Kabarık pirinç ister misin? Padma Lakshmi, pirinci durulamanın neden bu kadar önemli olduğunu açıklıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Gıda güncellemeleri söz konusu olduğunda, Padma Lakshmi asla etkilemiyor. Yemek şovlarını barındırmaktan Instagram'daki ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşmaya kadar, takipçilerini lezzetli olan her şeyle bağlanır. Cuma günü, pirincin neden yemek pişirmede önemli bir adım olduğunu açıklayan bir Haber yayınladı. Padma Lakshmi hisseleri, “Yani insanların fark etmediği şey, Basmati pirincini pişirmenin ilk önemli adımının onu durulamak olduğu.”

Bir kase pirinç tutan Padma Lakshmi, ilk durulamadan bulutlu suyu gösterir ve durulamanın yıldızı çıkardığını açıklar. Su “net” çalışana kadar nasıl durulamaya devam etmesi gerektiğini açıklıyor. Padma Lakshmi, insanların pirinçlerini yıkamadıklarından bahsediyor çünkü besinler olduğunu düşünüyorlar. “Pirinç yıkamak için sıralandım,” diye ekliyor. Ona göre, nişastayı çıkarmak pirincin mükemmel bir şekilde “kabarık” olmasını sağlıyor. Süreci “meditatif” olarak ifade ederek, pencerenin yanında durmayı sevdiğini, sudaki pirinci döndürdüğünü söyledi.

Öyleyse okuyun:Padma Lakshmi'nin manga köri tarifi, bölünmemiş dikkatimizi çekiyor

Altyazında Padma Lakshmi şöyle yazdı: “Basmati pirincinizi durulamayı unutmayın, su net! Görmediğiniz şey, bu pirinci pişirmeye hazır olmadan en az yedi kez durulamam. “

Padma Lakshmi'nin aşağıdaki Habersuna göz atın:


Bu, Padma Lakshmi'nin zımba hakkındaki görüşlerini ilk kez paylaşmadı. Geçen ay, Padma Lakshmi fırın patatesleri yapmak için hızlı ve kolay bir hack paylaştı – fırına gerek yok. Evet, bu konfor gıda klasiğini kırmak için bir mikrodalga kullandı. Topingleri? Bu ateşli tekme için cennetsel bir tereyağı, yoğurt ve tapatio acı sosu çiselemesi.

Padma Lakshmi, buharın kaçmasına izin vermek için patatesleri bir bıçak veya çatalla delerek başladı. Sonra, yumuşak ve mükemmel pişene kadar birkaç dakika mikrodalgaya yerleştirdi. Bir kez bittiğinde, bir tereyağı pat, bir yoğurt topu ve cömert bir sıcak sos sıçraması ile tepesinde. Hikayenin tamamı için buraya tıklayın.

Padma Lakshmi'nin daha fazla foodie gönderisini bekliyoruz.
 
Üst