Mesajda orman kampı: No Angels şarkıcısı Lucy orman tacını kazandı

Felaket

New member
19 Ocak Cuma gününden beri RTL “Ben bir yıldızım, çıkarın beni buradan!” “. Orman kampının 17. sezonunun sunuculuğunu Sonja Zietlow ve Jan Köppen üstleniyor. IBES 2024 ile ilgili en son haberleri buradaki orman şeridimizden okuyabilirsiniz.

Karar verildi! Lucy Diakovska 2024'ün orman kraliçesi olacak

sabah 0.37: Orman kampı 2024'te bu kadar! Lucy'ye bir kadeh şampanya ikram edilir ve sonunda Lucy herkese “iyi geceler” diler.

sabah 0.34: Lucy tahtta oturuyor ve Jan tacı başına koyuyor! “Tacı ve asayı kabul ediyorum” diyor ve izleyicilere teşekkür ediyor!

sabah 0.31: Artık Lucy'nin de kamptan çıkmasına izin veriliyor. Mesafeyi koşarak kat ettiği için daha fazla bekleyemiyor. Bu arada, onun önemli anlarını hala görebiliyoruz. Son birkaç metrede “Geliyorum” diye bağırıyor.

sabah 0.29: Leyla ikinci sırayı alırken “Tabii ki biraz hayal kırıklığına uğradım” diyor. Şimdi onun ormandaki önemli anlarını tekrar görebiliyoruz!

sabah 0.26: Lucy buna inanamıyor ve hemen Sonja'nın kollarına düşüyor. Leyla ise ikincilikle yetinmek zorunda kalır ve Sonja ve Jan tarafından kamptan çıkarılır. Bu sırada kampta tek başına kalan Lucy, zaferinin mutluluğunu yaşamaktadır!

sabah 0.24: Karar verildi! 2024'ün orman kraliçesi Lucy!

12:21: Artık ikisinden her biri kendilerini izleyicilere tekrar tanıtabilir!

12:19: Artık işler ciddileşiyor çünkü Sonja ve Jan kampa dönüyor. Lucy mi Leyla mı, ormanın kraliçesi kim olacak?

12:16: Şimdi bir reklam arası daha yaşıyoruz!

12:14: Tim'in son 17 gündeki önemli anlarını yeniden görüyoruz. Ve epeyce vardı!

sabah 0.12: “Sanki yeni doğmuş gibiyim” diyor Leyla ve hala inanamıyor! Tim ise Sonja ve Jan ile yaptığı bir sohbette ormanda kendisi hakkında çok şey öğrendiğini bir kez daha vurguluyor.

Tim 3. sırada yer alıyor – Leyla ve Lucy arasındaki karar

12:10: Tim, Leyla ve Lucy'ye veda edip kamptan ayrılıyor! Bu, iki kadının büyük finalde olduğu ve bir orman kraliçemiz olduğu anlamına geliyor. Leyla “Tüylerim diken diken oluyor” diyor. Lucy'nin ise devrilmemesi için acilen çikolataya ihtiyacı vardır.

12:08: Kim 3. sırada yer alır ve kamptan ayrılmak zorunda kalır? Sonja ve Jan olayı heyecanlı hale getiriyor ve sonunda Tim oluyor!

12:06: Artık herkes izleyicilere yeniden reklam verebilir!

sabah 0.03: Tekrar ormana döndük! Ve şimdi Sonja ve Jan kampa gidiyorlar. Yakında kimin 3. sırayı alacağını bileceğiz.

23:58: Şimdi bir ara daha var ve yakında orman tacını kimin takacağını öğreneceğiz!

23:55: Tim, aldığı beş yıldızın ödülü olarak aldığı göz pedlerinden memnun. Daha sonra üçü de yatağa gider. Bu ormandaki son gece!

23:53: Burger ve patates kızartmasından memnun olan Tim, “Bu pek gerçekmiş gibi gelmiyor” diyor!

23:51: Başlangıç yemeğinin ardından ana yemek geliyor. Üçü sabırsızlanır ve Leyla kebabına sevinir ve büyük bir iştahla kebabını yer.

23:49: Tim, Lucy ve Leyla kadeh kaldırır. Özellikle tuz ve karabiber konusunda çok mutlular ve Tim başlangıç yemeğini servis ediyor!

23:48: Bu, tüm testleri tamamlar. Finalistler Leyla'nın görevi nedeniyle tatlıdan vazgeçmek zorunda kalır. Şimdi kamptaki son akşam yemeği! Yemeği sabırsızlıkla bekleyen Leyla, “Çarşaf gibi heyecanlıyız” diyor!

