Yaz Özel: Gujarati Kanda Kairi Kachumber nasıl sadece 10 dakika

Leila

Global Mod
Global Mod
Yaz aylarında kalbimiz serinleme ve ferahlatıcı her şeye şımartmayı arzuluyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek olsa da, hiçbir şey doyurucu bir salata memnuniyetini yenemez. Özellikle Kachumber, birçokları için sevilen bir favori. Bu desi tarzı salata genellikle salatalık, soğan (kanda) ve domates ile yapılır. Ama seni ilk ısırıktan bırakacak başka bir versiyon var – Kanda Kairi Kachumber. Bu tarifte, salatalık çiğ mangolarla değiştirilir, ona lezzetli bir yükseltme verir ve yaz için uygun hale getirir. Denediğinizde, kendinizi tekrar tekrar yaparken bulacaksınız.
Öyleyse okuyun: Bu 10 dakikalık kolay Kachumber salata tarifi ile düğme tomurcuklarınızı tedavi edin

Kanda Kairi Kachumber nedir?


Kanda Kairi Kachumber, çiğ mango ve soğan ile yapılmış ferahlatıcı bir salata. Birkaç dakikadan kısa bir sürede hazır, midede hafiftir ve yaz mevsiminde olması idealdir. İster öğle veya akşam yemeğinizle, Kanda Kairi Kachumber yemeğinize keyifli bir katkı sağlar. Gujarati hanelerde bir elyaftır ve bu nedenle kalori bakımından oldukça düşüktür.

Kanda Kairi Kachumber sağlıklı mı?


Kanda Kairi Kachumber sağlıklı bir garnitür olmak için tüm kutuları keneler. Yağ veya çözülmemiş kalori ekleyebilen hiçbir yağ veya sos içermez. Bunun yerine, hepsi temel besinler açısından zengin olan çiğ mango, soğan ve baharatlar gibi Nutritouus bileşenine sahiptir. Çiğ mangolar mükemmel bir C vitamini kaynağıdır ve bağışıklığınızı artırmaya yardımcı olabilir. Şekere daha sağlıklı bir alternatif olan Jaggery de dahil olmak üzere tarif, ancak ne kadar eklediğinize dikkat edin.


Kanda Kairi Kachumber nasıl yapılır | Kachumber tarifi


Kanda Kairi Kachumber'in tarifi Instagram sayfası @OHCheatday tarafından paylaşıldı. Bunu yapmak için, sadece bir avuç malzemeye ve zamanınızın 10 dakikasının altında ihtiyacınız var. Kairis'i iyice yıkayarak başlayın, sonra eşit şekilde rendeleyin, ardından soğan izleyin. Her şeyi büyük bir kaseye aktarın ve doğranmış kişniş, kasmiri kırmızı biber tozu, tuz, kimyon tozu, haldi, kişniş tozu ve jaggery ekleyin. Jaggery miktarını beğeninize göre ayarlayabilirsiniz. Her şeyi birlikte karıştırın ve baharat ayarlamak için bir düğme kontrolü yapın. İşte bu – Kanda Kairi Kachumber'iniz artık hazır!

Aşağıdaki tam tarif Habersuna göz atın:

Kanda Kairi Kachumber ile en iyi nedir?


Kanda Kairi Kachumber, buharda bulunan pirinç ve Dal Tadka ile eşleştirildiğinde harika bir tadı var. Lezzetli bir garnitür yapar ve yemeğin tadını daha da artırmaya yardımcı olur. Bununla birlikte, Roti veya Paratha ile bu Kachumber salatası tadını çıkarabilirsiniz.
Öyleyse okuyun: Cairi'yi seviyor musun? Bu Maharashtrian tarzı çiğ Mango Thaecha'yı denemelisin

Bir dahaki sefere keskin ve lezzetli bir şey istediğiniz zaman, Kanda Kairi Kachumber'ı bir seçenek olarak düşünün.
 
Üst