Viral: İçerik Yaratıcısı Ice Apple Milkshake yapıyor, 4 milyondan fazla görüntüleme alıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Yaz, hafif ve soğutucu içecekler çağrısında bulunur. Ve sıcak mevsimi kucaklamanın taze meyvelerine dönmekten daha iyi bir yolu var mı? Son zamanlarda, bir içerik yaratıcısı @Nalla_irukuu, yaz özel bir buz elma milkshake içeren bir tarif için Instagram'da viral hale geldi. Buz elması için, bu şekilde bilinen buz elması Tadgola veya Nungu Tamil'de, hafif tatlı lezzeti ve soğutma özelliği ile bilinen yarı saydam, jöle benzeri bir meyve. Zaten 4 milyondan fazla görüntüleme kazanmış olan Haber, içerik yaratıcısının Ice Apple'ın tam bir endüstriden kesilmesiyle başlıyor. Daha sonra yeşil kılıfı çıkarır ve bir bıçak kullanarak hamuru dış tabakasından dikkatlice çıkarır.

Öyleyse okuyun: İzle: Gujarat Titans Oyuncuları Delhi'de Ne Yemek Yemek Öner

Sonra, suda bir avuç badem emer ve cildinden soyulur. Ayrı bir kasede, tragacanth sakız olarak bilinen bir parça Gond Katira ile birlikte Chia tohumlarını emer. Bir kez bittiğinde, soyulmuş badem, buz elma hamuru, jaggery ve suyu bir karıştırıcıya aktarır ve kalın bir macun haline getirir. Daha sonra uzun bir bardak alır ve buz elma macunu ile birlikte ıslatılmış chia tohumları, Gond Katira, dondurulmuş süt ile katmanlar. Garnizon ve ekstra lezzet için, küçük parçalara doğranmış buz elma hamurunu ekler ve daha fazla sütle cama ekler. Karıştırdıktan sonra bir saman ve bir kaşık kullanarak içiyor.

Aşağıdaki Habernun tamamını izleyin:

Birkaç foodies buz elma milkshake viral tarifine tepki gösterdi.

Bir kullanıcı, “Bana bana bir tane verebilir misin … lütfen” yazdı

Başka bir kullanıcı “Bu meyveyi çok seviyorum!” Dedi.

Üçüncü bir kullanıcı kalp gözleriyle yorum yaptı, “Ye Milk Shake Nhi Ye, Faluda Ban Gaya!” (Bu bir milkshake değil ama şimdi bir falooda).

Birkaç kullanıcı viral tarifte nefis ve kalpleri yorumladı.

Öyleyse okuyun:İzle: “Chutti Ka Din” de Argana Puran Singh, ev yapımı mango yapışkan pirincinden hoşlanıyor

Daha önce buz elması için yelken açtın mı? Evet ise, bu tarifi deneyecek misin? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

Nikita Nikhil hakkındaHayatta iki şey için doyumsuz aşkla tutkulu bir ruh olan Nikita ile tanışın: Bollywood ve yemek! Aşırı izleme seanslarına girmediğinde, Nikita anları yakalayan veya yaratıcılığını ifade eden lens bulunabilir.