İzle: Kafe, “Ciddi Bir Baristayı Güldürebilen” Müşterilere Bedava Kahve Sunuyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Uzun bir iş günü boyunca kendinizi enerjik hissetmek için sabahları taze demlenmiş bir fincan kahve yeterlidir. Eğer kafanızı tamamen onaylayarak salladıysanız, kendinize kahve aşığı demekten çekinmeyin. Tüm kahve tutkunlarına güzel bir haberimiz var. Good News adlı bir kahve dükkanı görmezden gelemeyeceğiniz bir teklif sundu. Personel, müşterilere ücretsiz kahve servisi yapmayı kabul etti, ancak bir şartla: oldukça “ciddi bir baristayı güldürmeniz” gerekiyor. Aynı Habernun Instagram'a da düşmesi kahve tutkunlarını sevindirdi.
Ayrıca Okuyun: Çay veya kahve? Bhagyashree Bu Videoda Seçimini Yapıyor

“En ciddi baristamızı güldürmeyi başarabiliyor musun? Peki ya size fiyatının iyi bir kahve olduğunu söylesek? Başlayalım!” başlığı okuyun. Video, baristanın kollarını kavuşturması ve sert bir yüzle kameraya bakmasıyla açılıyor. Ancak kafekolikler bu meydan okumadan caydırılmadı.

İlk müşteri aslında merdiven yokken merdivenlerden iniyormuş gibi davrandı. Ancak barista kahkahasını kontrol etti ve müşteri bu girişiminde başarısız oldu. İkinci kişi ise baristayı “kalbiyle” ödemeye hazır olduğunu söyleyerek gülümsetmeye çalıştı. Şaka başarısızlıkla sonuçlandı ve talihsiz alıcı iki euro ödemek zorunda kaldı. Şans, komik sorusu “Burada Cantharellus cibarius mantarı mı servis ediyorsunuz?” diyen üçüncü kişiden yanaydı. Barista içten bir kahkaha attı, belli ki kendi oyununu kaybetmişti.

Ayrıca Okuyun: İzleyin: Kajol İlginç Tarzıyla Bize Kahve Yapmayı Öğretiyor
Video viral oldu ve 10 milyondan fazla izlendi. Yorumlar bölümüne eğlenceli tepkiler yağdı. Bir göz at:

Umutlu bir kullanıcı, “Benim toksik özelliğim, onu güldürebileceğime inanıyorum” diye yazdı. Bir başkası, “Sonunda kızarıyor,” diye işaret etti.

Bir kişi, “Barista olsaydım dükkan iflas ederdi” diye espri yaptı. Bir Instagrammer, “Başlangıçta onun poker yüzünü seviyorum” diye itiraf etti. Bir kişi kahkaha mücadelesinin “harika bir pazarlama fikri” olduğunu belirtti

Bu viral Haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında bizimle paylaşın.
Ayrıca Okuyun: İzle: Sevimli Baba-Oğul İkilisi Tatlı Patatesli Kahve Yapıyor ve İnternet Doyamıyor