Yeni Delhi, Malviya Nagar'daki Yeni Piyano Adamında Mutfak Caz Gecesi

Leila

Global Mod
Global Mod
Dışarıda iyi bir gece geçirmek için neye ihtiyacımız var: iyi yemek, iyi müzik ve harika bir ortam? Malviya Nagar'ın hareketli kalbinde, The Piano Man (TPM), eşi benzeri olmayan bir gastronomik yolculuk vaat eden şimdiye kadarki en büyük girişimini açtı. The Eldeco Center'daki 8.500 metrekarelik mekan, vintage estetiği en son teknolojiyle kusursuz bir şekilde harmanlıyor. Caz tutkunlarının, günlük canlı müziğin ve eğlencenin başkentin uğrak noktası olan TPM'nin en yeni kuruluşu, Delhi'deki kültür ve yemek tutkunlarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Merakım beni yeni mekanı deneyimlemeye götürdü ve keyifli bir akşama dönüştü.

The Piano Man New Delhi'ye adım attığınız anda tasarım ve teknolojinin büyüleyici birleşimiyle karşılaşacaksınız. Mekan, nostaljik iç mekanlara, son teknolojiye sahip prodüksiyon ekipmanlarına ve gelişmiş profesyonel ses sistemlerine sahip olup duyulara hitap eden bir ziyafet sunuyor. 300'den fazla konuğun oturma kapasitesiyle stratejik tasarım, Gotik katedrallerden ilham alıyor ve The Piano Man deneyiminin atan kalbi olan sahnedeki canlı performansların engelsiz bir şekilde izlenmesi için en uygun düzenlemeleri sağlıyor.

TPM, müzikal becerisinin ötesinde, stand-up komedisinden tiyatro ve talk showlara kadar çeşitli performans sanatlarını da kapsayacak şekilde ufkunu genişletiyor. Bu yeni çaba, The Piano Man'i müşterilerin çeşitli sanatsal ifadelere kaptırabilecekleri bir kültür merkezine dönüştürüyor.

The Piano Man'de Mutfak Yolculuğum:

The Piano Man New Delhi'deki mutfak yolculuğu da müzik kadar büyüleyici. Şef Manoj Pandey, Avrasya köklerine saygı duruşunda bulunan ve Hindistan'ın sunduğu çeşitli lezzetleri ve malzemeleri benimseyen bir Hint Füzyon menüsü hazırladı.

Gastronomik macerama başlamak için, canlandırıcı yeşil elma şarabının yanında servis edilen modern dokunuşlu küresel golgappaları tercih ettim. Geleneksel sokak tarzı golgappa'nın hayranı olsam da, bu çağdaş versiyonu da aynı derecede lezzetli ve kremsi oldu.

Başlangıçlarımı sıcak bir sıcak şarapla eşleştirmek, akşam için mükemmel tonu oluşturuyor ve Caz grubunun canlandırıcı canlı müziğiyle kusursuz bir uyum sağlıyor. Ritimler mekanda yankılanarak hem canlı hem de canlandırıcı bir atmosfer yarattı.

Gecenin öne çıkan lezzeti, Meksika ve İtalyan mutfaklarının uyumlu bir karışımı olan ve lezzet patlaması yaratan Risotto Tacos oldu. Yumuşak dokusu nedeniyle yemesi biraz zor olsa da lezzetleri ilk baştaki mücadeleyi fazlasıyla telafi etti. Koliwada Karidesleri kusursuz pişirme ve enfes lezzetleriyle beklentilerimi karşılarken, Phuket Balığı nefis sarımsaklı biber sosuyla dikkatleri üzerine çekti.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Izgara Jerk Chicken, iyi olmasına rağmen, daha tatmin edici bir deneyim için daha sulu olabilirdi. Ancak Sebzeli Peri Peri pizzası, odun ateşinde pişirilen havadar, kabarık, dumanlı ve karşı konulmaz yumuşaklığıyla günü kurtardı.

Hiçbir yemek tatlı olmadan tamamlanmaz ve üzerine çikolata sosu ve fındık eklenmiş enfes kızarmış dondurma, yemeğime çıtır çıtır tatlı bir son vererek hem kalbimi hem de midemi tok bıraktı.

Muhteşem müziğin yankıları uzun süre kulaklarımda kalarak The Piano Man New Delhi'den ayrıldım. Kesinlikle başka bir mutfak ve müzik macerası için geri giderdim.