23:46: Leyla artık kıyafetlere dayanamıyor. Hayal kırıklığını açıkça görüyoruz. Kampa döndüğümüzde yine gözyaşları akıyor.

“Pantolona işedim” – Leyla tiksinti testini iptal etti

23:44: Artık karıncalar ve hatta akrepler var. Ancak Leyla gözyaşlarına boğulmak üzere ve dört dakikadan kısa bir süre sonra testi bırakıyor. Sonra gözyaşları akıyor ve yürek parçalayıcı bir şekilde ağlıyor! Ne yazık ki kampa yıldızsız dönüyor!

23:42: Leyla iğrenç tabağın üzerine uzanırken “Pantolonuma işedim” diye bağırıyor. Üzerinde hamamböcekleri ve diğer et atıkları biriktirilir. Leyla tekrar tekrar çığlık atıyor ama yine de direniyor ve üç dakikası kalıyor.

23:41: Sınav henüz başlamamıştır ve Leyla artık sınava dayanamamaktadır! Çünkü üzerinde çok sayıda kurtçuk ve başka hayvanlar sürünüyor. “Boynuzlarımın üzerinde sürünüyorlar” diye bağırıyor.

23:38: Leyla bir “tabak”a bağlanıyor ve 5 dakika boyunca orada yatması gerekiyor. Bu arada her dakika üzerlerine yeni bir şey dökülüyor! Sonunda Dr. Bob bu sezon son kez ortaya çıkıyor.

23:35: “Üzerimde çok baskı var” diye vurgulayan Leyla, sınava doğru yola çıkıyor. Bu “Tutku” yıldızının altındadır. Bakalım orada bizi neler bekliyor. Leyla, “gala yemeğinde” mutlaka tatlıya oynuyor.

23:33: Lucy kampa sevinçle karşılanıyor, herkes ana yemekten memnun! Geriye son bir orman testi kalmıştır ve Leyla'nın bunu tamamlaması gerekmektedir.

23.30: Ormanda işler böyle yürüyor! Ve Lucy testi geçtikten sonra kusuyor. “Bunun midemde olmasını istemiyorum” diyor!

23:25: Şimdi yine mola zamanı. Daha sonra Leyla'nın imtihanını göreceğiz!

23:22: Lucy için son karar. Ona bir boğa penisi servis ediliyor ve Lucy hepsini bir dakika içinde yemeyi başarıyor. Bu ona dört yıldız kazandırıyor! No Angels şarkıcısı daha sonra mutlu bir şekilde dans ediyor ve final takımı için “gala yemeği”nin tüm ana yemeklerini başarıyla kazandı!

23:17: Lucy timsah kalbini kaybeder ve bu yıldızdan vazgeçmek zorunda kalır. Şimdi dördüncü yemek servis ediliyor. Dört farklı hayvan gözünü sıkması ve ardından onlardan elde edilen sıvıyı içmesi gerekiyor.

Boğulma alarmı! Lucy domuz rahmini yemek zorunda – ve o çok dayanıklı

23:15: Lucy domuzun rahmini aşağı sarkıtıyor ve ikinci yıldızı alıyor. Sonra hepsini geğiriyor! Şimdi üçüncü yemek geliyor: “timsah kalbi!”

23:13: Görevini sabırsızlıkla bekleyen Lucy, “Onu bana ver,” diye bağırıyor. İlk yıldızı hemen topladı, ikincisi ise “domuz rahmi”!

23:11: Lucy'nin son orman testi yemekle ilgilidir. Ona beş yemek servis ediliyor. Her yemeği yutmak için bir dakikası var!

23:08: Bir sonraki orman testi yaklaşıyor ve adı “Enerji”. Bu ne anlama gelir? Lucy teste girecek ve test üç finalistin ana yemekleri hakkında olacak!

23:07: Tim kampta sıcak bir şekilde karşılanır. Görevinden bahsediyor ve Leyla buna inanamıyor. “Kutsal top namlusu” diye sevinçle haykırıyor! Tim bununla herkese meze kazandırdı.

İğrenme testi geçti! Tim yılan çukurunda beş yıldızın hepsini kaptı

23:04: Tim başardı ve şimdi korucular tarafından yılan çukurundan kurtarıldı! Çantasından beş yıldız çıkararak, “Bu benim son sınavımdı” diye bağırıyor. Tim görevi mükemmel bir şekilde çözdü!

23:02: Tim'in orman testine ve daraltıcılara devam ediyoruz! Hala bir dakikası kaldı. Ve bir yıldız daha olağanüstü!

22:54: Tim ilk yıldızlarını topladı ama şimdi reklam yapmaya başladı. Burada devam etmek üzere!

22:52: “Sanırım bir yılan sıçtı. Tim, “Burası kokuyor” diye bağırıyor ve ikinci yıldızı alıyor. Hala 2 dakikası kaldı!

