Padma Lakshmi, Instagram hesabında başka bir yemek Habersuyla geri döndü. Hintli-Amerikalı yemek kitabı yazarı ve televizyon sunucusu yakın zamanda Tamil Nadu spesiyalitesinin tarifini paylaştı. manga köri. Klipte Padma, bu mango körisinin daha çok olgunlaşmamış mangolardan yapılan bir “çeşni veya turşuya” benzediğini açıkladı. “Birçoğunuz bu mangolu köri tarifini soruyorsunuz, bu yüzden sizi yeniden yayınlayarak kaydırma zahmetinden kurtarıyorum! Deneyin ve nasıl gittiğini bana bildirin. Şükran Günü kutlamanıza katkıda bulunursa bonus puanlar!” Padma Lakshmi başlığında şunu yazdı.
Öyleyse oku: Diljit Dosanjh, Kalküta Konseri Öncesi Uçakta Yayılan Bol Hint Yemeklerinin Keyfini Çıkarıyor
İşte Padma Lakshmi'nin mangal körisinin tarifi:
İçindekiler:
1. Olgunlaşmamış yeşil mango
2. Keşmir biber tozu
3.Tuz
4.Yağ
5. Siyah hardal tohumu
6. Asafoetida
7. Köri yaprakları
Yöntem:
1. Olgunlaşmamış yeşil mangoları alın, soyun ve küçük parçalar halinde kesin.
2. İnce kesilmiş mangolara Keşmir biber tozunu ve tuzunu ekleyin.
3. Tadka'yı hazırlayın: Bir tavada biraz yağı ısıtın. Yağ ısınınca siyah hardal tohumu, bir tutam asafoetida ve birkaç köri yaprağı ekleyin.
4. Hazırlanan tadkayı mangoların üzerine dökün ve her şeyi iyice karıştırın. İşte, keskin ve lezzetli yemeğiniz artık hazır.
Öyleyse oku: Malaika Arora ve Oğlu Arhaan Khan, Bandra'da 'Scarlett House' Restoranını Açtı. Ayrıntılar içeride
Videonun sonuna doğru Padma Lakshmi yemeği “baharatlı, lezzetli ve çıtır” olarak tanımladı.
Kısa bir süre önce Padma Lakshmi lorlu pilav yaptığı bir Haberyu paylaştı. Dört bardak sade, artık pirinçle başladı ve bunu dört bardak yoğurtla karıştırdı. Daha sonra bol miktarda tuz ekledi ve her şeyi elle karıştırdı ve buna “pesunja sadamBasmati pirincinin yoğurtta parçalanabileceği için buna gerek olmadığını da belirtti. Padma Lakshmi'nin lor pilavı tarifini okumak için buraya tıklayın.
Padma Lakshmi'nin lezzetli hikayeleri her zaman dikkatimizi çekiyor.
Öyleyse oku: Diljit Dosanjh, Kalküta Konseri Öncesi Uçakta Yayılan Bol Hint Yemeklerinin Keyfini Çıkarıyor
İşte Padma Lakshmi'nin mangal körisinin tarifi:
İçindekiler:
1. Olgunlaşmamış yeşil mango
2. Keşmir biber tozu
3.Tuz
4.Yağ
5. Siyah hardal tohumu
6. Asafoetida
7. Köri yaprakları
Yöntem:
1. Olgunlaşmamış yeşil mangoları alın, soyun ve küçük parçalar halinde kesin.
2. İnce kesilmiş mangolara Keşmir biber tozunu ve tuzunu ekleyin.
3. Tadka'yı hazırlayın: Bir tavada biraz yağı ısıtın. Yağ ısınınca siyah hardal tohumu, bir tutam asafoetida ve birkaç köri yaprağı ekleyin.
4. Hazırlanan tadkayı mangoların üzerine dökün ve her şeyi iyice karıştırın. İşte, keskin ve lezzetli yemeğiniz artık hazır.
Öyleyse oku: Malaika Arora ve Oğlu Arhaan Khan, Bandra'da 'Scarlett House' Restoranını Açtı. Ayrıntılar içeride
Videonun sonuna doğru Padma Lakshmi yemeği “baharatlı, lezzetli ve çıtır” olarak tanımladı.
Kısa bir süre önce Padma Lakshmi lorlu pilav yaptığı bir Haberyu paylaştı. Dört bardak sade, artık pirinçle başladı ve bunu dört bardak yoğurtla karıştırdı. Daha sonra bol miktarda tuz ekledi ve her şeyi elle karıştırdı ve buna “pesunja sadamBasmati pirincinin yoğurtta parçalanabileceği için buna gerek olmadığını da belirtti. Padma Lakshmi'nin lor pilavı tarifini okumak için buraya tıklayın.
Padma Lakshmi'nin lezzetli hikayeleri her zaman dikkatimizi çekiyor.