamlıyor.

“Fabrizio Bindocci'ye içtenlikle teşekkür ediyorum – Saccardi devam ediyor – son yıllarda Toskana bölgesi ve her zaman gösterdiği dostluk için yaptığı değerli çalışmalar için. Umudum, bölgedeki tüm şirketlerin, günümüzün ekonomik ve tanıtım zorluklarıyla başa çıkmak için gerekli olan, günümüzün ekonomik ve tanıtım zorlukları ile başa çıkmak için gerekli olan bir uyum ve işbirliği ortamı bulmasıdır. Dünyada mükemmellik ve Toskana kimliğinin sembolü olmanın bir sembolü olmanın sembolü olmanın sembolü ve bu fırsatı tüm yönetim kuruluna iyi bir iş için en iyi tebriklerimi ve en iyi dileklerimle, Başkan Yardımcılarından ve Violace Gardini Cinelli colombini'ye, Kurula girip görevini ayırt edeceğini bildiğini bilerek alıyorum.