Manish Malhotra'nın Partideki 'Too Yum' Thali'si Malaika Arora ve Diğerlerini Etkiliyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Manish Malhotra'nın partileri her zaman yıldızlarla dolu, gösterişli ve dudak uçuklatan yiyeceklerle dolu bir olaydır. Tasarımcı geçtiğimiz günlerde evinde eğlenceli bir partiye ev sahipliği yaptı. Konuk listesinde Kapoor kardeşler Kareena ve Karisma'nın yanı sıra Malaika Arora, Amrita Arora ve Natasha Poonawalla da vardı. Ünlülerin Instagram hikayelerinde dolaşan resimlere bakılırsa, kız çetesinin tasarımcının evinde çok eğlendiği anlaşılıyor. Ev sahibi olarak Manish Malhotra, misafirlerine mükemmel ev yapımı Hint Thali'yi ikram etti. Ve misafirler yemekten fışkırmadan duramadılar.

Malaika Arora, thali'ye bir göz atmak için Instagram Hikayelerini kullandı ve “çok lezzetli” yazdı. Bazılarını gösterdi Hint bir kase pirinç gibi eşyalar, Dal Makhani, jeera aloobir havuç ve bezelye sabzi, Hintçe patates kızartması, paneer, yeşil söylemekve raita. Ortada bir salata kasesi de tutuldu. Ancak bu, mutfak harikalarının sonu değildi. Bu vejetaryen yemeklerin yanı sıra lezzetli körili tavuk da vardı. Pudina Hint turşusu muhtemelen çıtır ve altın kahverengi paranthalarla birlikte keyifle tüketilecekti.

Öyleyse okuyun: Kareena Kapoor'un Konforlu Yemekleri ve Daha Fazlasının “Lambi Listesi”: Instagram AMA Oturumu


Instagram hikayelerinde bir fotoğraf paylaşan Karisma Kapoor, “Fav Thali” yazdı ve “yum” ekledi.

Bu yemek girişimlerine neredeyse tanık olarak zevk alma duyularınız harekete geçti mi? Ardından, yemeklere nefis bir hava katmak için Manish Malhotra'nın partisinde thali'de gösterilen bazı öğelerin tariflerine göz atın.

Keşmir Paneer Kaliya


Bu soğansız ve domatesli tarif için paneer parçalarını hardal yağıyla ısıtılmış bir tavada kızartmanız gerekir. Yeşil ve siyah kakule, kimyon tohumu, karanfil, defne yaprağı ve yeşil biber, ilave baharat ve su dökülerek karıştırılmalıdır. Paneer parçalarını, 1 bardak sütü ve safranı atın ve iyice pişirin. Tarife buradan göz atın.

Dal Makhani


Bu Pencap elyafı Hindistan'da birçok kişi tarafından seviliyor. Hazırlanması kolaydır. Tek yapmanız gereken dalın içine su, tuz ve zencefil eklemek. Bir tavada tereyağını ve yağı ısıttıktan sonra üzerine biraz kasoori methi, shahi jeera, domates püresi, şeker ve toz biber serpin. Malzemeleri karıştırarak kızartın, kaynamaya bırakın ve işiniz bitti. İşte nasıl yapabileceğiniz Bunu yapmak.

Sarso Ka Saag


Bir başka Pencap harikası olan Saro Ka Saag'ın tadını makki ki roti ile çıkarabilirsiniz. Düdüklü tencerede saag, su ve tuzu pişirin. Saag'ı sıktıktan sonra koyulaşana kadar yeşil biberli zencefili ekleyin. Tadı arttırmak için doğranmış soğan ve garam masala dahil edilebilir. Tarifi buradan okuyun.

Geleneksel Hint Thali'sindeki favori yemeğinizi bize anlatın.

(Sorumluluk reddi: Yeni Delhi Televizyonu, bir Adani Grup Şirketi olan AMG Media Networks Limited'in bir yan kuruluşudur.)
 
Üst