Sana-Di-Ge: Deniz Ürünleri İsteklerinizi Tatmin Etmek İçin Delhi’deki En İyi Yer

Leila

Global Mod
Global Mod
Zengin kültürel mirasa sahip bir şehir olan Delhi, kaliteli yemek deneyimlerine olan sevgisiyle de bilinir. Deniz ürünleri aşığıysanız, Sana-Di-Ge Fine Dining Restaurant sizin için gidilecek yer. Chanakyapuri’de bulunan bu restoran, Mangalor mutfağından yemekler servis etmektedir ve menülerindeki deniz ürünleri Goa, Maharashtra ve Kerala’dandır. Sanadige, Bengaluru’da dalgalar yaratan bir isim ve şimdi Delhi’de olağanüstü bir yemek deneyimi sunuyor. Bu restoranın adının özel bir anlamı var; kıyı bölgesinde uğurlu günlerde yanan pirinç bir lamba anlamına gelir.

Öyleyse oku:Perbacco: Michelin Yıldızlı Şef Adriano Baldassarre’nin Küratörlüğünü Yaptığı Egzotik Yemeğin Keyfini Çıkarın

Sana-Di-Ge’yi Özel Yapan Ne?


Restoran, deniz ürünlerini ta Mangalore’den ithal ederek tazelik ve kalite sağlayarak nişini yaratmıştır. Batı kıyısının yöresel lezzetini koruyan özel baharatlar ve bitkiler kullanıyorlar. Zengin tadı ve baharatlı aromayı elde etmek için Sana-Di-Ge, Andhra Pradesh’ten sevk edilen baharatları kullanır. Menülerinde Jeera, laal mirch, lahsun, adrak, kokum, haldi ve kaju gibi çeşitli malzemeler bulunur. Çiğ mango, neredeyse tüm yemeklerinde hayati bir bileşendir ve tüm yıl boyunca benzersiz bir keskin tat katar.


Yemekler geleneksel pirinç tabaklarda servis edilir.

Dekor


Sana-Di-Ge’nin üç katlı ve hidrolik asansörlü iç mekanı sade ama zariftir. Restoran, güzel manzaranın ve gökyüzünün tadını çıkarmak isteyenler için açık alanlarıyla rahat bir oturma düzeni sunuyor. İkinci kat, içkilerinizi yudumlayabileceğiniz, arkadaşlarınızla ve ailenizle harika vakit geçirebileceğiniz özel bir bar alanıdır.

Öyleyse oku: Aangan Reloaded, Kış Hüznünüzü Uzaklaştıracak Hint Mutfağının En İyilerini Sunuyor

Sana-Di-Ge’de En İyi Yemekler


Sana-Di-Ge’de Şef Sukesh Kanchan tarafından önerilen en beğenilen yemekler arasında kavrulmuş sarımsak, kokum ve ona canlı pembe bir renk veren hindistancevizi sütü karışımı olan Sol Kadhi yer alıyor. Şef, Sol Kadhi’yi sindirime yardımcı olan sağlıklı bir içecek olarak önermektedir.

qc6tajr


Tüm yemeklerde yöresel baharatlar kullanılmaktadır.

Sana-Di-Ge’de Yemek


Mezeler, otantik bir Dakshina Kannada yemek deneyimi için muz yaprağıyla kaplı geleneksel tarzda pirinç bir tabakta servis edilir. Tavuk Ghee Roast, kendisine koyu kırmızı bir renk veren Byadgi Biber salçası ile pişirilmesiyle mutlaka denenmesi gereken bir yemektir. Tereyağı Biber Sarımsaklı Karidesler, kremsi bir doku ile hindistan cevizi sütünde mükemmel şekilde pişirilir. Dış tabakası baharatlarla dolu olan Tawa Balığı, yemek yiyenlerin favorisidir. Vejetaryen seçenekler arasında Kali Mirch Lotus Stem, Sebze galauti kebabı ve sarımsak ve köri yapraklarında pişirilmiş Mantar Varuval yer alır.

i58bo1h


Lezzetli tavada kızartılmış balık (tawa balığı).


Ana yemek olarak ince kıyılmış sebzelerden yapılan, Hint baharatlarında pişirilen, krema ve esmer sarımsakla süslenen Phalguni Sabzi’yi denemenizi öneririz. Natti Mutton, parmak yalamak için kaçıramayacağınız iyi bir yemektir, Malabar balık köri ise herkesin favorisi olmayabilir.

6uael4q8


Ana yemekte lezzetli vejetaryen ve vejeteryan olmayan körilerin tadını çıkarın.


Tatlı bir son olmadan hiçbir yemek tamamlanmış sayılmaz ve Sana-Di-Ge size yardımcı olur. Elaneer Payasam, hindistancevizi kreması ve yumuşak hamurun birleşiminden yapılan mutlaka denenmesi gereken bir tatlıdır.ihale hindistan cevizi.

Kendine has ismi, menüsü ve konforlu oturma düzeniyle Sana-Di-Ge Fine Dining Restaurant, fine dining deneyimi arayan deniz ürünleri sevenler için mükemmel bir adres.

Nerede: Malcha Marg, Chanakyapuri, Yeni Delhi

İki Kişilik Maliyet: Rs. 2000-3000 Yaklaşık.
 
Üst