Her mutfak, farklı teknikler ve yerel malzemelerle hazırlanmış çeşitli lezzetler sunar. Örneğin, Hint mutfağı bol miktarda baharatla övünürken, İspanyol ve İtalyan mutfakları yaygın olarak domates kullanmalarıyla ünlüdür. Yeni bir mutfağı keşfetmek, kişinin büyüleyici bir mutfak yolculuğuna çıkmasına olanak tanır ve onları unutulmaz bir lezzetler dünyasıyla tanıştırır. Geçenlerde bir kadın, üzerinde kalıcı bir etki bırakan bir deneyim olan Etiyopya yemeklerini tatma zevkini yaşadı. Etiyopya gastronomi macerasında karşılaştığı olağanüstü lezzetlerin yanından geçemeyeceğini fark etti.
Öyleyse oku: Twitter Post’un Malpua’ya “Hindistan’ın En Kötü Tatlısı” Demesi Tartışmaya Yol Açtı
Kadın, bir Twitter gönderisinde, canlı bir Etiyopya inceliğinin büyüleyici bir fotoğrafını paylaştı ve onu “kesinlikle harika ve lezzetle dolu” olarak tanımlayarak katıksız zevkini ifade etti. Resimde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarında çeşitli rengarenk soslarla süslenmiş bir tabak, rulolar ve diğer nefis yiyecekler eşliğinde gösteriliyordu. Tweet’te şöyle yazıyordu: “Etiyopya yemekleri tek kelimeyle olağanüstü! Dördümüz bu enfes yemeği sadece 5 dakikada yedik. Gerçekten harika ve lezzetle dolu. Etiyopya mutfağını kaçırdığım için bir parça hüzün hissetmekten kendimi alamıyorum. hayatımın son 37 yılı için.” Kadın ayrıca Etiyopya ve Hint mutfağı arasındaki benzerliği yorumladı ve Etiyopya yemeklerinin neden Hindistan’da daha popüler olmadığını düşündü. Bir göz at:
Öyleyse oku: Eski Aşçının Kilo Verme Sırları Üzerine Tweet’i Twitter Kullanıcılarının İlgisini Çekiyor
Öyleyse oku: Twitter Post’un Malpua’ya “Hindistan’ın En Kötü Tatlısı” Demesi Tartışmaya Yol Açtı
Kadın, bir Twitter gönderisinde, canlı bir Etiyopya inceliğinin büyüleyici bir fotoğrafını paylaştı ve onu “kesinlikle harika ve lezzetle dolu” olarak tanımlayarak katıksız zevkini ifade etti. Resimde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarında çeşitli rengarenk soslarla süslenmiş bir tabak, rulolar ve diğer nefis yiyecekler eşliğinde gösteriliyordu. Tweet’te şöyle yazıyordu: “Etiyopya yemekleri tek kelimeyle olağanüstü! Dördümüz bu enfes yemeği sadece 5 dakikada yedik. Gerçekten harika ve lezzetle dolu. Etiyopya mutfağını kaçırdığım için bir parça hüzün hissetmekten kendimi alamıyorum. hayatımın son 37 yılı için.” Kadın ayrıca Etiyopya ve Hint mutfağı arasındaki benzerliği yorumladı ve Etiyopya yemeklerinin neden Hindistan’da daha popüler olmadığını düşündü. Bir göz at:
Yemeğin tadını doyasıya çıkardıktan ve tabakta hiçbir kalıntı bırakmadan bir fotoğraf daha paylaştı. Altyazıda esprili bir şekilde “5 dakika sonra. *GÜÇ* Bir santim bile hareket edemiyor.” yazıyordu.Etiyopya yemekleri ÇOK İYİ! Dördümüz tüm bunları 5 dakikada çiviledik. Fantastik ve çok lezzetli.
Hayatımın 37 yılını Etiyopya yemeği yemeden harcadığım için çok üzgünüm. ?????????
Hint yemeklerine benzer. Neden Hindistan’da daha popüler değil? pic.twitter.com/uRKZFBaP9P— Revs(@Full_Meals) 6 Mayıs 2023![]()
Öyleyse oku: Eski Aşçının Kilo Verme Sırları Üzerine Tweet’i Twitter Kullanıcılarının İlgisini Çekiyor
Gönderi, platformda büyük ilgi topladı ve kullanıcılardan bir dizi tepki aldı. Bir kullanıcı, Etiyopya mutfağı ile belirli bir Hint yemeği arasındaki benzerliği onaylayarak araya girdi: “Kesinlikle doğru. ABD’de Etiyopya’da bir restoranda yediğimiz godumai dosai (buğdaylı gözleme), evde yaptığımıza çok benziyordu. hoş ve beklenmedik bir sürpriz. Buna ışık tuttuğunuz için teşekkürler!”5 dakika sonra.
*GEĞİRMEK*
Kesinlikle bir santim hareket edemez. pic.twitter.com/t8vAdfB4dQ— Revs(@Full_Meals) 6 Mayıs 2023![]()
Başka bir kişi, “Gerçekten de, ABD’de bulunduğum süre boyunca birkaç Etiyopya restoranını ziyaret etme zevkini yaşadım. Hiç şüphesiz, şimdiye kadar tattığım en olağanüstü yabancı mutfaklardan bazılarını sundular” dedi.Bu doğru. ABD’de Etiyopya’da bir restoranda yediğimiz godumai dosai (buğdaylı pankek) evde yaptığımıza çok benziyordu. Hoş ve hoş bir sürpriz. Öne çıkardığınız için teşekkürler!— Mahali (@MahaliVasu) 7 Mayıs 2023
Başka bir kullanıcı, “Kabul ediyorum. Daha fazla Etiyopya yemek restoranına ihtiyaç var”.Aslında. ABD’deyken birkaç Etiyopya restoranına gittim. Bunlar sahip olduğum en iyi yabancı mutfaklardan bazılarıydı.— Arvind Raj N (@arvindraj4) 7 Mayıs 2023
“Hint yemeklerine çok benziyor. Hint yemekleri için can atan Hindistan dışındaki Hintliler için iyi bir alternatif. Ancak Hindistan’daysanız, özellikle sunduğu hiçbir şey yok” yorumunu okudu.Kabul ediyorum. Daha fazla Etiyopya yemek restoranına ihtiyacınız var—sanket (@hellomarketer) 7 Mayıs 2023
Etiyopya yemeklerini hiç denediniz mi? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.Hint yemeklerine çok benziyor. Hint yemekleri için can atan Hindistan dışındaki Hintliler için iyi bir alternatif. Ama Hindistan’daysanız, özellikle sunduğu hiçbir şey yok.— Mayur Ekbote (@mayurekbote) 7 Mayıs 2023