Cesur lezzetleri seviyor musunuz? Tayland yemekleriyle lezzetli bir ilişki için Boraan tarafından Easy Tiger'a gidin

Leila

Global Mod
Global Mod
Dünyanın dört bir yanından mutfakları keşfetmek için açlıklı bir foodie iseniz, Delhi-NCR otantik küresel mutfağı sunan bazı inanılmaz restoranlara ev sahipliği yapıyor. Yakın zamanda ziyaret ettiğim harika bir restoran, Tayland'ın kalbini Gururam'da canlı, modern bir alana getiren Boraan'ın kolay kaplanı. İmza soslarındaki cesur baharatlardan serinletici içeceklerde tropikal meyvelere kadar, Easy Tiger'da yemek Tayland'a bir yemek yolu almak gibidir.

Vibe ve Ambiyans:

Birkaç ay önce kapılarını açan restoran, şimdi patronlarla doluyor. Doyurucu bir Pazar öğle yemeği için Easy Tiger'a gittim. Şubat ayı havası hoş ve ne karşılama personeli ve sıcak iç mekan.

Mobilyalar, ahşap gibi doğal malzemeler kullanarak çok sayıda açık kahverengi ve dünyevi doku içeriyordu. Peluş koltuklarda kullanılan yumuşak mavilerin bir dokunuşu şık bir vibe ekledi. Muhteşem bir kamış yapımı balık tesisatı çatıdan yüksekti, karmaşık, el dokuması tasarımı onu çarpıcı bir manzara haline getirdi.

Boraan tarafından Easy Tiger'da Yemek:

Yemeklerde çağdaş bir bükülme ile cesur, taze Tayland lezzetleri vardı. İşte denediğim her şey:

Bir sürü mocktails ile karşılandık – ışık ve ferahlatıcı Zümrüt gökyüzü Salatalık, nane, agav, süper kireç ve soda ile; İle birlikte Vuruş Adından da anlaşılacağı gibi, guava suyu, Tabasco ve Tayland baharat tozunun tekme kaynağı ile geldi. Her iki içecek de benzersiz ve ilginçti.

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Ben yemeğimi ile başlatıyorum Pomelo Yam Som-O Salata. Bu ve serinletici ahududu, kızarmış hindistancevizi ve taze nane ile şimdiye kadar sahip olduğum en iyi salatalardan biri oldu. Bunu tekrarla yiyebilirim!

Sonra denedik Bangkok kızarmış tavuk Amerikan klasik patates kızartması burger kombinasyonuna benzeyen ananas çubuklarının bir tarafı ile hizmet etti. Tavuğun tadı oldukça hafif ve çıkış katmanı çok gevrek değildi.

Vejetaryen olarak denedik Chinatown Fursu PastasıMükemmel için pişirildi – dışarıda biraz gevrek ve yumuşak ve chewy.

Gözüm menüde “İsteyin Prik Nam Pla Eğer gerçek bir Tayland aşığıysanız. “Bu sosu denedim ve balık sosu, limon suyu ve parlak kırmızı Tay biber kombinasyonundan keyif aldım. Nam Phrik.

Baos ve köfte büyük bir hayranıyım ve bazılarını örneklemeden ayrılamıyorum. Sipariş verdik Boraan Barbekü Domuz Bao En yumuşak ve tatlı, lezzetli bir lezzet vardı. Çok denedim Biber fesleğen tavuk köfte Hangi taze, cömert ve nefis bir dolgu vardı.

İlginç mocktail'de denediğim Gece yarısı ejderha Kızılcık suyu, mango çayı, macrut, süper turuncu, palmiye şekeri ve zencefil ale ile. Bu mocktail ile ilgili en iyi yanı, içeceğinize yudumlamak zorunda olduğunuz yüksek, kabarcıklı, küresel köpüktü. Eğlenceli ve muhteşem bakmak!

Yani biz oradayız Karpuz Şeker Tayland Taze karpuz suyu, kavun parçaları, Kaffir kireç ve fesleğen ile yapılan mocktail.

Menüyü keşfederek denedik Manao buğulanmış deniz tabanı. Balık hafif, iyi pişmiş ve taze bok choy ve tatlı ve baharatlı bir et suyu ile iyi eşleştirildi.

Bu yüzden sipariş ettik Panag Curry Tavuk ile – Kalın, Saly ve tatlı, lezzetli kireç aroması olan bir tür kırmızı Tayland köri. Köri hakkında her şeyi sevsem de, yoğun kireç kokusuna çok düşkün değildim. Köriyi eşleştirdik Buğulanmış yasemin pirinç.

Yemeğimizi bitirdik Pandan Tres Leches tatlı için. Açık yeşil tonlu kek, Franz Franzrant hindistancevizi kremi ve kızarmış badem pulları ile süper yumuşak ve taze oldu. Gerçekten 10/10.

Eğlenceli, canlı ve kalp dolu, kolay kaplan Boraan, özellikle Delhi-NCR'deki Tayland yemek severleri için denemek için harika bir restoran.

Nerede: Global Gateway Towers, Mehrauli-Gurgaon Rd, Sikanderpur, Sektör 26, Gururam, Haryana 122002