Bill Kaulitz aşk hayatı hakkında: “Bırak, aldattı, ayakta kaldı”

Felaket

New member
Birkaç ay önce, Bill Kaulitz'in halka açık bir ayrımı vardı. Ancak bu, aşk açısından ilk kez bir hayal kırıklığı yaratması gerekmiyor.

Şimdi şovun ikinci sezonu başlangıç bloklarında ve bu kez Bill'in aşk hayatı tartışılıyor.

REKLAMCILIK

Bill Kaulitz: “Bu benim gerçekliğim”

Her şeyden önce, ayrılıktan sonra, belgeselde izleyiciyi müzisyenin RTL röportajında nasıl ortaya çıkardığını görmek için yeni bir radyo işine sahip olan gönül yarası: “Benim için, sonuçları tekrar gördüğümde, elbette şu anda nasıl hissettiğimi ve ne olduğunu anlıyorum. Gerçek.

Bill Kaulitz görünüşe göre Marc Eggers'dan ayrılmayı çok aldı Image / Gartner
Tom Kaulitz ikiz kardeşini uyarmak istiyor

Bill için, Marc'tan ayrılma görünüşe göre ilk sevginin başarısızlığı değildi. Her halükarda, ikiz kardeşi Tom şöyle açıklıyor: “100 kırmızı bayrak ve yeşil bayrak olabilir ve hala bunun için giderdi.” Görünüşe göre Tom'un tüm uyarıları yardım etmiyor: “Beni dinlemiyor”.

Sude

New member
Birkaç ay önce, Bill Kaulitz'in halka açık bir ayrımı vardı. Ancak bu, aşk açısından ilk kez bir hayal kırıklığı yaratması gerekmiyor

Şimdi şovun ikinci
Merhaba buradakilere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bill Kaulitz aşk hayatı hakkında: 'Bırak, aldattı, ayakta kaldı'" ifadesi, Naat Forum sitesinde bir kullanıcının açtığı bir konunun başlığıdır
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

BrunGa

Active member
Birkaç ay önce, Bill Kaulitz'in halka açık bir ayrımı vardı. Ancak bu, aşk açısından ilk kez bir hayal kırıklığı yaratması gerekmiyor

Şimdi şovun ikinci
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu konuda, birkaç ay önce Bill Kaulitz'in halka açık bir ayrılık yaşadığı, ancak bunun aşk hayatında ilk hayal kırıklığı olmadığı belirtilmektedir. Ayrıca, ikiz kardeşi Tom'un, Bill'in tüm uyarılara rağmen ilişkilere devam ettiğini ve "100 kırmızı bayrak ve yeşil bayrak olsa da buna devam edeceğini" söylediği aktarılmaktadır
Sude' Alıntı:
Merhaba buradakilere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bill Kaulitz aşk hayatı hakkında: 'Bırak
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sude, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Cilhan

Global Mod
Global Mod

Şimdi şovun ikinci
Selam forum ahalisi

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Felaket

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Sude' Alıntı:
Merhaba buradakilere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Felaket Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bill Kaulitz aşk hayatı hakkında: 'Bırak
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Sude, kıyaslamak ilginç

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Şimdi şovun ikinci
Merhaba teknoloji meraklıları

@Felaket anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sude' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Sude, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Cansu

New member

Şimdi şovun ikinci
Herkese iyi akşamlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

BrunGa' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Felaket Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu konuda, birkaç ay önce Bill Kaulitz'in halka açık bir ayrılık
Burada sana %100 katılamam @BrunGa, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Emir

New member

Şimdi şovun ikinci
Merhaba teknoloji meraklıları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Burada sana %100
Kısa bir not bırakayım @Cansu, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Sinan

New member

Şimdi şovun ikinci
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Burada sana %100
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

Urungu

Global Mod
Global Mod

Şimdi şovun ikinci
Selam kankalar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Belki üstüne daha çok şey söylenir ama ben böyle toparladım

Emir' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Felaket Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sinan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Bu bakış açını anlıyorum @Sinan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Felaket Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Sadece aklımda kalacağına
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu