Yaz tatilinde flört uygulamaları veren kadınlar

serdal

New member
Yaklaşık 15 aydır Dublin’de yaşayan 39 yaşındaki Harlemli avukat Divai Brown, mali düzenleme alanında çalışıyor ve bu işi çok seviyor.

Brown bir telefon görüşmesinde “Amerika’ya dönmek için acil bir planım yok” dedi. “Belki Avrupa’nın diğer bölgelerine, ama kesinlikle Amerika’ya dönmeyecek.”

Taşınmasının tüm faydalarına rağmen taşrada flört etmek kolay değildi. Bazı erkeklerin gözünü korkutan, iyi maaşlı bir işi olan yüksek performanslı siyah bir kadın olması da dahil olmak üzere, işi zorlaştıran birkaç faktöre işaret ediyor.

Yakın zamana kadar Tinder, Hinge ve Bumble’daydı. Fark yaratmak söz konusu olduğunda Tinder’ı her zaman bir “vizyon” olarak gördüğünü ve kadınların ilk mesajı göndermesini gerektiren Bumble’ın çok fazla “bacak çalışması” gerektirdiğini söyledi.

“Farklı bir iş gibi,” dedi. “Arkadaşlığa ve ilişkilere ne kadar değer versem de, onlara tükenmişlik noktasına kadar değer verip vermediğimi bilmiyorum.”

Günler uzadıkça ve hava ısındıkça, bazıları en azından şimdilik flört uygulamalarını bırakıyor. Ankete katılan yaklaşık bir düzine kadından birçoğu, soğuk kış aylarında flört uygulamalarını gözden geçirerek geçirdikleri zamanı, gerçek hayattaki karşılaşmalara öncelik vererek ve bunlara odaklanarak geri kazanacaklarını söyledi , Eğlenmek için.

Bayan Brown kısa süre önce bu yaz flört hayatını uygulamalardan çıkarmaya ve yemek ve şarap festivallerine gitmek veya yürüyüşe çıkmak gibi sevdiği şeylere odaklanmaya karar verdi. Bu arada flört hayatını “evrenin iradesine” bıraktığını söyledi.

“39 yaşındayım, hiç evlenmedim, çocuğum yok – 30’ların sonu ile 40’ların başı arasındaki flört havuzunun gerçekte nasıl olduğunu bilmiyorum” dedi. “Birisi benimle ilgilenirse bana haber verir gibi hissediyorum. Ve değilse, o zaman değil.

Atoosa Moinzadeh de bu dalgada. Brooklyn’de ikamet eden 30 yaşındaki Bayan Moinzadeh, 2014’te Tinder’ı ilk indirdikten sonra yaklaşık 10 yıldır flört uygulamalarını kullanıyor. Bumble, OKCupid ve hatta Coffee Meets Bagel dahil olmak üzere “tüm uygulamaları” “çok kısa bir süre için” kullandı. Tinder ve Hinge kullandığı son ikisiydi, ancak hayal kırıklığı artmaya başladıktan sonra Mart ayında ikisini de sildi.

Bayan Moinzadeh bir telefon görüşmesinde “Bir kişiyle aktif olarak çıkma noktasına gelmek benim için zor” dedi. “Kibrit bulmakta bir sorunum yok, daha çok ‘Gerçek hayatta tanışmak için iyi bir insan gibi görünüyor’ dediğim noktaya gelmekle ilgili.”

Uygulamaları silmeden önce, biri “birdenbire” ortaya çıkmadan önce onunla gerçekten iyi bir randevusu olan iki kişiyle sohbet etti. Diğeri bir ay sonra ciddi bir şeye hazır olmadığını itiraf etti.

“Sanırım bardağı taşıran son damla, gündelik flört fikrinden pek hoşlanmayan biri olarak, ne istediğini bilmeyen ve bunun kasıtlı olarak kullanılmasını gerçekten istemeyen insanlarla görüşmeye devam etmemdi. ‘ dedi Bayan Moinzadeh. Çevrimiçi flörtten kaynaklanan uzun vadeli bir ilişkisi olmadığını da sözlerine ekledi.

Dallas’taki insan kaynakları program yöneticisi Vinessa Burnett için, flört uygulaması olmayan yazı, uzun vadeli flört uygulaması kullanıcıları arasındaki umutsuzluk hakkında bir makale okuduktan ve tam bir yıllık feragat için ona ulaşmak için ilham hissettikten sonra aslında Ocak ayında başladı.

Bir telefon görüşmesinde “‘Bekle, aslında 2013’te Tinder’ı indirdim’ diye düşündüm” dedi. “Yani başından beri bu işin içindeyim ve hala bekarım.”

Haber’da yayınlanan makalenin, uzun bir süre işler yolunda gitmediğinde çaresizlik ve hayal kırıklığı hissettiği için kendisinde yankı uyandırdığını söyledi.

“Hissettiğim umutsuzluğu dizginlemek ve çıkmaya alıştığım kaygının bir kısmını gidermek için uygulamadan vazgeçmeyi düşündüm” dedi.

28 yaşındaki Bayan Burnett, Ocak ayından beri çevrim dışı olarak randevularını takip ediyor ve bir ağ kurma etkinliğinde tanıştığı biri de dahil olmak üzere dört erkekle çıktı. Başka bir randevuda, bir randevu uygulamasını tekrar silmeden önce bir günlüğüne yeniden katıldığı “küçük bir kayma” yaşadı.

Uygulamalardan (çoğunlukla) uzak olmanın da zevklerini değiştirdiğini ve bunun bir artı olduğunu söyledi. Hristiyan ama Müslüman biriyle güzel bir randevusu oldu. Ayrıca 1.70 boyunda ve uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor. “Bu adamlara şaka yapacağımı sanmıyorum” dedi. “Hepsi küçük.”

Ve Bayan Moinzadeh, uygulamaları kullanmadığı yazlar geçirmiş olsa da, uzun vadeli plan yapmayı düşünüyor. Bu yaz için planladığı tatilleri var ve boş zamanlarını arkadaşlarıyla takılarak ve konserlere giderek geçirmeyi planlıyor.

“Bu konuda havalı olan biriyle tanıştığımda, bu harika ve ben olmadığımda, kendimi bir ortak bulmaya zorlamaya gerçekten izin vermiyorum” dedi. “Çünkü bu hızla, aktif bir şekilde onu aramak yerine gerçek bir bağ kurabileceğim ve bu benim için uygun olan birini bulmaya çalışıyorum.”

düşüncelerini gönder Thirdwheel@Haber için hikayeler ve ipuçları.