Hindistan, kültürü, mutfağı ve yemek pişirme tarzı gibi çeşitlendirilmiştir. Her bölge ve alt bölgenin sunabileceği benzersiz bir şey var ve dünya gastronomi haritasına yıldız ekliyor. Bizi en çok imstressing, her biri benzersiz karakteristiği ve lezzet profiline sahip sokak tarzı lezzetler aralığıdır. Bazıları yağ ve masala yüklenirken, bazı yemekler damak için basit ve yatıştırıcıdır. Burada, aynı zamanda baharatlı, lezzetli ve sağlıklı bir arama yemeği hakkında konuşacağız. Sokak tarzı ghugni. Sound'un ilgi alanları? Hadi gidelim.
Öyleyse okuyun: Rs altında mevcut en popüler Kolkata Street gıdaları. 50
Ghugni nedir? Bu tarifte bu kadar özel olan nedir?
Başlangıç olarak Ghugni, Batı Bengal ve Bihar'dan, beyaz bezelye (Safed Matar) ile yapılan popüler bir yemektir. Basit, masalalarla yüklü ve aynı zamanda tatmin edici. Roti, puri veya ekmek ile eşleştirilmiş kahvaltı yemeği olarak alabilirsiniz. Ya da, üstte ekstra limon ve sev ile chaat olarak da tadını çıkarabilirsiniz.
Özenli Ghugni, haşlanmış güvenli matarın yağ, zencefil, sarımsak, soğan ve baharatlarla karıştırılması ve sotalanmasıyla pişirilirken, bu özel tarif tam işlemi kolaylaştırır. Aslında, en çok sevdiğim şey, bu tarifin sıfır damla yağ içermesidir. Bizi doğru duydun!
Öyleyse okuyun: Masala Pav nasıl yapılır: Mumbai'den bir sokak tarzı zevk
Sıfır yağlı sokak tarzı Ghugni tarifi: Yağsız Ghugni nasıl yapılır:
Tarif süper basit! Ve sadece 15 dakika içinde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir gece önce beyaz bezelye ıslatmak.
Ardından, batırılmış matar'ı zerdeçal tozu ve bir çizme kabartma tozu ile kaynatın. Underversed, Safed Matar doğada zordur, bu nedenle kabartma tozu eklemek daha kısa sürede pişirilmesine yardımcı olur. Yapıldıktan sonra, yarı dokuya sahip olmak için birkaç matar ezin.
Şimdi, bir kaseye biraz demirhindi batırın ve soğanı, yeşil biber, salatalık ve kişniş yapraklarını ince doğrayın. Bazı insanlar, daha fazla tat ve doku için rendelenmiş havuç, domates ve doğranmış hindistancevizi eklemeyi sever. Yapmanız gereken tek şey şimdi her şeyi haşlanmış bezelye, eklenti, kavrulmuş cumin-coriander-kırmızı biber ile zevkinize göre karıştırmak ve sev ile süslemek. Profesyonel ipucu: Sebzelerin ve sev'in çıtırtı tadını çıkarmak için taze olun.
Ghugni'nin ayrıntılı tarifi için buraya tıklayın.
Tarif çok basit, değil mi? Yani, çok zaman geçirerek, bu yemeği evde hazırlayın ve tadını çıkarın!
Öyleyse okuyun: Rs altında mevcut en popüler Kolkata Street gıdaları. 50
Ghugni nedir? Bu tarifte bu kadar özel olan nedir?
Başlangıç olarak Ghugni, Batı Bengal ve Bihar'dan, beyaz bezelye (Safed Matar) ile yapılan popüler bir yemektir. Basit, masalalarla yüklü ve aynı zamanda tatmin edici. Roti, puri veya ekmek ile eşleştirilmiş kahvaltı yemeği olarak alabilirsiniz. Ya da, üstte ekstra limon ve sev ile chaat olarak da tadını çıkarabilirsiniz.
Özenli Ghugni, haşlanmış güvenli matarın yağ, zencefil, sarımsak, soğan ve baharatlarla karıştırılması ve sotalanmasıyla pişirilirken, bu özel tarif tam işlemi kolaylaştırır. Aslında, en çok sevdiğim şey, bu tarifin sıfır damla yağ içermesidir. Bizi doğru duydun!
Öyleyse okuyun: Masala Pav nasıl yapılır: Mumbai'den bir sokak tarzı zevk
Sıfır yağlı sokak tarzı Ghugni tarifi: Yağsız Ghugni nasıl yapılır:
Tarif süper basit! Ve sadece 15 dakika içinde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir gece önce beyaz bezelye ıslatmak.
Ardından, batırılmış matar'ı zerdeçal tozu ve bir çizme kabartma tozu ile kaynatın. Underversed, Safed Matar doğada zordur, bu nedenle kabartma tozu eklemek daha kısa sürede pişirilmesine yardımcı olur. Yapıldıktan sonra, yarı dokuya sahip olmak için birkaç matar ezin.
Şimdi, bir kaseye biraz demirhindi batırın ve soğanı, yeşil biber, salatalık ve kişniş yapraklarını ince doğrayın. Bazı insanlar, daha fazla tat ve doku için rendelenmiş havuç, domates ve doğranmış hindistancevizi eklemeyi sever. Yapmanız gereken tek şey şimdi her şeyi haşlanmış bezelye, eklenti, kavrulmuş cumin-coriander-kırmızı biber ile zevkinize göre karıştırmak ve sev ile süslemek. Profesyonel ipucu: Sebzelerin ve sev'in çıtırtı tadını çıkarmak için taze olun.
Ghugni'nin ayrıntılı tarifi için buraya tıklayın.
Tarif çok basit, değil mi? Yani, çok zaman geçirerek, bu yemeği evde hazırlayın ve tadını çıkarın!