Teslimat Sürücüsünün Tatlı Notu Viral Oldu, Düğünü İçin Para Topladı

Leila

Global Mod
Global Mod
Phoenix, Arizona'da yaşayan bir kişi, Erica Hernandez teslimat çantasını açtığında Chipotle siparişinden fazlasını aldı. Çantanın içinde, teslimat sürücüsü Paul Slobodzian'ın yan işini açıklayan el yazısıyla yazılmış bir not vardı. Slobodzian, nişanlısı Aly Perkins ile hayalindeki düğün için para biriktirmek amacıyla fazla mesai yapıyordu. İçten notta şunlar yazıyordu: “Nişanlıma hak ettiği düğünü sunmak için (bir yemek dağıtım hizmeti) için yan iş olarak şoförlük yapıyorum. Uygulama veya Venmo aracılığıyla ek bir bahşiş çok takdir edilir!”

Ayrıca Okuyun: Vlogger'ın 'Yorumları' Hastane Hiciv Videosunda Otel Gibi Kalıyor, İnternet Buna “Dahi” Diyor

Slobodzian'ın özverisinden etkilenen Hernandez, notun fotoğrafını sosyal medyada “Umarım bu doğru kişilere ulaşır” başlığıyla paylaştı. Hernandez'in nazik bir jesti olarak başlayan şey, hızla çığ gibi büyüyerek çok daha büyük bir şeye dönüştü. Mütevazı bir takipçi kitlesine rağmen Haber viral oldu ve 33 milyondan fazla izlendi!

Fox News'e konuşan Hernandez, “Arkadaşlarımın veya takipçilerimin yardım etmeye istekli olup olmadıklarını görmek istedim” dedi.
Sosyal medyanın gücü ele geçirildi. Slobodzian'ın Venmo hesabı duygulanan izleyicilerin bağışlarıyla doldu taştı. Chipotle ve bir düğün planlayıcısı bile verme ruhuna katılarak çiftin hayallerindeki düğüne katkıda bulundu.

Başıma gelen en çılgınca şey. Hikayemize olan sevginin dışa vurumu insanlığa olan inancımı gerçekten besliyor!! Tüm desteğiniz için teşekkürler
🤍
https://t.co/uEglKgef37— Aly Perkins (@PerkinsAly) 25 Haziran 2024
Bir haftadan kısa bir süre içinde çift, kendileri ve Aly için mükemmel bir kutlama düzenlemeye yetecek kadar para almıştı. Minnettarlıkla dolup taşan Slobodzian, sosyal medyada bağışta bulunan herkese en içten teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Oku: Haydarabadlı Adam, Mehfil Biryani'den Sipariş Edilen Tavuk Biryani'deki Böceklerden Şikayet Ediyor, Swiggy Yanıt Veriyor

Slobodzian, “Dışarıya yağan destek için inanılmaz derecede minnettarız” dedi. “Çok yorucuydu ama mümkün olan en iyi şekilde.”

Yakında düğünlerini planlayan mutlu çift, Hernandez'in yürek ısıtan hikayelerindeki rolünü unutmadı. Ona 1.000 dolarlık bir bağış ve özel günlerine bir davetle sürpriz yaptılar! Bu hikaye, biraz nezaketin çok işe yarayabileceğini ve internetin gücünün basit bir teslimatı gerçekleşen bir rüyaya dönüştürebileceğini kanıtlıyor.