Börekleri kim sevmez? Dışı çıtır, içi leziz bir lezzet'pakodalar'veya'bhajiyalar' herhangi bir Hintli yemek tutkunu için en sevilen atıştırmalıklardan biridir. İster yağmurlu mevsimde ister uzun bir günün ardından bir fincan çay eşliğinde, pakodalar açlık sancılarına tek elden çözüm. Böreklerin en iyi yanı, çok yönlü olmaları ve çeşitli malzemelerden hazırlanabilmeleridir. Ama 'dan yapılmış tatlı böreklerle karşılaşacağımızı hiç düşünmemiştik'Kaju Katli'. Evet, doğru okudun. İnternette bir kadının yemek hazırlarken görüldüğü bir Haber dolaşıyorKaju Katli Bhajiya'. Video, X'teki (eski adıyla Twitter) bir kullanıcı tarafından @MFuturewala kullanıcı adıyla paylaşıldı. Klip, bir kadının elinde bir macunla ayakta durmasıyla başlıyor. Besan (nohut unu). O uzanıyor kaju katli Bir kutuda bekletilen tatlıyı nohut unu ezmesine batırıp kaplıyor ve kızgın yağa koyuyoruz. Daha nihai sonucu göremeden klip bitse de bunun bir tatlı mı yoksa atıştırmalık mı olduğunu hâlâ merak ediyoruz. Klibin yanında yer alan metinde şu ifadeler yer alıyor: “Herkes için Kaju Katli Bhajiyas???”
Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
Bir yorumda şöyle yazıyordu: “Sert geçiş. Ama tatlıyı geri kazanmak için hamuru parçalamayı düşüneceğim çünkü bu benim favorim.
Gönderi aynı zamanda yorumlar bölümünde sıkışan bir memeyi de ateşledi.
Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
Sosyal medya kullanıcıları bu yemek deneyine verdikleri tepkileri yorum kısmına taşıdı. Pek çok kişi empati kurduğunu ifade etti. kaju katliBir kullanıcının yazdığı gibi, “O leziz katli ne kadar israf.”Kaju Katli Bhajiyas'ı isteyen var mı??? pic.twitter.com/hl1dr5PDfX
— Muhammed Futurewala (@MFuturewala) 6 Mart 2024
Bir diğeri buna “Bizzare!!!” adını verdi.O leziz katli ne kadar israf oldu ????— Zanzaneet Mutfağı (@zanzaneet) 6 Mart 2024
Öyleyse okuyun: “Bahut Paap Lagega“: Oreo Bhajia'nın Viral Videosu İnternet'i İğrendiriyorTuhaf!!!— Prasad (@prasadpbhave) 7 Mart 2024
Bir yorumda şöyle yazıyordu: “Sert geçiş. Ama tatlıyı geri kazanmak için hamuru parçalamayı düşüneceğim çünkü bu benim favorim.
Bir diğeri şöyle yazdı: “Bunun bir içerik uyarısıyla birlikte gelmesi gerekirdi.”Sırnaşıklık. Ama tatlıyı geri kazanmak için hamuru sökmeyi düşüneceğim çünkü bu benim favorim.— AR Hemant (@arhemant) 6 Mart 2024
Bir kullanıcı hurmayla yapılan tatlı börekleri zaten denediğini açıkladı. Şöyle yazdı: “Duydum kajur (tarih) Bhajiya bu en tatlısı Bhajiya Denedim.”Bunun bir içerik uyarısıyla birlikte gelmesi gerekirdi.— Rohini Lakshané (@[email protected]) (@aldebaran14) 6 Mart 2024
Öyleyse okuyun: Dahi mi, Tuhaf mı? Bu Kaju Katli Pastası İnterneti Etkiledi; Deneyebilir misin?Khajur(dates) bhajiya'nın denediğim en tatlı bhajiya olduğunu duydum— DarnIT (@deltadel123) 6 Mart 2024
Gönderi aynı zamanda yorumlar bölümünde sıkışan bir memeyi de ateşledi.
Bunu denemek ister misin?kaju katli bhajiya'? Yorumlar kısmında bizimle paylaşın.pic.twitter.com/oeB4Ie25Um— Farrukh (@farrukhRK) 7 Mart 2024