Hayranları, Bhumi Pednekar yemek günlüklerinden yeni bir sayfa paylaştı. En son Instagram gönderisi, Goa ve Bengaluru'ya yaptığı son gezi sırasında keyifle yediği bir dizi enfes yiyecekten bahsediyor. Paylaşım, oyuncunun arkasında aynı hareketi gösteren bir tuval resmiyle poz verirken parmaklarını yalaması ile başladı. Başka bir slaytta Bhumi'nin elinde bir tatlı tabağı tutarken bir kafenin penceresinden baktığı görüldü. Üzerine pudra şekeri ve antep fıstığı parçaları eklenmiş bir kruvasan gibi görünüyordu. Aşağıdaki resimde onu kırmızı pirinç, köri, dal, kızarmış balık, yerel sabzi ve daha fazlasını içeren Goan thali'ye benzeyen yemeğin tadını çıkarırken görüyoruz.
Öyleyse okuyun: Bhumi Pednekar İsviçre'deyken Bu Yiyecekleri Kaçırmadı
Bengaluru'dayken, muz yaprağı üzerinde geleneksel tarzda servis edilen sağlıklı bir yemeğin tadını çıkarırken görüldü. Kırmızı pirincin bir kısmını görebiliyoruz Hint turşusu, sambar dal, sabzi, ve biraz köri. Ayrıca bir tabak kızarmış meze de görebiliriz. baba ve bir bardak ayran (kaas). Yanında notunda şunlar yazıyordu: “Son birkaç gün ışıltılıydı (emoji). En iyi yemekleri yedim, yeni bir şehir keşfettim, sevdiğim şeyleri yaptım ve harika insanlarla tanıştım.” Ayrıca gönderiyi “Minnettarlık”, “Goa”, “Bengaluru” ve “Pazar” gibi kelimelerle etiketledi.
Bir gün önce, Bhumi Pednekar Bengaluru restoranını ziyaret ettiğinde Instagram hikayelerine gitti ve üzerinde “Bengaluru'ya taşınırsam sadece bu yemek için olacak” yazan bir not içeren bir fotoğraf paylaştı. Hatta restoranın yerini, yani Nagarjuna restoranını da etiketledi ve yemeğe dalırken duyduğu mutluluk, yüzünde açıkça görülüyordu. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.
Bhumi Pednekar yemekhanelerini gösterme fırsatını asla kaçırmıyor. Daha önce Delhi'den ayrılırken orada “zorunlu yemek molası”nı açıklamıştı. Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'ndaki Carnatic Cafe'de yediği yemeğin çıtır, kağıt inceliğinde bir fotoğrafını paylaştı. dosa sambar ve iki çeşit pilavla servis edilir Hint turşusu. Şöyle yazdı: “Delhi'den ayrılmadan önce zorunlu yemek molası. Carnatic Cafe.” Hikayenin tamamını okumak için buraya tıklayın.
Öyleyse okuyun: Bhumi Pednekar Her Zaman Desi Tarzı Sıcak ve Tatlı Sos Taştığını Açıkladı
Öyleyse okuyun: Bhumi Pednekar İsviçre'deyken Bu Yiyecekleri Kaçırmadı
Bengaluru'dayken, muz yaprağı üzerinde geleneksel tarzda servis edilen sağlıklı bir yemeğin tadını çıkarırken görüldü. Kırmızı pirincin bir kısmını görebiliyoruz Hint turşusu, sambar dal, sabzi, ve biraz köri. Ayrıca bir tabak kızarmış meze de görebiliriz. baba ve bir bardak ayran (kaas). Yanında notunda şunlar yazıyordu: “Son birkaç gün ışıltılıydı (emoji). En iyi yemekleri yedim, yeni bir şehir keşfettim, sevdiğim şeyleri yaptım ve harika insanlarla tanıştım.” Ayrıca gönderiyi “Minnettarlık”, “Goa”, “Bengaluru” ve “Pazar” gibi kelimelerle etiketledi.
Bir gün önce, Bhumi Pednekar Bengaluru restoranını ziyaret ettiğinde Instagram hikayelerine gitti ve üzerinde “Bengaluru'ya taşınırsam sadece bu yemek için olacak” yazan bir not içeren bir fotoğraf paylaştı. Hatta restoranın yerini, yani Nagarjuna restoranını da etiketledi ve yemeğe dalırken duyduğu mutluluk, yüzünde açıkça görülüyordu. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.
Bhumi Pednekar yemekhanelerini gösterme fırsatını asla kaçırmıyor. Daha önce Delhi'den ayrılırken orada “zorunlu yemek molası”nı açıklamıştı. Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'ndaki Carnatic Cafe'de yediği yemeğin çıtır, kağıt inceliğinde bir fotoğrafını paylaştı. dosa sambar ve iki çeşit pilavla servis edilir Hint turşusu. Şöyle yazdı: “Delhi'den ayrılmadan önce zorunlu yemek molası. Carnatic Cafe.” Hikayenin tamamını okumak için buraya tıklayın.
Öyleyse okuyun: Bhumi Pednekar Her Zaman Desi Tarzı Sıcak ve Tatlı Sos Taştığını Açıkladı