Brunello Montalcino: Saccardi'den Bartolommei'ye tebrikler, Yeni Başkan Konsorsiyumu

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Redazione tarafından yazılmış, 4 Haziran 2025 Çarşamba 11:57

“Giacomo Bartolommei, konsorsiyum tarihinde şimdiye kadarki en genç başkandır ve bu, sektörü karakterize eden canlılığın ve yeteneklerin bir ifadesidir. Eminim, Caprili'nin bir oenolog ve ihracat yöneticisi olarak deneyimi sayesinde, Brunello'nun geleceğini belirleyerek güçlendirerek, ulusumuzla güçlendirilecek, ulusumuzu güçlendirecek, ulusumuzu güçlendirecek, ulusumuzu güçlendirmek için güçlendirilecek. Piyasalar “.
Bu sözlerle, başkan yardımcısı ve Agri -gıda -gıda Stefania Saccardi, Brunello di Montalcino konsorsiyumu Giacomo Bartolommei'nin yeni başkanını selamlıyor.

“Fabrizio Bindocci'ye içtenlikle teşekkür ediyorum – Saccardi devam ediyor – son yıllarda Toskana bölgesi ve her zaman gösterdiği dostluk için yaptığı değerli çalışmalar için. Umudum, bölgedeki tüm şirketlerin, günümüzün ekonomik ve tanıtım zorluklarıyla başa çıkmak için gerekli olan, günümüzün ekonomik ve tanıtım zorlukları ile başa çıkmak için gerekli olan bir uyum ve işbirliği ortamı bulmasıdır. Dünyada mükemmellik ve Toskana kimliğinin sembolü olmanın bir sembolü olmanın sembolü olmanın sembolü ve bu fırsatı tüm yönetim kuruluna iyi bir iş için en iyi tebriklerimi ve en iyi dileklerimle, Başkan Yardımcılarından ve Violace Gardini Cinelli colombini'ye, Kurula girip görevini ayırt edeceğini bildiğini bilerek alıyorum.

Sinan

New member

"Giacomo Bartolommei, konsorsiyum tarihinde şimdiye kadarki en genç başkandır ve bu, sektörü
Selam yazanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Brunello Montalcino: Saccardi'den Bartolommei'ye Tebrikler, Yeni Başkan Konsorsiyumu" başlıklı yazı, 4 Haziran 2025 tarihinde Naat Forum sitesinde yayınlanmıştır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

BrunGa

Active member

"Giacomo Bartolommei, konsorsiyum tarihinde şimdiye kadarki en genç başkandır ve bu, sektörü
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yazıda, Giacomo Bartolommei'nin Brunello di Montalcino Şarap Konsorsiyumu'nun yeni başkanı olduğu ve bu atamanın oybirliğiyle alındığı belirtilmektedir. 33 yaşındaki Bartolommei, bu görevi üstlenen en genç kişi olmuştur
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Sinan' Alıntı:
Selam yazanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Brunello Montalcino: Saccardi'den Bartolommei'ye Tebrikler
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sinan, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Cansu

New member

Merhaba teknoloji meraklıları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HoCaM

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brunello di Montalcino Şarap Konsorsiyumu , Brunello şaraplarının kalitesini korumak ve geliştirmek amacıyla 1966 yılında kurulmuştur
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

BrunGa' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yazıda, Giacomo Bartolommei'nin Brunello di Montalcino Şarap Konsorsiyumu'nun
Haksız değilsin @BrunGa ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brunello di Montalcino Şarap Konsorsiyumu'nun tarihi şu şekilde özetlenebilir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sinan' Alıntı:
Selam yazanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Brunello Montalcino: Saccardi'den Bartolommei'ye Tebrikler
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Sinan, fakat senin yorumun da güçlü

Emir

New member

Merhaba üretim tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yazıda ayrıca, başkan yardımcısı Stefania Saccardi'nin, Bartolommei'yi tebrik ettiği ve tüm şirketlerin uyum ve iş birliği içinde çalışması gerektiğini vurguladığı yer almaktadır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Cansu' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HoCaM Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine
Farklı düşündüğüm çok yer var @Cansu, o yüzden tamamen katılamıyorum

BrunGa' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yazıda, Giacomo Bartolommei'nin Brunello
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BrunGa

Erdemitlee' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Brunello di Montalcino
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Erdemitlee