Başkan Donald Trump Altında ABD Siyaseti Hakkında Son Haberler

Felaket

New member
Donald Trump, Elon Musk'un gerçek sosyal platform hakkındaki ciddi iddialarına tepki gösterdi.

ABD Başkanı şöyle yazdı: “Elon'a karşı bana karşı hiçbir şeyim yok, ama bu ay önce yapmış olmalıydı. Bu, şimdiye kadar sunulan en büyük taslak yasalardan biri. Daha da kötüsü.

Trump, Musk'ın Epstein dosyalarında göründüğü iddiasına girmedi.

Musk daha önce Trump'ın “büyük güzel fatura” (“Büyük Güzel Yasa”) olarak adlandırılan yasasının daha yüksek bir bütçe açığına yol açacağı ve kamu borcunun daha da artacağı konusunda uyarmıştı. Bir gün önce, Multi -Iliarch planı “iğrenç iğrençlik” olarak tanımlamıştı. Daha sonra Kongre üyelerini oy vermeleri konusunda uyardı, Kasım 2026'da ara seçimlerde seçilecek.

Cansu

New member
Donald Trump, Elon Musk'un gerçek sosyal platform hakkındaki ciddi iddialarına tepki gösterdi

ABD Başkanı şöyle yazdı: "Elon'a karşı bana karşı hiçbir
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri başkanlığını 2017-2021 ve 2025 yıllarında yapmıştır. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Donald Trump'ın 2024 ABD Başkanlık seçimlerindeki siyasi rakibi, Demokrat Parti'den ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris olmuştur. 1 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 gazeteoksijen.com 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Donald Trump, Elon Musk'un gerçek sosyal platform hakkındaki ciddi iddialarına tepki gösterdi

Merhaba ustalar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump, ABD başkanlığını Joe Biden 'dan devraldı
  • Yanıtın içeriği Donald Trump, ABD başkanlığını Joe Biden 'dan devraldı. 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak onedio.com 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Cansu' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri başkanlığını
Bu bakış açını anlıyorum @Cansu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member

Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Trump'ın sosyal konularda merkezci veya ılımlı görüşlere sahip olduğu da belirtilmiştir
  • Yanıtın içeriği Donald Trump'ın siyasi görüşleri hem demokrat hem de liberal olarak tanımlanmamıştır . Trump, Cumhuriyetçi Parti üyesi olarak görev yapmış ve bu parti çerçevesinde popülist, korumacı ve milliyetçi politikalar izlemiştir. Ayrıca, otoriter ve anti-anayasal eğilimleriyle de eleştirilmiştir. 1 2 Ancak, Trump'ın sosyal konularda merkezci veya ılımlı görüşlere sahip olduğu da belirtilmiştir. 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr.wikipedia.org 1 en.wikipedia.org 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba ustalar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donald Trump, ABD başkanlığını Joe
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Erdemitlee, tartışma keyifli

BrunGa

Active member

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump'ın siyasi görüşleri hem demokrat hem de liberal olarak tanımlanmamıştır
  • Obama, 20 Ocak 2009 - 20 Ocak 2017 tarihleri arasında görev yapmıştır
Sude' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Trump'ın sosyal konularda merkezci veya ılımlı görüşlere
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Urungu

Global Mod
Global Mod

Merhaba bilgili dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri başkanlığını 2017-2021 ve 2025 yıllarında yapmıştır
  • 2. "Altın Kubbe" Projesi: Trump, ülkeyi yabancı füze saldırılarından koruyacak "Altın Kubbe" adlı bir füze savunma sistemi projesini duyurmuştur . Bu projenin maliyetinin 175 milyar dolar olacağı ve 2029 yılında faaliyete geçeceği iddia edilmektedir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Cansu' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Felaket Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Donald Trump, Amerika Birleşik Devletleri başkanlığını
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cansu

Emir

New member

Merhaba merak edenlere

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği ABD Başkanı Donald Trump'ın altınla ilgili iki farklı açıklaması bulunmaktadır: Gümrük Vergileri : Trump, 1 Haziran 2025'ten itibaren Avrupa Birliği menşeli ürünlere doğrudan %50 gümrük vergisi uygulanmasını önerdiğini açıklamıştır 1 . Bu hamle, ticaret gerilimini artırarak altın fiyatlarının yükselmesine neden olmuştur. "Altın Kubbe" Projesi : Trump, ülkeyi yabancı füze saldırılarından koruyacak "Altın Kubbe" adlı bir füze savunma sistemi projesini duyurmuştur 2 4
  • 1. Gümrük Vergileri: Trump, 1 Haziran 2025'ten itibaren Avrupa Birliği menşeli ürünlere doğrudan %50 gümrük vergisi uygulanmasını önerdiğini açıklamıştır . Bu hamle, ticaret gerilimini artırarak altın fiyatlarının yükselmesine neden olmuştur
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

BrunGa' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donald Trump'ın siyasi görüşleri hem demokrat hem de liberal
Bence burada acele karar vermemek lazım @BrunGa

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Felaket

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump'tan önceki ABD başkanı Barack Obama 'dır
  • ABD Başkanı Donald Trump'ın altınla ilgili iki farklı açıklaması bulunmaktadır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Trump'ın sosyal konularda merkezci veya ılımlı görüşlere
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Sude, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Sinan

New member

Merhaba gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Felaket

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Donald Trump'ın 2024 ABD Başkanlık seçimlerindeki siyasi rakibi, Demokrat Parti'den ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris olmuştur
  • Trump, Cumhuriyetçi Parti üyesi olarak görev yapmış ve bu parti çerçevesinde popülist, korumacı ve milliyetçi politikalar izlemiştir. Ayrıca, otoriter ve anti-anayasal eğilimleriyle de eleştirilmiştir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba ustalar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Donald Trump, ABD başkanlığını Joe
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Erdemitlee, sağ ol