22:50: Tim “gala yemeğinde” mezeler için oynuyor. Beş dakika başladı ve Tim yıldızları arıyor. Bu sırada yılanlar onun etrafında geziniyor.

22:48: Tim çukura giriyor ve yerde dümdüz yatmak zorunda kalıyor. Şimdi üzerine bir el arabası dolusu darı dökülüyor. Ve onun da arkadaşları var çünkü şimdi ilk yılan geliyor. Tim olay yeri hakkında “Hemen boğulacağım” yorumunu yapıyor.

22:46: Tim yılanlar yüzünden şimdilik gülmeyi bıraktı. Beş yıldızı toplaması gerekiyor ve bunun için 5 dakikası var.

22:43: Tim, “Gerçekten heyecanlıyım” diyor. Foodwork sınavının yiyecek içereceğini umuyor ancak yılanlarla dolu bir çukura tırmanması gerekiyor!

22:42: Artık ilk orman testi başlıyor. Tim bu işi devralır ve uzun asma köprünün üzerinden tek başına yürür.

22:41: Hangi orman testine kim katılıyor? Tim “yemek işi” yapmak istiyor. Lucy “Enerji”yi, Leyla ise “Tutku”yu üstleniyor.

22:39: Artık kamptayız ve final yavaş yavaş sıcak aşamaya giriyor. Lucy, yaklaşan gala yemeği için herkesin giyinmesi gerektiğini duyurur. Ve tabii ki günlük işler de var.

22:34: Mike aç ve orman kampından ayrıldıktan hemen sonra McDonalds'ta kendisine bir hamburger ısmarlıyor.

22:32: Leyla, Tim ve Lucy mutluyken Mike ve Fabio kaçırılan finalin yasını tutar. Gözle görülür şekilde hırpalanmış Fabio, “Orada olmayı çok isterdim” diyor ve gülümseyerek ekliyor: “Kendimi zaten tahtta gördüm.” Ama şimdi ikisi kamptan ayrıldı.

22.30: Finale katılımıyla ilgili yorum yapan Leyla, “Hayatımda kendimle hiç bu kadar gurur duymamıştım” dedi. Daha sonra üç finalist arasında grup kucaklaşması olur.

22:29: “Burada olmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim. Finallere katılmasından mutlu olan Tim, “Gerçekten kafama koyduğum her şeyi başarabilirim” diyor!

22:23: Şimdi Leyla'nın Mike'la yaşadığı gerilim nedeniyle Tim'e ağladığı sahneler yeniden gösteriliyor.

22:20: Artık Sonja ve Jan resmi olarak finali açıyorlar. Kırmızı halıyla kaplı asma köprüden geçiyorlar.

22:18: Şu anda kampta geçen 17 günün küçük bir değerlendirmesi var. Bugünkü finalde üç katılımcı daha var: Orman tacı, No Angels şarkıcısı Lucy Diakovska, eski “Lisans” adayı Leyla Lahour ve kampta Tim takma adını kullanan internet fenomeni Twenty4tim arasında belirlenecek.

22:15: Bu yılın orman kampının finaliyle başlayalım! İmrenilen orman tacını kim alacak?

21:25: Bu yılın orman kampının finali bir saatten kısa sürede başlıyor. Üç katılımcı hala imrenilen orman tacı için mücadele ediyor: No Angels şarkıcısı Lucy Diakovska, eski “Lisans” adayı Leyla Lahour ve kampta Tim takma adını kullanan internet fenomeni Twenty4tim. Ve evet: Elbette bugün yine sizinle birlikte hareket ediyoruz.

Canlı yayında büyük orman kampı finali: Leyla, Lucy ve Twenty4Tim şampiyonluk için savaşıyor

4 Şubat Pazar, 18:30: Şarkıcı Lucy Diakovska (No Angels), realite adayı Leyla Lahouar ve fenomen Twenty4Tim, RTL orman kampının finalinde. Sunucu ikilisi Sonja Zietlow ve Jan Köppen'in cumartesi akşamı geç saatlerde duyurduğu gibi, izleyicilerden en fazla oyu bu üç kişi aldı. Özellikle Lahouar bu habere çok sevindi.

Son üçlünün bileşimi artık uzak Avustralya'daki düz yataklı kampta oldukça uyumlu bir son saate işaret ediyor. Şu anda finalistler arasında bilinen büyük bir çatışma yok. RTL artık yıldızların son testlerine ilişkin ilk bilgileri de verdi. Bunlar onları yeniden sınırlarına zorlayacak gibi görünüyor.

Kamp hakkında daha fazla haber sonraki sayfalarda okuyun.