Makarna evrensel olarak sevilen bir İtalyan lezzetidir. İster kırmızı/beyaz sosla servis edilsin, ister biraz masala ile desi bükümüyle servis edilsin, damak tadınıza uygun bir lezzettir. Penne, rotini, makarna, mantı, tortellini, düdük… makarnalar çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. Peki bu şekillerin nasıl yapıldığını hiç merak ettiniz mi? Büyük bir fabrikanın bunları toplu olarak ürettiğini hayal edebilirsiniz, ancak trend olan bir Instagram Habersu, sürece büyüleyici bir bakış sunuyor. Klipte makarnanın makarna kesme makinesiyle kesildiği görülüyor. Video giderek daha fazla izlenme kazandıkça insanlar filtrelenmemiş tepkilerini paylaşıyor. Bazı yemek meraklıları bunu “tatmin edici” buldu.
Öyleyse okuyun: İtalyan Koca, Hintli Karısının Masala Makarnasını Deniyor, Tepkisini İzliyor
Video, çeşitli makarna şekillerini aşağıdan yukarıya doğru iten bir makineyi çalışırken gösteriyor. Makarna yükseldikçe, bir kesici makarnayı verimli bir şekilde dilimler. Farfalle, rigatoni, düdük, ditalini, penne, rotini, kabuklar ve daha fazlasını içeren çeşitli şekiller üretir. Videodaki metinde “Makarna kesme makinesi, nasıl seri üretilebileceğini gösteriyor.” yazıyor. Aşağıdaki Haberya bir göz atın:
Öyleyse okuyun: Viral Video Kafatası Şeklindeki Pizzayı Gösteriyor, İnternet Buna “Bheja Fry” Adını Veriyor
Video şu ana kadar 7,5 lakh görüntüleme topladı. Bazı Instagram kullanıcılarının tepkisi şöyle:
Bir kişi şunu yazdı: “Bunu görmememiz gerektiğini düşünüyorum.”
Bir diğeri ise şunu ekledi: “Ne kadar hızlı dışarı pompalarlarsa pompalasınlar, ben onu daha da hızlı yiyeceğim.”
Bir kullanıcı “Bunu izlemek çok tatmin edici” diye ekledi.
Birisi şakayla karışık “Makarna kesme makinesinde erişte yapacağım” diye şaka yaptı.
Bir yorumda “Makarnanın bu şekilde yapılacağını beklemiyordum” denildi.
Bir Instagram kullanıcısı “Bu hipnotik” dedi.
Bir kişi “Bu gerçekten harika” diye yazdı.
Bu Haberyu ilginç buldunuz mu? Aşağıdaki yorum bölümünde görüşünüzü bize bildirin.
Öyleyse okuyun: İzleyin: Sanatçı Tek Bir Pirinç Tanesine 3 Boyutlu Yapı Oyuyor, İnterneti Etkiliyor
Öyleyse okuyun: İtalyan Koca, Hintli Karısının Masala Makarnasını Deniyor, Tepkisini İzliyor
Video, çeşitli makarna şekillerini aşağıdan yukarıya doğru iten bir makineyi çalışırken gösteriyor. Makarna yükseldikçe, bir kesici makarnayı verimli bir şekilde dilimler. Farfalle, rigatoni, düdük, ditalini, penne, rotini, kabuklar ve daha fazlasını içeren çeşitli şekiller üretir. Videodaki metinde “Makarna kesme makinesi, nasıl seri üretilebileceğini gösteriyor.” yazıyor. Aşağıdaki Haberya bir göz atın:
Öyleyse okuyun: Viral Video Kafatası Şeklindeki Pizzayı Gösteriyor, İnternet Buna “Bheja Fry” Adını Veriyor
Video şu ana kadar 7,5 lakh görüntüleme topladı. Bazı Instagram kullanıcılarının tepkisi şöyle:
Bir kişi şunu yazdı: “Bunu görmememiz gerektiğini düşünüyorum.”
Bir diğeri ise şunu ekledi: “Ne kadar hızlı dışarı pompalarlarsa pompalasınlar, ben onu daha da hızlı yiyeceğim.”
Bir kullanıcı “Bunu izlemek çok tatmin edici” diye ekledi.
Birisi şakayla karışık “Makarna kesme makinesinde erişte yapacağım” diye şaka yaptı.
Bir yorumda “Makarnanın bu şekilde yapılacağını beklemiyordum” denildi.
Bir Instagram kullanıcısı “Bu hipnotik” dedi.
Bir kişi “Bu gerçekten harika” diye yazdı.
Bu Haberyu ilginç buldunuz mu? Aşağıdaki yorum bölümünde görüşünüzü bize bildirin.
Öyleyse okuyun: İzleyin: Sanatçı Tek Bir Pirinç Tanesine 3 Boyutlu Yapı Oyuyor, İnterneti Etkiliyor