Tamannaah Bhatia'nın Londra'daki Son Yemeği İçinizde Özlem Bırakacak – Resme Bakın

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni yıl başlarken dünya her şeyle dolup taşıyor. Tamannaah Bhatia yakın zamanda takipçilerine Londra'daki seyahatlerinden kısa görüntüler ikram ederken ünlüler bile kutlamalara katılıyor. Sosyal medyada en popüler yemek tutkunlarından biri olarak bilinen Tamannaah, bu sefer Londra'daki sağlıklı öğle yemeğine bir göz atarak izleyicilerini mideleri guruldayarak ve keyifli deneyimlerinden tatarak keyiflendirmeye devam ediyor. Londra macerası, kızarmış pilav ve spagetti gibi görünen, özenle hazırlanmış bir ızgara balık yemeği içeren enfes bir yemeği içeriyordu. Yemek çubuklarını tutarak “Bir dahaki sefere kadar” başlığını attı.

Bir göz at:


Tamannah Bhatia Londra'da yemek yiyor.
Fotoğraf Kredisi: Instagram/@tamannaahspeaks


Öyleyse okuyun: Mumbai'de En Sevdiğiniz Bollywood Ünlülerini Bulabileceğiniz 7 Restoran

Izgara balık, deniz ürünleri sevenler için lezzetli bir seçenektir. Izgara işlemi balığa dumanlı bir öz katar, doğal tadını artırır ve yumuşak bir doku yaratır. Somondan tilapiaya kadar çeşitli balık türleri ustalıkla ızgaralanarak basit ama lezzetli bir mutfak deneyimi sunulabilir. Otlar veya narenciye gibi minimal baharatlarla ızgara balık, sağlıklı ve doyurucu bir yemek seçeneği sunar. Favori ızgara balık tariflerimizden bazıları için buraya tıklayın.

Balık meraklıları için deneyebileceğiniz bazı yemekler:

1. Sindhi Balık Körisi


Sindhi balık körisi cesur lezzetleriyle tanınır. Köri tipik olarak baharat, demirhindi ve domates karışımından oluşur ve yumuşak balıkları tamamlayan lezzetli ve keskin bir profil oluşturur. Tarife buradan göz atın.

2. Yağlı Balık Körisi Yok


Geleneksel balık körisine daha sağlıklı bir yaklaşım olan bu balık körisi, balıkların ve baharatların yağ ilavesi olmadan doğal tatlarına odaklanıyor. Tatmin edici bir tat sunarken, daha hafif bir alternatif sunuyor. Tarif için buraya tıklayın.

3. Karabiber Kabuklu Kingfish


Bu yemek, karabiber kabuğuyla kaplanmış, cesur ve biberli bir tat yaratan kral balığını sergiliyor. Biber kabuğu, etli balığa enfes bir çıtırlık katarak onu lezzetli ve aromatik bir seçim haline getiriyor. Tarifi burada bulabilirsiniz.

4. Kasundi Balık Tikka


Bu balık tikkası masaya keskin bir dokunuş getiriyor. Bengalce hardal sosu olan kasundi ile marine edilen balıklar daha sonra ızgarada pişirilir veya mükemmel şekilde pişirilir. Sonuç, baharat ve keskinliğin mükemmel dengesine sahip bir yemektir. Tarif için buraya tıklayın.

5. Balık Patlamış Mısır


Balık Patlamış Mısır, atıştırmalık bir lezzet sunuyor. Isırık büyüklüğündeki balık parçaları tipik olarak marine edilir, kaplanır ve çıtır bir mükemmelliğe kadar kızartılır. Balığın tadını atıştırmalık veya meze olarak çıkarmanın lezzetli ve kullanışlı bir yoludur. Tarifi burada bulabilirsiniz.

Öyleyse okuyun: Chai Aşığı 5 Bollywood Ünlüsü
 
Üst