Paneer Thakha Tikki Nasıl Yapılır: Bir sonraki akşam yemeği partiniz için baharatlı, lezzet dolu bir atıştırmalık

Leila

Global Mod
Global Mod
Paneer her zaman akşam yemeği partilerinde bir kalabalık blaser. Eğer bir vejetaryen iseniz, matkap biliyorsunuz – Shahi Paneer, Paneer Tikka ve Paneer parmakları nihai parti favorileri. Ama gerçek olalım, bazen bir şeyleri sarsmak ve misafirlerinizin konuşmasını bırakacak bir şeye hizmet etmek istersiniz. Akşam yemeği partisi oyununuzu seviyelendirmeye hazır mısınız? Yeni takıntınız olmak üzere olan oyun değiştiren bir tarifimiz var! Paneer Thakha Tikki'ye merhaba deyin – Paneer zenginliğini Maharashtrian Thakha'nın cesur lezzetleriyle birleştiren bir atıştırmalık bombası. Dakikalar halinde kırbaçlayın ve misafirinizin vahşi gitmesini izleyin! Tarif instagram sayfası @chieffoodieofficer tarafından paylaşıldı.
Öyleyse okuyun: Thaecha'yı daha da sevecek 5 hızlı atıştırmalık tarifi

Thaecha nedir?


Thaecha, Maharashtra'dan gelen popüler bir Chutney'dir. Yeşil biber, sarımsak, kişniş ve fıstık kullanılarak hazırlanır. Bu chutney baharatlı lezzet için sevilir ve Tikkis, Kulchas ve hatta Maggi gibi atıştırmalıklara dahil edilebilir.

Paneer Thaecha Tikki ile eşlik edecek hangi eşlikler?


Paneer Thakha Tikki kendi başına tadını çıkarabilir veya nane Chutney, demirhindi Chutney veya bir yoğurt topağı gibi çeşitli eşliklerle eşleştirilebilir. Böylece daha sağlıklı bir atıştırmalık için taze salata bir tarafı ile servis yapabilirsiniz.


Paneer Thakha Tikki sağlıklı mı?


Paneer Thakha Tikki, protein ve lif açısından zengin bir Nutritouus atıştırmalık seçeneği olsa da, hazırlıkta kullanılan yağın karşılaşmasına dikkat etmek önemlidir. Minimal yağ kullanarak ve pişmiş versiyonları seçerek daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

PANEER THAKHA TIKKIS nasıl yapılır | Kolay tikki tarifleri


Paneer Thaecha Tikki yapmak için şu adımları izleyin:

  • Paneer'i güzelce ızgaraya koyarak başlayın, ardından ona tuz ve karabiber ekleyin.
  • Thaecha için, bir tavada yağ ve sautte yeşil biber, sarımsak karanfil, fıstık ve taze kişniş ısıtın.
  • Karışımı bir harça aktarın ve bir miktar tuz ve kişniş yapraklarının gövdeleri ile birlikte havaleye aktarın ve kaba bir macun oluşturmak için pound.
  • Bu karışımı rendelenmiş paneer'e ekleyin ve iyi bir karışım verin.
  • Karışımı Tikkis'e şekillendirin ve her iki tarafta altın kahverengi ve gevrek olana kadar onları kızartın. Sıcak servis yapın ve tadını çıkarın!
Aşağıda Paneer Thakha Tikki'nin tam tarifini izleyin:


Öyleyse okuyun: Thecha Noodle: Hafta ortası istekleri için mükemmel yenilikçi bir erişte tarifi
Bu lezzetli paneer Thakha Tikki'yi denedikten sonra, atıştırmalık olacağını garanti ediyoruz! Mutlu atıştırmalık!
 
Üst