Yaratıcılığı mutfaklarla birleşen “yudum ve boya” restoranlar dünyasına harmanlayan popülerlik kazanan yeni bir yemek trendi var. Sadece lezzetli yiyecek ve içecekler değil, aynı zamanda konuklara iç sanatçılarını serbest bırakmak için tuval ve boya sunuyorlar. Böyle bir mekandan, hafif yürekli bir Haber viral hale geldi. Deneyimin sevinçlerini ve küçük aksiliklerini yakalar. İçerik yaratıcısı Tori Ratima tarafından Instagram'da paylaşılan klip, diğer elinde bir peynir çubuğu tutarken resmini bir eliyle gösteriyor. Bir kafa karışıklığı anında, peynir çubuğunu yanlışlıkla ketçapın pembe boyasına bırakır. Bir ısırık aldıktan ve birkaç saniye çiğnedikten sonra, karışımı gerçekleştirir ve kahkahalarda patlar.
Yan nota, “Boyadan daha fazla yudum yaptığınızda.”
Öyleyse okuyun: “ Lütfen kek üzerine güle güle, ''
Viral Haber interneti eğlendirdi ve 72 milyondan fazla görüntüleme izledi.
Bir kullanıcı, “Boyayı anahtarlamak için biraz zaman ayırdığınız ve daha sonra boyaya bakmak ve boya kardeşi olduğunu, ne kadar yudum yaptığınızı anladığınız gerçeğini yazdı.”
Bir diğeri ekledi: “Dil-beyin reseptörleriniz 500 iş günü gibi.”
Benzer bir olayı hatırlatan bir izleyici, “Cilbalıkları tırnaklarımdan çıkarıyordum … Polonya çıkarıcının yanında soğuk bir şişe sprite vardı. Tahmin et hangi şişeden benden de?!
“Bir zamanlar fırçamı şarap bardağıma batırmaya gittim,” diye paylaştı bir kullanıcı.
Bir kişi, “Şimdi toksik olmayan boya yaptıklarına ve boya yapmadıklarına sevindim. LOL.”
Hiç kendi yudum ve boya aksilik yaşadınız mı? Hikayenizi duymak isteriz. Aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşın.
Öyleyse okuyun: Dijital yaratıcı Chikoo'yu 'Egzotik Patates' diyor, Desis gülmeyi durduramıyor
Yan nota, “Boyadan daha fazla yudum yaptığınızda.”
Öyleyse okuyun: “ Lütfen kek üzerine güle güle, ''
Viral Haber interneti eğlendirdi ve 72 milyondan fazla görüntüleme izledi.
Bir kullanıcı, “Boyayı anahtarlamak için biraz zaman ayırdığınız ve daha sonra boyaya bakmak ve boya kardeşi olduğunu, ne kadar yudum yaptığınızı anladığınız gerçeğini yazdı.”
Bir diğeri ekledi: “Dil-beyin reseptörleriniz 500 iş günü gibi.”
Benzer bir olayı hatırlatan bir izleyici, “Cilbalıkları tırnaklarımdan çıkarıyordum … Polonya çıkarıcının yanında soğuk bir şişe sprite vardı. Tahmin et hangi şişeden benden de?!
“Bir zamanlar fırçamı şarap bardağıma batırmaya gittim,” diye paylaştı bir kullanıcı.
Bir kişi, “Şimdi toksik olmayan boya yaptıklarına ve boya yapmadıklarına sevindim. LOL.”
Hiç kendi yudum ve boya aksilik yaşadınız mı? Hikayenizi duymak isteriz. Aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşın.
Öyleyse okuyun: Dijital yaratıcı Chikoo'yu 'Egzotik Patates' diyor, Desis gülmeyi durduramıyor