IBES 2024 – Cora Schumacher gözyaşları içinde: “David'le temas yine koptu”

Felaket

New member
Ocak 2024'te RTL bir kez daha “Ben bir yıldızım, çıkarın beni buradan!” diyecek. “. “Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” dizisinin 17. sezonu Ocak ayında RTL'de başlıyor ve sunuculuğunu Sonja Zietlow ve Jan Köppen yapıyor. Orman kampı 2024 ile ilgili en son haberleri buradaki orman şeridimizden okuyabilirsiniz.

Orman kampı: Canlı yayında 2. gün

22:16: Orman kampının ikinci bölümü bu kadar. İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

22:15: Gizli ortaya çıktı: Leyla ve Tim'in yaklaşan orman testine katılması gerekiyor.

22:14: David, Anya, Sarah, Kim ve Mike da çekilişin dışında. Leyla titriyor olmalı.

22:13: Lucy ve Heinz'ın da sınava girmesi gerekmiyor. Cora ve Fabio da seçilmedi.

22:12: Felix değil. Tim'in tekrar gitmesi gerekiyor mu? Belki.

22:11: Sonja Zietlow ve Jan Köppen kampa girerler ve kararı hemen açıklarlar.

22:10: İkinci orman bölümüyle devam edelim. Artık yaklaşan orman testinde kimin yarışacağına karar verildi.

22:01: Bir sonraki reklam arası, yakında görüşürüz.

21:59: Heinz yatağında oturuyor, çocuklarını düşünüyor. Gözlerinde yaşlarla şöyle diyor: “Küçükleri özledim.” Daha sonra neredeyse on iki yıldır tanıdığı eşiyle olan özel ilişkisinden bahsediyor. Altı yıldır birlikteler.

Kim ve Tim orman testinde beş yıldız aldı

21:57: Eski futbolcu Odonkor hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyor ve muhtemelen daha yenilebilir bir şeyler umuyordu: “Yedi veya sekiz yıldız alacaklarını düşünmüştüm ama sorun değil. Her yıldız önemlidir.”

21:55: Tim doğrudan konuya giriyor: “Yani size bir spoiler vermek istiyorum. Bu asla girmek istemediğim bir sınavdı. Umarım herkes için sorun olmaz ama beş yıldızımız var.” İlk başta diğer katılımcılardan ihtiyatlı bir alkış duyulur.

21:53: Kim geriye dönüp baktığında “Her şeyin boktan olduğunu sanıyordum” diyor. Tim beş yıldızın sonucundan memnun. İkisi de son böcekleri korkutuyor, sonra asma köprüden kampa geri dönebiliriz.

21:51: Mola sona erdi.

21:43: Devam etmeden önce RTL'de bir sonraki reklam arası var. Kısa ara.

21:42: Kim ve Tim orman testinden sağ çıktılar ve toplam beş yıldız kazandılar. Kampta tepkilerin ne olacağını yakında göreceğiz.

21.40: Artık küçük bir kafeste mahsur kalan iki kampçı için bir sonraki zorluk. Balçık, böcekler ve diğer ürpertici sürüngenler yukarıdan düşüyor.

21:37: Tim'in atışının kısa olduğu açıkça görülüyor. Kim de beyaz çizgiyi geçti; bir sonraki yıldız gitti.

21:36: Şimdi Tim'in böcek başlığını takması gerekiyor, Kim'in ise cızırtılı pantolonu giymesi gerekiyor.

21:35: Sürekli boğulmak zorunda kalan Tim'in şansı yok. Kim ise bunu kendinden emin bir şekilde yapıyor ve menüyü hemen yutuyor. Artık takımdan bir yıldız alınamaz.

21:34: Şimdi her ikisinin de bir yemek sorunuyla yüzleşmesi gerekiyor. Diğer şeylerin yanı sıra timsah penisi, sakatat, kötü kokulu tofu ve kavrulmuş kurtçuklar da dahildir. O halde tadını çıkarın!

21:32: Kim'in atışı güçlü görünüyor. Tim futbolu yakalıyor ama yakalarken çizgiyi aşıyor, dolayısıyla sayılmıyor. Ama bir sonraki denemede sorun yok. Bir yıldız toplanır.

21.30: Tim için en başından itibaren saf bir histeri. Kol ve bacaklardaki kaşıntı dayanılmaz hale geliyor. Etkileyici kişi birkaç kez “Auuuuaaa” diye bağırıyor.

21:29: Artık devam edebiliriz. Reklam bitti.

21:20: Elbette orman testi başlamadan önce bir reklam arası verilecek. Yakında görüşürüz!

21:18: Kim'in görevi futbol toplarını yerden alıp Tim'e atmaktır. Yakalanan her futbol için takım bir yıldız alır. Yakalama operasyonu sırasında Kim'in üzerinde sevimli hayvanların bulunduğu bir kask takması gerekiyor. Tim ise çeşitli böceklerle dolu plastik pantolon giyiyor.

21:16: Ayrıca Dr. Bob'u da gözden kaçırmamak lazım. Her ikisinin de hemen tanıdığı hayvanları ısırdığını ve tırmaladığını duyurdu.

21:14: Artık fenomen Twenty4Tim ve realite TV ünlüsü Kim Virginia için işler ciddileşiyor. Her ikisi de asma köprünün üzerinden geçiyor. “Quarterschrei” testi bekliyor. Sonja Zietlow ve Jan Köppen zaten hazırlar.

21:11: Kim, meydan okumasından önce “Bu, en büyük felaket testi olacak” diye düşünüyor. Bu arada Mike hala onunla konuşmayı düşünüyor. Eski milli oyuncu Odonkor, Mike'a doğru eğiliyor ve ona şunu tavsiye ediyor: “Eğer konuşursa, konuşmasına hiç izin vermeyin.”

21:08: Bu sırada Anya tek başına bir taşın üzerine oturur ve ağlar. Kendini biraz dışlanmış hissediyor ve örneğin sınava seçilmediği için izleyicilerin ondan hoşlanmadığını düşünüyor.

21:06: “Hiçbir zaman birlikte olmadık. Bana TikTok'ta ateş ettin ve ben buna yanıt bile vermedim” diye vurguluyor Mike tekrar. Kim ise duruma farklı bakıyor: “Havaalanında bana yeniden cinsel bir şeye başlamak istediğini söylemiştin.” Mike yüzünde arsız bir sırıtışla “Bu da farklı bir şey” diye yanıtlıyor.

21:03: İkinci gün Kim ve Mike kavga eder. Mike, “Sana karşı her zaman haklıydım” diyor. “Kim, geçmişte ona nasıl davrandığı konusunda “gerçekten mutlu” olup olmadığını bir kez daha bilmek istiyor.

akşam 9: Yaklaşan orman testinden önce Tim, “Her şeyimi vereceğime söz veriyorum” diyor. Bu sırada Kim, “Nasıl görünüyorum?” diye sorar. Mike “her zamanki gibi” göründüğünü söylüyor.

20:58: Devam et!

20:49: Sarah ve Kim birlikte “Leyla susamadığı için bütün gece uyanıktım” diye şikayet ediyorlar. Kim önce bir sigara yakar. Sonra ilk reklam arası var. Yakında görüşürüz!

20:46: Kamp sakinleri artık yatmaya gidiyor. Aniden hayvan sesleri duyuluyor. Bir kurbağa battaniyenin üzerinde rahat etti. Leyla Lahouar, “Gözleri çürük bir avokadoya benziyordu” yorumunu yaptı.

Kim, Mike hakkında: “Tanıştığım en saygısız adam”

20:42: Kim hemen Mike'ı eleştirmeye başlıyor: “Gerçek hayatta tanıştığım Mike tanıştığım en saygısız adamdı. “Seninle ilgilenmiyor, öğleden sonra 3'e kadar uyuyor ve bunların hepsi, zaten bir çocuğu olmasına rağmen.”

20:39: Tim şimdi dikkatini daha keyifli konulara çeviriyor. “Kim'in Mike'la işinin hâlâ tam olarak bitmediğini hissediyorum.” Kim, durumu “Mr. ve Bayan Smith.”

