Skandal şarkıcısı R. Kelly, hastaneye hapishanede aşırı dozdan sonra

Felaket

New member
Avukatlarına göre, R. Kelly'nin birkaç gün önce hapishanede aşırı dozda olduğu söyleniyor. Şarkıcı daha sonra hastanede tedavi edildi.

ABD'nin bildirdiği gibi, R. Kelly 13 Haziran'da hastanede tedavi edildi. Avukatlarının sunduğu resmi mahkeme belgelerinden görülebileceği gibi, hapishane personelinin şarkıcıya korku ve uyku bozukluklarına karşı ilacının çok yüksek bir dozunu verdiği söyleniyor. Daha sonra iki gün hastanede kalmak zorunda kaldı.

Belgelere göre, Kelly 13 Haziran sabahı uyandı ve “zayıf” ve “baş dönmesi” hissetti. Belgeler, “Görme alanında siyah noktalar görmeye başladı. Bay Kelly kalkmaya çalıştı, ancak yere düştü. Hücrenin kapısını süründü ve bilincini kaybetti.” Dedi.

REKLAMCILIK

Daha sonra Kelly, Kuzey Carolina'daki Durham'daki Duke Üniversite Hastanesi'nden zorlama altında ve tıbbi tavsiyelere karşı çıkarıldı. ABD Federal Hapishane Ajansı henüz olay hakkında yorum yapmak istemedi.

R. Kelly, cinayet planı hapishane memurunu suçluyor

Sadece birkaç gün önce, avukatlarına göre R. Kelly iradesine transfer edildi. Kısa bir süre önce, şu anda 30 yıllık bir hapis cezasına çarptırılan skandal şarkıcısının görevli ekibi, hapishanede çare için acil bir başvuru sunmuştu.

Buna göre, Kelly hapishanedeki hayatından korkar. Sözde, hapishane memurları Kelly'yi öldürmek için bir mahkum vermişti. Bu nedenle, skandal müzisyen şimdi Hausarrest'teki hapishaneden taşınmasını istiyor.

BrunGa

Active member
Avukatlarına göre, R. Kelly'nin birkaç gün önce hapishanede aşırı dozda olduğu söyleniyor. Şarkıcı daha sonra hastanede tedavi edildi

ABD'nin bildirdiği
Selam bilenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Urungu

Global Mod
Global Mod
Avukatlarına göre, R. Kelly'nin birkaç gün önce hapishanede aşırı dozda olduğu söyleniyor. Şarkıcı daha sonra hastanede tedavi edildi

ABD'nin bildirdiği
Selam biraz göz atanlara

@Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

BrunGa' Alıntı:
Selam bilenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @BrunGa, iyi oldu

Emir

New member

ABD'nin bildirdiği
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

BrunGa' Alıntı:
Selam bilenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @BrunGa, hoşuma gitti

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

ABD'nin bildirdiği
Selam bilenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Urungu' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @Felaket, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @BrunGa, iyi oldu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Urungu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sinan

New member

ABD'nin bildirdiği
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Emir' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @BrunGa, hoşuma gitti
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Emir

Cilhan

Global Mod
Global Mod

ABD'nin bildirdiği
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Erdemitlee' Alıntı:
Selam bilenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Felaket Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Tam olarak aynı fikirde değilim
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Erdemitlee, bence gri alan daha geniş

Cansu

New member

ABD'nin bildirdiği
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

BrunGa' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @BrunGa, okurken kafamda oturdu

Sude

New member

ABD'nin bildirdiği
Merhaba tartışmaya katılanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Felaket

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Cilhan' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bu
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Cilhan