Spor balıkçılığı, amatör dernekler için yönergeleri onayladı

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Adresler, amatör balıkçılık faaliyetlerini yönetme imtiyazını Pesitori derneklerine emanet etmek için onaylanmıştır.

Başkan Yardımcısı tarafından önerilen kararla, Tarım Stefania Saccardi için Meclis Üyesi, Junta, amatör balıkçılık faaliyetlerini balıkçıların derneklerine yönetme tavizlerini yöneten çizgilere Tamam verdi.

Özellikle: Balıkçılık için ilgi çekici suların en fazla% 15'ini temsil etmek zorunda kalacak amatör balıkçılık faaliyetini yönetmek için emanet edilecek suları tanımlamak için hükümler yayınlanmıştır ve aynı zamanda programlı bir planın programlı bir planı Yasanın amaçları doğrultusunda, imtiyaz sahibinin balıkçılık ve balık faunasının doğru yönetimi için gerçekleştirdiği bir dizi faaliyeti göstermelidir.

Bunlar arasında balık repopülasyonu ve yerli balık faunasının korunması, sucul habitatların yönetimi, balıkçılık düzenlemesi, balık denetimi, balık faunası geri kazanımları.

“İnanıyoruz – Söylüyoruz – Başkan Yardımcısı Stefania Saccardi – 2022'de bölge ve balıkçılık derneklerinin dünyası arasındaki işbirliğini güçlendiren ve geliştiren yasanın değiştirilmesini izleyen bu kararın sadece balıkçıların değil, aynı zamanda yararı olduğuna inanıyoruz. Ayrıca, nehir bankalarının tüm koruma ve yönetim faaliyetleri, sadece spor balıkçılığı uygulamak için değil, aynı zamanda yerli türlerle suları yeniden doldurmak için tutkulu olanlara yeni yönetim fırsatları verilir. ve doğrudan yönetim sayesinde tüm frekanslara güvenlik sağlayın. Çevre ve balık türlerine uygun olarak tutkularını uygulama fırsatı verecek tüm balık avı tutkunları, doğa, huzur ve sessizliğe dalmış anlar geçirmenizi sağlayan bir etkinliktir. ve özellikle iç alanların kaynakları “.