20:36: Tim, “Bana her zaman pislik ya da ibne diyebilirsin ama ben kötü bir insan değilim” diye tekrarlıyor. Kendini “pek erkeksi değil” olarak tanımlıyor ve bu da bazı insanları saldırgan kılıyor. Daha sonra etkileyiciden de gözyaşları akıyor.

20:34: Tim şimdi kendisine ve annesine yönelik düşmanlıktan bahsediyor. Olayların yaklaşık üç ay önce meydana geldiği belirtiliyor. “Sen ve ibne oğlun. Sokakta insanlar onun hakkında “Sana gelen gerçekten iğrenç bir nefret” diyordu. Bu, bugüne kadar onun için hala geçerli.

20:31: “Burada birlikte büyüyoruz ve birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Burada kimsenin zarar vermek istemediğini hissediyorum” diyor Heinz diğer kamp sakinleri hakkında.

20:29: Heinz ikinci günde zaten tamamen bitkin görünüyor, yatağında oturuyor ve şarkıcı Lucy'nin ayakkabılarını bağlamasına izin vermek zorunda kalıyor. Bu gerçekten de bir şey olabilir…

Cora Schumacher: “David'le temas kısa süreliğine vardı, şimdi tekrar gitti”

20:27: Cora'nın Frankfurt'tan ayrılmadan önce havaalanında Ralf'tan bir mesaj aldığı söyleniyor. Eski kocasının kendisine Avustralya'da geçireceği süre boyunca iyi şanslar dilediği söyleniyor. Daha sonra oğluyla olan ilişkisini şöyle anlatıyor: “David'le kısa bir süreliğine yeniden iletişim kurduk, şimdi tekrar gitti. Hepimiz sağlıklıyız, her şey yolunda.” Sonra Cora'nın gözyaşları yanaklarından aşağı süzülüyor. “Oğlum benim için her şeye değer, gerisi hiçbir şeye değmez. Cora, “Bunu kamuoyu önünde konuşmanın hiçbir anlamı yok,” diye devam etti.

20:23: “Kişisel olarak benim için zor. Eski kocası Ralf'ı “sanal alan aşkı” olarak tanımlayan Cora Schumacher, “Her zaman taşıyacak ağır bir paketim vardı” diye devam ediyor. Her ikisi de aşktan evlendi. “O zamanlar ondan emin değildim” diyor.

20:21: Tim, “Gösteriden önce Cora Schumacher'e karşı biraz dikkatli olmam önerildi” diyor. “Her stresin arkasında her zaman bir insan vardır. Sizden her hikayeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bunun için kendime yemin ettim,” diye yanıtlıyor Cora.

20:18: Dün tüm adaylar ilk korkunç yemek testine girmek zorunda kaldı. Bugün sadece iki kampçıyı etkiliyor. Etkileyici Twenty4Tim ve realite TV ünlüsü Kim Virginia izleyiciler tarafından seçildi ve daha sonra ikili olarak kendilerini kanıtlamak zorunda kalacaklar.

20:17: Başlangıçta kamp ziyaretçilerinin duygusal sahneleri gösteriliyor. Diğerlerinin yanı sıra Cora Schumacher gözyaşları içinde “Bu benim büyük kum havuzu aşkımdı” diyor.

20:15: RTL yayınıyla başlayalım. İkinci orman bölümü yeni başladı.

19:35: Slime ve futbolun birbiriyle ne alakası var? Bu doğru, orman! Çünkü “Quarter Horror”da Kim Virginia ve Twenty4Tim'i bekleyen yağlı, sümüksü, sürünen mücadeleler sunan bir futbol sahası var.

Böylece ikisi balçık ve bağırsaklardan oluşan bir duşa hazırlanabilirler… Kampın klasiklerini de unutmamak gerekirse, solucanlar, hamamböcekleri ve benzerleri de vardır!

20 Ocak Cumartesi, 19:29: Yeni sezonun bir sonraki bölümü “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” birazdan başlayacak! Canlı yayın akışını saat 20.15'ten itibaren buradan okuyabilirsiniz. çevrimiçi ODAKLANMAOn iki adayın orman kampının ikinci gününde ne kadar iğrenç sınavlara katlanmak zorunda kaldıkları ve ne kadar başarılı oldukları.