Viral şimdi: Adam eski Girlriend'den ayrıldıktan sonra yiyecek siparişlerine harcanan para iadesi istiyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Tuhaf veya olağandışı ayrılıkla ilgili hikayeler genellikle sosyal medyada viral hale gelir. X (Formly Twitter) üzerinde mermi yapan bir arama olayı bir foodie açısı vardır, ancak kesin koşullar onu çevrimiçi olarak artırdı. Divya adlı bir X kullanıcısı, eski erkek arkadaşıyla bir sohbet ekran görüntüsünü paylaştı ve “Eski sevgilim, ilişkimiz sırasında bana gönderdiği atıştırmalıklar için geri ödeme yapıyor. Bu dağılmanın hangi aşaması?” Eski erkek arkadaşının ilk metinleri “Hey! Sun! [Listen]Şimdi bu bittiğine göre, sana jab mizahı gönderdiğim her şey için geri ödeme istiyorum [when we were in a relationship]. “
Öyleyse okuyun: Adam, pansiyonla yemekle kız arkadaşını şaşırtmak için teslimat ajanı olarak giyiniyor, kalpleri kazanıyor

Tez mesajlarından sonra, teslimat uygulamaları aracılığıyla sipariş edilen farklı ürün türleri için birden fazla fatura ekran görüntüsüne sahip olduğunu görüyoruz – yazıda görülebilen listelenen makaleler esas olarak yiyecek veya içeceklerdir. Faturalar arasında meşrubat, jöle, soğan, domates vb. Gibi bakkal ürünlerinin yanı sıra Makhana, Chips, Bhakarwadi ve diğerleri gibi atıştırmalıklar bulunmaktadır. Aşağıda bir göz atın:

Eski sevgilim, ilişkimiz sırasında bana gönderdiği atıştırmalıklar için geri ödeme yapıyor. Bu dağılmanın hangi aşaması?
😭
pic.twitter.com/4ra6pbsus5

– divya (@certifiedBkl) 14 Mayıs 2025
Öyleyse okuyun: Kız arkadaşı bir arkadaşının barbekü partisinde artık yemek yemeyi reddettikten sonra çift parçalanır

Viral X Post çevrimiçi olarak çok ilgi gördü. Aşağıdaki X kullanıcılarının bazı tepkilerini okuyun:

“İlişkiler günümüzde korkutucu, ya atıştırmalıklar Ke Paiso Ka Hisab Rakhe nerede?” [“Relationships are scary nowadays, what he keeps an account of the money spent on snacks?”]

İlişki günümüzde korkutucu, ne ifs wo atıştırmalıklar ke paiso ka hisab rakhe – vaishnavi
🌼
(@vaishi_14) 14 Mayıs 2025
“Şanslıyım. Eski sevgilim ayrılırken bana pahalı hediyeler verdi.”

Şans ben
Eski sevgilim ayrılırken bana pahalı hediyeler verdi – Chetna
💕
(@Chet_weets) 14 Mayıs 2025
“Bir dağılmanın fazlası değeri.”

Artı Değer Bir dağılmanın parçası – Furqaan (@Exurius) 15 Mayıs 2025
“İzlemek çılgınca.”

Bir parça tutmak çılgınca – Bayan Cinsiyet (@Ananysyyyy) 15 Mayıs 2025
“Ver ve engelle, bir kurşun atladın. Sana harcadığı her dimie'yi listeleyecek biriyle evli olduğunuzu hayal edin.”

Ver ve engelle, bir kurşun atladın. Size harcadığı her kuruşu listeleyecek biriyle evli olduğunuzu hayal edin. Jolie
🌼
(@jolswrites1) 15 Mayıs 2025
“Bu yazının Instamart veya Sher-e-Punjab tarafından desteklenip verilmediğini anlamaya çalışıyorum.”

Bu yazının Instamart veya Sher-e-Punjab
🤔
P
✨
(@Preranasays) 14 Mayıs 2025
Viral direk, X'te şimdiye kadar 1 milyon görüntüleme izledi.