Yalnızca Üyelere Gibi Kulüp Quorums Yeni Mutfak Gem 689 İyi Yemek Yeniden Tanımlanmış

Leila

Global Mod
Global Mod
Her zaman heyecan verici yemek deneyimleri için bir yemek aşığı olarak, Gururam'daki Quorum'dan en son teklifi olan 689 – Six Sexy Nine'yi ziyaret etmekten heyecan duydum. Hareketli iki ufuk merkezinin ortasında, konumu büyük bir artı. Hindistan'ın ilk ev sahibi özel üyelerin yaşam tarzı kulübünde sıkışmış olan bu yeni açık restoran, canlı bir robata ızgarası, canlı bir kokteyl menüsü ve düşünceli küratörlü otantik yemekler seçimi yapmanın aksine Asya mutfak deneyimi vaat ediyor. Yerel lezzetleri deneyimlemek ve anlamak için kapsamlı diğer Asya ülkelerini gezen şef Jayraj Chandani, imza kreasyonlarının yanında klasik bir karışımını içeren benzersiz bir açılış menüsü ustaca hazırladı.
İçeri girdiğim andan itibaren, sıcak aydınlatma ve zarif iç mekanlar, bir imtiyaz evinin ruh halini belirledi. Robata Grill ve Teppanyaki plakaları ustaca ele alan şeflerin görüşünün hemen ne olacağı için beklenti inşa ettiği açık mutfağın yakınında oturdum.

Tonu ayarlayan kokteyller
Yemeğime ile başladım 689-tiniLemongrass ile aşılanmış votka tabanlı bir kokteyl. Narenciye tazelik ve ince tatlılık, akşamı başlamak için mükemmel bir yol yaptı. Daha fazlasını keşfetmeyi merak ediyorum, çok denedim Kuzey ve Doğu Arasında Gün DoğumuMeyveli ve bitkisel notaları zahmetsizce birleştiren güzel dengeli bir içecek.

689'daki pişirme teknikleri, özellikle 'Robatayaki' (Fireside Izgara) ve 'Teppanyaki' (metal plaka pişirme) olmak üzere Japon geleneklerine büyük ölçüde yararlanıyor. 689, benzersiz adını geleneksel olarak Robatayaki'de kullanılan değişen dillerin bambu şişlerinden alır. Bu mirasa bir başda, restoranda 6, 8 ve 9 inç ölçen şişler bulunur ve ona “689 – Six Seksen Dokuz
Robata Grill spesiyallerine dalmaya istekli, ile başladım Satay Cambing – kıyılmış kuzu şeker kamışı çubuklarına çarpık. Dumanlı kuzu, şeker kamışından hafif bir tatlılıkla kombinasyonu ne mutlak vahiy. Daha maceracı bir seçim için seçtim Alevli Kalıplı Avokado – Karşı konulmaz dumanlı lezzet ile kömürleşmiş bir avokado yemeği. Kremsi avokado'nun yangın kavrulmuş dış tabaka ile kontrastı onu akşamın göze çarpan yemeklerinden biri haline getirdi.

Satay Cambing - 689

Satay Cambing – 689

Alev -Kissed Avokado - 689

Alev -Kissed Avokado – 689

Başka bir vurgu şuydu Au naturel ızgara karides. Biraz çiğnenmiş olsa da, tazelik ve hassas baharat yemeği güzel bir şekilde yükseltti. Yanmış narenciye teriyaki tavuk Mükemmel doku ile ne kadar lezzetli. Ama portakal dilimleri olmadan eşleştirilmiş portakal dilimleri olmadan sevdim.

Yanmış narenciye teriyaki tavuk

Yanmış narenciye teriyaki tavuk

Suşi extravaganza
Hiçbir Asya restoranı ziyaret suşi olmadan tamamlandı ve 689'un seçimi hayal kırıklığına uğratmadı. Ben şımarttım Baharatlı ton balığı rulosu, Ebi Tempura Rulosu, Baharatlı Somon Rulosu ve California Rulo. Her ısırık lezzetle gömülüyordu ve malzemelerin tazeliği açıktı.
Sevdiğim diğer yemekler Nasi Goreng karidesleriMükemmel pişmiş karides ile kokulu pirinci eşleştiren iyi dengelenmiş bir yemek ve Massaman Yeni Zelanda Kuzu Pirzolası İhale ve lezzetli olan.

Tatlı bir notla biten
689'daki tatlılar bir zorunluluktur ve ben de Yuzu krem brules Mükemmel bir karamelize üst ile tatlı, narenciye infüzyonlu bir tedavi. Sakura Narin çiçek notalarını kremsi bir doku ile birleştirerek, zarif yemeğin başka bir keyifli sonuna.

689'daki deneyimim hoşgörülü ve tatmin ediciydi. Canlı yemek pişirme, olağanüstü misafirperverlik ve iyi hazırlanmış bir menü kombinasyonu bu yemek deneyimini gerçekten unutulmaz kıldı. Asya lezzetlerini, dumanlı robata ızgara yemeklerini ve yenilikçi kokteylleri takdir ederseniz, burası olması gereken yer. Başka bir Robatayaki, suşi ve elbette o ilahi 'Sakura' turuna geri dönmek için sabırsızlanıyorum.