Hrithik Roshan Hafta Sonunda Gajar Ka Halwa'yı Seviyor – Posta Bkz.

Leila

Global Mod
Global Mod
Hrithik Roshan bir fitness meraklısıdır, ancak bir kez mavi ayda aktör bize foodie maceralarına bir bakış verir. Hafta sonu binges'inden ara sıra hile yemeklerine kadar Hrithik, sağlıklı beslenmeyi hidrumlarla dengeleme sanatını mükemmelleştirdi. Son Instagram yazısı, aktörün kış aylarından nasıl hoşlandığını gösterdi. Gajar Ka Halwa ile dolu bir kasenin resmini paylaştı. Hey garnizon bazı ekstra krizi için dilimlenmiş fıstık ve badem ile. Başlıkta Hrithik, “Gajjar Ka Halwa. Sağlıklı mı? Veya sağlıksız mı? Ne düşünüyorsun.” Diye sordu.

Öyleyse okuyun: Angad Bedi'nin kahvaltı yemeği Chana, Halwa ve Mizah ile doludur

Hrithik Roshan'ın aşağıdaki gönderisini izleyin:

Önceki Instagram görevinde Hrithik Roshan, yemek pişirme “yeteneğini” gösterdi. Oyuncu, bir tabak kremsi çırpılmış yumurta resmini paylaştı ve kızarmış ekmek ve tereyağı ile eşleştirdi. Başka bir görüntüde, oğlu Hridaan kahvaltıyı yiyordu. “Tanrım! Kendimi şaşırtıyorum sana söylüyorum! Daha fazla yemek yapmalıyım.).”

Bundan önce Hrithik Roshan, ekibiyle hamburgerlerin tadını çıkarıyordu. Oyuncu, Instagram'da hamburger, patates kızartması, cips ve sandviçler üzerinde deniz munching yapabileceği bir Haber paylaştı. Başlıkta Hrithik, “Kendimi benim kadar yemeyi seven bir ekip buldu. Foodies monte et!” ve “ekibim” ve “seyahat anıları” hashtag'lerini ekledi. Videoda, aktör takımına bakıyor ve geri kalanı hamburger ve patates kızartmasıyla dolu plakalarla poz vermeye çalışırken onu kazmaya işaret ediyor.

Öyleyse okuyun:Kylie Jenner'ın kızı Stormi Webster 7. doğum gününü her şeyi pembe ile kutladı – resimlere bakın

Hrithik Roshan'ın foodie anlarını yeterince alamayız!