Hindistan'da, kazmadan önce bir meyvenin olgunlaşmasını beklemiyoruz – yiyeceklerimizi çiğ, yeşil ve lezzetlerle dolu seviyoruz. Tat tomurcuklarınızı karınlayan çiğ mango turşudan mükemmel bir chai-time atıştırmalık yapan gevrek çiğ muz cipslerine kadar, olgunlaşmamış ürünlere olan sevgimiz sınır bilmiyor. Yeşil papaya? Curry için mükemmel. İhale Jackfruit? Bir sebze biryani yıldızı. Kumro Phool (Pumpkin Blossom) gibi çiçekler bile kızartma tavalarımıza lezzetli Pakoras olarak yollarını bulur.
Öyleyse okuyun: İzle: KFC Teslimat Videosu Robot'ta Çin Otelinde İnternet Huşu
Şimdi, bu düşünceyi yakalayan bir Haber Instagram'da dalgalar yapıyor. @Guru_Laila sayfası tarafından paylaşılan makara, Hindistan'ı şimdi evlerini yapan bir Forign çifti içeriyor – ve açıkça, en tuhaf mutfak alışkanlıklarımızdan bazılarını aldılar. “Hindistan'da, yemek için çok yeşil bir şey gibi bir şey yok,” diyor adam Haberda. Yeşil mangolardan ve muzlardan jackfruit ve hatta kabak çiçeklerine kadar her şeyi listelemeye devam ediyor, bunların hepsi olgunlaşma şansı olmadan tanınıyor. “Bir çiçek olduğunda, Pakora yapabilirsin. Çiğ olduğunda, bir Sabji'de pişirin. Olgunlaştığında, olduğu gibi yiyin. Bu çok şaşırtıcı. Yediğiniz alışılmadık bir şey var mı?” Videoya ekli metni okuyun.
Klipe bir göz atın:
Video, Desis'ten bir yorum dalgasına yol açtı.
Bir kullanıcı, “Soo True … şimdi buradasınız, görülecek ve öğrenecek çok şey var” diye yazdı.
Bir diğeri de ekledi: “Bir Hintli olarak, bu kadar çok şey yediğimi gerçekleştirmedim. Arılarım bunu fark etmeden rutin olarak yapıyor.”
“Evet !! Yeşillerin çoğu yenilebilir. Onları pişirip yiyoruz. Bazıları ham olarak yenir,” bir yorum okuyun.
Bir kişi, “Evet, herhangi bir şeyden bir şeyler yapmakta çok iyiyiz” dedi.
Desi Foodie, “Hindistan'da hiçbir şey gitmiyor, bir sonraki Haber dünün yemeğinin nasıl geri dönüştürüldüğüne, kızarmış roti'ye roti, dünkü pirincin demirhindi ve limonlu kızarmış pirincine, dünün dal tadka'ya vb.
Öyleyse okuyun: Japonya fabrikasında çilek pastası nasıl yapılır? Viral Haber sanatını ortaya çıkarıyor
Bu Haber hakkında ne düşünüyorsun? Bize yorumlarda söyleyin.
Öyleyse okuyun: İzle: KFC Teslimat Videosu Robot'ta Çin Otelinde İnternet Huşu
Şimdi, bu düşünceyi yakalayan bir Haber Instagram'da dalgalar yapıyor. @Guru_Laila sayfası tarafından paylaşılan makara, Hindistan'ı şimdi evlerini yapan bir Forign çifti içeriyor – ve açıkça, en tuhaf mutfak alışkanlıklarımızdan bazılarını aldılar. “Hindistan'da, yemek için çok yeşil bir şey gibi bir şey yok,” diyor adam Haberda. Yeşil mangolardan ve muzlardan jackfruit ve hatta kabak çiçeklerine kadar her şeyi listelemeye devam ediyor, bunların hepsi olgunlaşma şansı olmadan tanınıyor. “Bir çiçek olduğunda, Pakora yapabilirsin. Çiğ olduğunda, bir Sabji'de pişirin. Olgunlaştığında, olduğu gibi yiyin. Bu çok şaşırtıcı. Yediğiniz alışılmadık bir şey var mı?” Videoya ekli metni okuyun.
Klipe bir göz atın:
Video, Desis'ten bir yorum dalgasına yol açtı.
Bir kullanıcı, “Soo True … şimdi buradasınız, görülecek ve öğrenecek çok şey var” diye yazdı.
Bir diğeri de ekledi: “Bir Hintli olarak, bu kadar çok şey yediğimi gerçekleştirmedim. Arılarım bunu fark etmeden rutin olarak yapıyor.”
“Evet !! Yeşillerin çoğu yenilebilir. Onları pişirip yiyoruz. Bazıları ham olarak yenir,” bir yorum okuyun.
Bir kişi, “Evet, herhangi bir şeyden bir şeyler yapmakta çok iyiyiz” dedi.
Desi Foodie, “Hindistan'da hiçbir şey gitmiyor, bir sonraki Haber dünün yemeğinin nasıl geri dönüştürüldüğüne, kızarmış roti'ye roti, dünkü pirincin demirhindi ve limonlu kızarmış pirincine, dünün dal tadka'ya vb.
Öyleyse okuyun: Japonya fabrikasında çilek pastası nasıl yapılır? Viral Haber sanatını ortaya çıkarıyor
Bu Haber hakkında ne düşünüyorsun? Bize yorumlarda söyleyin.