Viral Video: Kadın Pakora'yı Pakora'yı Korkuluk Olmadan Çatıda Yemek Yapıyor, İnternet Reaction

Leila

Global Mod
Global Mod
Birçoğumuz en sevdiğimiz yiyeceklerin tadını çıkarırken gün batımına bakmayı seviyoruz. Bazıları paketlenmiş muameleyi şımartmayı tercih ederken, diğerleri en sevdikleri yemekleri evde yapmaktan zevk alıyor. Son zamanlarda, bir içerik yaratıcısı üçüncü bir seçeneği seçti – çatıdaki gün batımını izlerken sıfırdan bir yemek yapmak. Terasta geçici bir soba üzerinde ekmek pakora hazırladığı görülüyor ve hazırlığın bir Habersu o zamandan beri viral hale geldi. Bu klip Instagram'da 3 milyondan fazla görüntüleme topladı.

Video kadının ekmek dilimleri arasında patates püresi dolgusu ekleyerek başlar. Başka bir parça ekmek ile örttükten sonra, üçgen şekillere kesti ve parçaları bir nohut unu meyvesine daldırdı. Ekmek Pakoras'ı yağda kızartıyor ve bir dakikadan sonra onları çıkarıyor. Onlara ketçapla hizmet eder ve gün batımına bakarken ailesiyle yemeğin tadını çıkarır.

Öyleyse okuyun: Vlogger gölde yüzerken salatalık salatası yapar, internet reaksiyonları

Yorumlar bölümünde, bazı insanlar kadının yemek pişirme becerilerinden ve çatı katından çarpıcı gün batımı manzarasından etkilenirken, diğerleri korkuluk olmadan yüksek bir terasta olmanın güvenliği konusunda endişelerini dile getirdi.

Bir kullanıcı, “Bazen kadai aşırı rüzgar nedeniyle havaya uçabilir, bu yüzden böyle stuntları yapmayın.”

Bir diğeri, “Sizler tam anlamıyla oturuyor ve terasın kenarında duruyorsunuz ….. ve bunu izlemek beni endişelendiriyor.”

Bir kişi, “Herkes bunu en az bir kez yapmaya çalışmalı, beğendim.”

Birçoğu süreci “riskli” olarak etiketledi.

Birisi “Bu görüşü seviyorum” dedi.

Bir izleyici, “O çatı ve gün batımıyla evlenmek istiyorum” diye yazdı.

Bu viral Haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Bize yorumlarda söyleyin.