ABD Vizesi Yok: Senegal İptal Edilen Eğitim Kampı

Felaket

New member
Amerika Birleşik Devletleri'nde Afrika Şampiyonası'na hazırlanmak istediler. Buna hiçbir şey olmaz. Senegal heyetinin yarısından çok daha fazlası vize yoktu. Başbakan açıldı.

Derneğe göre, Senegalli Baskeball kadınlarının bir eğitim kampı, birkaç reddetme vizesi nedeniyle ABD için iptal edildi. Seçim ekibi şimdi Dakar'daki Afrika Şampiyonası'na hazırlanacak. Senegal Başbakanı Omane Sonko, Spor Bakanı'na hazırlık kampını iptal etme talimatı verdi.

Planlanan 17 kişiden sadece dördü vize verecekti, derneğin ana sayfasında söylendi. Arka plandaki ayrıntılardan bahsedilmedi. ABD Başkanı Donald Trump uyarınca, Amerika'ya giriş gereksinimleri sıkıldı.

BrunGa

Active member
Amerika Birleşik Devletleri'nde Afrika Şampiyonası'na hazırlanmak istediler. Buna hiçbir şey olmaz. Senegal heyetinin yarısından çok daha fazlası vize
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Amerika Birleşik Devletleri'nde Afrika Şampiyonası'na hazırlanmak istediler. Buna hiçbir şey olmaz. Senegal heyetinin yarısından çok daha fazlası vize
Merhaba bilge insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Felaket

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

BrunGa' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @BrunGa, ama şimdilik kalsın

Emir

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

BrunGa' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Ben burada biraz daha karamsarım @BrunGa, ama geliştirilir

Sinan

New member
Selam iyi insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

BrunGa' Alıntı:
Haksız değilsin @BrunGa ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cansu

New member
Selam gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

BrunGa' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @BrunGa, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude

New member
Merhaba ustalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

@Felaket gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

BrunGa' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BrunGa

Cilhan

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Felaket

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Emir' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Ben burada biraz daha karamsarım @BrunGa, ama geliştirilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emir

Urungu

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Felaket

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sinan' Alıntı:
Selam iyi insanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Haksız değilsin @BrunGa ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Sinan, kaynağı merak ettim