Çocukluğunuzda patlıcanlar, sakızlar ve keskin şekerler gibi çok çeşitli ikramların tadını çıkardığınızı hatırlıyor musunuz? Bu nefis lezzetler genellikle bir bölgeden diğerine farklılık gösterir. Hacmola, Hindistan'da hala birçok kişi tarafından tüketilen böyle bir ikramdır. Mini, yuvarlak şekilli “sindirim tabletleri” baharatlı bir tada ve kendine özgü bir tada sahiptir. Hajmola'nın tadına aşina olabiliriz ama bir Japon'un bunu ilk kez denediğini hayal edin. Geçtiğimiz günlerde Japon seyahat vlogger'ı Koki Shishido, Instagram'da Hajmola'yı ailesi, arkadaşları ve yakın tanıdıklarıyla tanıştırdığı bir Haber paylaştı. Ve tepkileri kesinlikle paha biçilemezdi! Klipte, vlogger'ın büyükanne ve büyükbabası tabletin normal sürümünü deneyen ilk kişiler oldu. Ağızlarına attıktan sonra, baharatlı-tuzlu-keskin chatpata tatları ağızlarına patlarken gözlerini kıstıkları görüldü. Videodaki metni okuyun: “Mera dada aur dada ji için özür dilerim.” Hacmola'yı deneyen sonraki kişiler onun arkadaşlarıydı. Birçoğu “Aaahhh” diye bağırarak tepki gösterdi.
Diğerleri de güçlü tat karşısında sarsılarak aynı tepkiyi verdiler. Başka bir metin düzeninde “Hindistan yeni başlayanlar için değil” yazıyordu. Pek çok Japon Hajmola'yı pek sevmese de, “köri baharat restoranı” işleten bir çift, tabletleri oldukça ilginç buldu. Video, vlogger'ın tabletlerden dördünü tüketmesiyle bitiyor.
Video bir anda sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayranlar yorum bölümünü ateş ve kalp emojileriyle doldurdu.
Bir kullanıcı, “Küçük bir tabletin bu kadar Kawaī (sevimli) tepkiler ortaya çıkarabileceğini kim bilebilirdi?” dedi. Hajmola etkisi gerçekmiş gibi görünüyor! Arigato Japonya.”
Bir kişi, “İmli (demirhindi) olanı da iyi” dedi.
Bir başkası, “Tepkileri çok komik ama bir o kadar da sevimli” dedi.
Bir kişi Normal Hajmola lezzetini “en baharatlı” olarak nitelendirdi.
Bir başkası, “O sırada 7-8 yaşlarındaydım, sadece 2 günde bir şişe yedim” dedi.
Öyleyse okuyun:Viral Video Avustralyalı Babanın Hindistan'da Masala Chai'ye Aşık Olduğunu Gösteriyor ve İnternette Kalp Kazandı
Diğerleri de güçlü tat karşısında sarsılarak aynı tepkiyi verdiler. Başka bir metin düzeninde “Hindistan yeni başlayanlar için değil” yazıyordu. Pek çok Japon Hajmola'yı pek sevmese de, “köri baharat restoranı” işleten bir çift, tabletleri oldukça ilginç buldu. Video, vlogger'ın tabletlerden dördünü tüketmesiyle bitiyor.
Video bir anda sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayranlar yorum bölümünü ateş ve kalp emojileriyle doldurdu.
Bir kullanıcı, “Küçük bir tabletin bu kadar Kawaī (sevimli) tepkiler ortaya çıkarabileceğini kim bilebilirdi?” dedi. Hajmola etkisi gerçekmiş gibi görünüyor! Arigato Japonya.”
Bir kişi, “İmli (demirhindi) olanı da iyi” dedi.
Bir başkası, “Tepkileri çok komik ama bir o kadar da sevimli” dedi.
Bir kişi Normal Hajmola lezzetini “en baharatlı” olarak nitelendirdi.
Bir başkası, “O sırada 7-8 yaşlarındaydım, sadece 2 günde bir şişe yedim” dedi.
Öyleyse okuyun:Viral Video Avustralyalı Babanın Hindistan'da Masala Chai'ye Aşık Olduğunu Gösteriyor ve İnternette Kalp Kazandı