Chennai'de, Ananya Panday Ghee Podi Idli'yi memnun eder

Leila

Global Mod
Global Mod
Ananya Panday kendini itiraf eden bir foodie ve onu Instagram'da takip eden herkes bunu iyi biliyor. Onun sevgisinden desi Paris yemek maceralarını memnun ediyor, hepsini çevrimiçi olarak paylaşıyor. En son hoşgörü sanırım? İşte bir ipucu – bu bir Güney Hindistan incelik. Şu anda, Chennai'de Ananya otantik yemeğe denemeye direnemedi. Ve eğer tahmin edersen IdliHaklısın. Ama klasik versiyona gitmedi – seçti Ghee podi idliYumuşak, ısırık büyüklüğünde idlis, ghee (arıtılmış tereyağı) ve podi (Lezzetli, baharatlı bir mercimek ve baharat tozu). Ananya tarafından gönderilen çırpıda, bir muz yaprağı ile kaplı beyaz bir tabak, hardal tohumu ve köri yaprakları ile süslenmiş mini idlis tuttu. Cazip, değil mi?

Çok oku: Vicky Kaushal, Bihar'ın Patna'daki ikonik sokak yemeklerini sevindiriyor. Ne oldu


Ananya Panday seyahat ederken yerel lezzetleri deneme şansını asla kaçırmaz. Geçen ay, kız kardeşi Rysa Panday ve anneleri Bhavana Pandey ile Amritsar'a gitti. Altın Tapınak ziyaretleri bir vurgu iken, yemek anları şovu çaldı. Ananya, Amritsar'ın ünlü Amritsari Kulcha'ya girdi, Chan Ki Sabzi, keskin chutney, dilimlenmiş soğan, turşu ve bir lassi Kulhad ile görev yaptı. Deneyimi paylaştı, görevini altyazdı, “Sabr. Shucr. Simran. Waheguru Ji Ka Khalsa Waheguru Ji Ki Fateh. “Hikayenin tamamı için buraya tıklayın.

Bundan önce Ananya Panday, yakın arkadaşları Shanaya Kapoor ve Suhana Khan ile evde rahat ama cömert bir akşam yemeğinden bir kolaj paylaştı. Akşam yemeği, hoşgörü ve konfor hakkında her şeyi yaydı. Mezeler, mini pizzalar, yassı yaylar ve haddelenmiş jambon gibi ısırık büyüklüğünde ikramları içeriyordu. Tatlı bir notla bitirmek için cazip bir ahududu tart vardı. İyi yemek ve harika şirketin mükemmel bir karışımı. İşte hikayenin tamamı.

Ananya Panday'ın foodie maskaralıklarını seviyoruz.
 
Üst