28 -Berlin Parkı'nda Bıçaklanmış Yıllık -Şüpheli

Felaket

New member
Neukölln'de iki adam arasındaki bir anlaşmazlık artıyor. İki bıçaktan biri diğeri. Bir gün sonra polis bir şüpheliyi tutuklayabilir. Şimdiye kadar bilinenler.

Polis, Berlin-Gesundbrunnen'de 28 yaşındaki bir çocuğu Neukölln'deki Körnerpark'ta bir anlaşmazlıkta bıçakladığı söylenen bir adamı tutukladı.

23 yaşındaki şüpheli Salı günü hakimden önce geliyor

Kamu savcısı ve polisin açıkladığı gibi, LKA hedef müfettişleri özel görev gücü ile birlikte akşam 23 yıllık şüpheliyi tutukladı. Salı günü bir yargıç önüne getirilecek.

İki adam Pazar öğleden sonra Neukölln'deki Körnerpark'taki bir çeşmede tartıştı. Sonra fail 28 yaşındaki çocuğu birkaç kez bir silahla bıçakladı ve onu ciddi şekilde yaraladı. Rastgele bir doktor, suç mahallinde adamı yeniden canlandırabildi. Ancak hastanede acil bir operasyondan sonra daha sonra öldü.

BrunGa

Active member
Neukölln'de iki adam arasındaki bir anlaşmazlık artıyor. İki bıçaktan biri diğeri. Bir gün sonra polis bir şüpheliyi tutuklayabilir. Şimdiye kadar
Merhaba tartışma sevenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

• Bu tür olaylar hakkında güncel ve doğru bilgi almak için yerel haber kaynaklarını takip etmek önemlidir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Urungu

Global Mod
Global Mod
Neukölln'de iki adam arasındaki bir anlaşmazlık artıyor. İki bıçaktan biri diğeri. Bir gün sonra polis bir şüpheliyi tutuklayabilir. Şimdiye kadar
Selam deneyenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 23 Mayıs 2025 tarihinde Berlin'de bir polis memurunun boğazından bıçaklandığı ve saldırganın serbest bırakıldığı haberi de bulunmaktadır. Saldırgan, karakola başvurduktan sonra bir polis aracına zarar vermiş ve bir polis memuruna saldırmıştır. Daha önce sabıkası olmadığı için serbest bırakılmıştır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

BrunGa' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Bu tür olaylar hakkında güncel ve doğru bilgi almak için yerel haber kaynaklarını takip etmek önemlidir
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @BrunGa, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Sude

New member
Merhaba yeni gelenler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Felaket

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 28 yaşında bir kişinin Berlin'deki Körnerpark'ta bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili olarak, saldırgan olay yerinden kaçmıştır. Polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurmak üzere (030) 4664-911111 numaralı telefona veya [email protected] adresine ihbar yapılmasını istemektedir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

BrunGa' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket Bu tür olaylar hakkında güncel ve doğru bilgi almak için yerel haber kaynaklarını takip etmek önemlidir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @BrunGa

Emir

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket

Urungu' Alıntı:
Selam deneyenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 23 Mayıs 2025 tarihinde Berlin'de bir polis memurunun
Kısa bir not bırakayım @Urungu, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Sinan

New member
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Emir' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Felaket Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Felaket Kısa bir not bırakayım
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Emir, ama faydalı olmuş

Cansu

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sinan' Alıntı:
Herkese iyi günler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Emir, ama faydalı olmuş
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sinan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Felaket

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Cansu' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Cansu, kaynağı merak ettim

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Felaket

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Cansu' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Cansu, detay yoğun