Viral: Bu Etkileyiciler Ev Yapımı Hint Yemeklerinin İlk Tadı Onu “Takıntılı” Bırakıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
New York merkezli bir fenomen, ev yapımı Hint mutfağına olan yeni keşfettiği sevgisini paylaşarak tamamen şaşkına döndüğünü ortaya koydu. Güzellik ve cilt bakımıyla ilgili içerikleriyle tanınan Ava Lee, gerçekten otantik bir yemekle tanıştıktan sonra artık Hint lezzetlerinin hayranı haline geldi ve tepkisi unutulmayacak bir tepki oldu. Ava, Instagram'a yüklediği son Habernun başlığında şöyle yazıyor: “Aslında ev yapımı Hint yemekleri yüzünden ağlıyorum arkadaşlar. Nasıl sipariş verebilirim / nereden daha fazla doz alabilirim?!?! Vay be.” Videoda, Hintli arkadaşının karısının kendisi için ev yapımı samosa ve dosas (daha önce hiç tatmadığı bir yemek) içeren bir yemek hazırladığı özel anı anlatıyor.

Şöyle açıklıyor: “Hint yemeklerini seviyorum ama hiç sıfırdan ev yapımı Hint yemeği yemedim ve Hintli arkadaşımın karısı ona verdiğim tüm güzellik ürünleri için o kadar minnettardı ki bana kelimenin tam anlamıyla ev yapımı samosa gibi bir Hint yemeği yaptı. az önce bir tane vardı. Şimdiye kadarki en iyi şeydi. Bu yemeği daha önce hiç yememiştim ama farklı türde soslar içeren paketlerin hepsini sevmemi sağladı, sanki birlikte yiyebileceğim çok farklı soslar varmış gibi.” Klasik Güney Hindistan lezzeti olan dosalardan bahsediyordu.

Öyleyse okuyun:Delhi'de Yaşayan ABD'li Kadın, Hintlilerin ve Amerikalıların Farklı Yemek Alışkanlıklarını Gösteriyor

Yemeğe duyduğu şaşkınlığı paylaşarak takipçilerinden yemeğin tanımlanması konusunda yardım istedi. “Lütfen bana bunun içinde ne olduğunu söyleyin, patatesli, soğanlı, gerçekten güzel baharatlara benziyor ama bunun ne olduğunu bilmiyorum. Küçük bir gözleme durumu gibi. “Takıntılıyım” diyor, tatlardan ve dokulardan açıkça heyecan duyuyor. Buraya bir göz atın:

“10 üzerinden 10” puan alan Ava'nın, ev yapımı Hint yemeklerinin ilk tadına ilişkin incelemesi kesinlikle Hintli takipçilerinin dikkatini çekti.

Bir kullanıcı, gönderisinin altına şöyle yorum yaptı: “Bu bir Masala Dosa… ama her restoran bunun farklı versiyonlarını yapıyor, daha kalın, daha ince, çıtır, çıtır olmayan, yeterince takdir edilmiyor, bir dahaki sefere bir Hint restoranına gittiğinizde bunu istersiniz.. .bu bir Güney Hindistan yemeği, bu yüzden onu bir Güney Hindistan restoranından alırsanız en iyisi olur.”

Bir diğeri şöyle yazdı: “Masala dosa. Bir dahaki sefere onun evine gidin ve tavadan taze olarak yiyin. Hayat değişiyor.”

Bir kişi bunun yerine “benne dosa” olduğunu söyledi. “Daha çok bir dizi dosa. Masala dosa genellikle çok ince ve gevrektir. Bu daha çok Bangalor tarzı bir benne dosa veya set dosa.”

Dosa hayranı mısınız? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!