Gerçek hayatta olduğu gibi internette de hemen hemen her gün pek çok olumsuz olayla, umutsuzluk dolu hikayelerle karşılaşıyoruz. Tüm üzüntü ve nefretin ortasında, küçük nezaket örnekleri ve düşünceli jestler günümüzü güzelleştirebilir. Sadece onlar hakkında okumak bile insanlığa olan inancımızı yeniden canlandırabilir. İnternette dikkatleri üzerine çeken böyle bir gönderi, X kullanıcısı Deepak Abbot tarafından paylaşıldı. Aralık 2023'ün sonlarına doğru, kendisinden ikinci el Garmin saati satın almak isteyen herkes için platformda açık bir çağrı yayınladı.
Öyleyse okuyun: İzleyin: Trende 'Namkeen' Satan Bu Satıcı İnternette Kalp Kazandı. İşte Nedeni
Daha sonra 9 Ocak 2024'te anlaşmayla ilgilenen bir kişiyle bağlantıya geçtikten sonra yaşananları paylaştı. Şöyle yazdı: “Bunu Srinagar'daki birine sattım. Tamamen ticari bir anlaşmaydı (bilinmeyen bir kişiyle) AMA bana hediye olarak kocaman bir paket Keşmir cevizi ve Rajma paketi gönderdi. Bu kadar iyiliğe ve düşünceliliğe söylenecek söz yok. Duygulandım. !!!”” Aşağıdaki gönderiye bir göz atın.
Olay internette büyük ilgi gördü. X kullanıcıları da Keşmirli alıcının jestinden etkilendi. Aşağıdaki tepkilerden bazılarını okuyun:
“İyi insanlar, Tanrı'nın gönderdiği büyük insanların olduğu her yerdedir.”
Öyleyse okuyun: İzle: Adam Otoyolda Kamyonun İçinde Körili Tavuk Pişiriyor, İnternetten Etkilendi
Toshita Sahni HakkındaToshita kelime oyunu, yolculuk tutkusu, merak ve aliterasyonla beslenir. Bir sonraki yemeğini mutlulukla düşünmediği zamanlarda roman okumayı ve şehirde dolaşmayı seviyor.
Öyleyse okuyun: İzleyin: Trende 'Namkeen' Satan Bu Satıcı İnternette Kalp Kazandı. İşte Nedeni
Daha sonra 9 Ocak 2024'te anlaşmayla ilgilenen bir kişiyle bağlantıya geçtikten sonra yaşananları paylaştı. Şöyle yazdı: “Bunu Srinagar'daki birine sattım. Tamamen ticari bir anlaşmaydı (bilinmeyen bir kişiyle) AMA bana hediye olarak kocaman bir paket Keşmir cevizi ve Rajma paketi gönderdi. Bu kadar iyiliğe ve düşünceliliğe söylenecek söz yok. Duygulandım. !!!”” Aşağıdaki gönderiye bir göz atın.
Öyleyse okuyun: Ganalı Şef 220 Saatten Fazla Bir Süre Yemek Pişirerek Dünya Rekoru Kırmaya ÇalışıyorBunu Srinagar'daki birine sattım. Bu tamamen ticari bir anlaşmaydı (bilinmeyen bir kişiyle) AMA bana hediye olarak kocaman bir paket kaşmir cevizi ve rajma paketi gönderdi. Bu kadar iyiliğe ve düşünceliliğe kelimeler yetmez. Dokunuldu!!! https://t.co/W3Tpv9ZgCT— Deepak Abbot (@deepakabbot) 9 Ocak 2024
Olay internette büyük ilgi gördü. X kullanıcıları da Keşmirli alıcının jestinden etkilendi. Aşağıdaki tepkilerden bazılarını okuyun:
“İyi insanlar, Tanrı'nın gönderdiği büyük insanların olduğu her yerdedir.”
“Çok tatlı! Bunlar gününüzü güzelleştiren beklenmedik şeyler.”İyi insanlar, harika insanların Tanrı'nın gönderdiği her yerdedir.— Shapath Das(@shapathdas) 9 Ocak 2024![]()
“Annem Bangalor'da kapı kapı dolaşan bazı Keşmirli adamlardan kıyafet alırdı. Hediye olarak ceviz de verirlerdi. Cevizlerin bizim aldığımız kıyafetlerden daha pahalı olduğunu düşünürdüm.”Çok tatlı! Bunlar gününüzü güzelleştiren beklenmedik şeyler. Chitra Narayanan (@ndcnn) 10 Ocak 2024
“Dünyanın bu tür düşünceli jestlere daha fazla ihtiyacı var.”Annem, blr'de kapı kapı dolaşan bazı Keşmirli adamlardan kıyafet alırdı. Ceviz de hediye ederlerdi. Cevizlerin aldığımız kıyafetlerden daha pahalı olduğunu düşünürdüm.— Roshan (@roshanonline) 9 Ocak 2024
“Böyle yürek ısıtan hikayeler beni insanlık konusunda umutlu kılıyor.”Dünyanın bu tür düşünceli jestlere daha fazla ihtiyacı var.— Siddharth Vaze (@Siddharth_Vaze) 9 Ocak 2024![]()
Bundan önce ise yürekleri ısıtan farklı bir olay interneti kasıp kavurmuştu. Viral bir Haberda, bir içerik oluşturucunun aç bir aileyi bir restorana götürerek yardım ettiği görüldü. Görünüşe göre bu olay birçok insanı çevrimiçi ortamda gözyaşlarına boğdu. Hikayenin tamamına buradan göz atın.Böyle yürek ısıtan hikayeler insanlığa dair beni umutlandırıyor.— vijay shenoy (@ishenoy) 10 Ocak 2024
Öyleyse okuyun: İzle: Adam Otoyolda Kamyonun İçinde Körili Tavuk Pişiriyor, İnternetten Etkilendi
Toshita Sahni HakkındaToshita kelime oyunu, yolculuk tutkusu, merak ve aliterasyonla beslenir. Bir sonraki yemeğini mutlulukla düşünmediği zamanlarda roman okumayı ve şehirde dolaşmayı seviyor.