“Saçmada”: İnternet, Seyir Vloggers Siddu-yiyen deneyimine tepki veriyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Konfor bölgenizden çıkmak – seyahat etmek budur. Gizli mücevherleri keşfetmek veya yerel lezzetleri denemek, kendinizi yeni deneyimlere daldırmanın sevinci. Bir Sojurn sırasında mutfak keşifleri, belirli bir varış noktasının kültürü hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamıza yardımcı olur. Son zamanlarda, bir seyahat vlogger'ı Edd Owen, Manali'ye yaptığı geziden Himacal Pradesh'e bir sayfa paylaştı. Edd, Instagram'da ilk kez geleneksel Himachali atıştırmalıkları Siddu'yu denediğini gördü. Kırmızı ve yeşil chutneys ile servis edildi.

Öyleyse okuyun:“Aamlette”: Street satıcısının mango omlet tarifi çevrimiçi olarak viral gidiyor. İzleyicilerin nasıl tepki verdiği aşağıda

Bir tür buğulanmış ekmek olan Siddu, Momos'a çarpıcı bir benzerliğe sahiptir. Buğday unu ile yapılan, genellikle haşhaş tohumu, püresi mercimek, ceviz ve baharat karışımı gibi dudak püskürtme dolguları ile doldurulur. Videoda Travel Vlogger, Old Manali'deki sokak tarafı duraklarında bir tabak Siddu'dan keyif aldı. “Bana bir Cornish hamur işi gibi görünmediğini söyle,” dedi, İngiliz pişmiş muameleye benzer şekilde şaşkına döndü. Ekmek dilimlere kesildi, parçaları yırtmasını kolaylaştırdı. Edd onu çeşnilere batırdı ve ilk ısırmayı aldı. Onun tepkisi ne paha biçilmez!

Seyahat Vlogger, “Bu gerçekten iyi. Hamur yumuşak ve kabarık. Ortada bir macun gibi. Ne olursa olsun, iyi. Edd, çanağı 10 üzerinden 8.5'ini derecelendirdi. Onun eğlenceli yan notu,“ Bu Habernun yapımında Cornwall veya Himachal Pradesh'in insanları için hiçbir ofis yoktu. ”Dedi.

Aşağıdaki Habernun tamamını izleyin:


Öyleyse okuyun: Japon markası 4000'den fazla “Hint Hatıra Çantası” nı başlattı. Kızılderililer buna inanamıyor

Posta bol miktarda tepki aldı.

Bir kullanıcı “Himachal ve Manali. Orada eğlenmek için çok şey” dedi.

Bir diğeri Siddu olarak adlandırılan “FAV” eşyaları.

Bir kişi vlogger'ı “geleneksel Himachali Dhaam'ı denemek” için yuttu.

Bir foodie, “Siddu'yu ghee ile deneyin (açıklığa kavuşturulmuş tereyağı). Bu şekilde lezzet geliştiriliyor ve tadını çıkarmak için lezzet patlaması alıyorsunuz” dedi.

“Macun genellikle ceviz veya mercimek veya her ikisidir… varyasyonlar,”.

“Ben sallanıyorum,” diye itiraf etti bir Siddu sevgilisi.

Yani, bir dahaki sefere Manali'de olduğunuzda, lezzetli Siddu'dan hoşlanmayı unutmayın.
 
Üst