Ciddi bir foodie ile evliyim, bu yüzden evimdeki yemek zamanları asla sıkıcı değil. Kocam, gıda eleştirmenlerine rakip olacak kadar keskin bir damak ve Sly'yi her zaman yeniden yaratacağım umuduyla yolumu gönderdiği viral tarifleri keşfetmek için bir ustalık var. Bana gönderdiği yeni bir mücevher mi? Instagram sayfasından yemek pişirmewithbenazir'den yendil olmayan, gevrek, sevimsiz bir Anda Paratha tarifi. Ve size söyleyeyim – bu bir oyun değiştirici. Beni bağlayan şey sadelikti. Yoğurma yok, yuvarlanma yok, sadece karmaşa çırpma, dökün ve pişirin.
Hamur tabanlı yöntem, parathas'tan daha fazla krep yapmak gibi hissettirir ve sonuç, lezzetle dolu ve proteini iki katına çıkaran gevrek, sevimsiz bir zevktir.
Çok oku: Mükemmel yumurta paratha için 5 kolay ipucu inanmayacağınız
Çıtır yumurta peyniri nasıl yapılır parantha ben sevimsiz anda parantha tarifi:
Çoğumuz parathaları dirsek Greene ile ilişkilendiririz- yoğurma, yuvarlanma, doldurma ve çevirme kendi içinde bir egzersiz olabilir. Ancak bu sürüm tüm bunları pencereden çıkarıyor. Sadece un, süt, yumurta ve bir avuç doğranmış sebzeler kullanarak kalın, dökülebilir bir meyilli yaparsınız. İyi kaldığında ve 10 dakika dinlendikten sonra, meyilli tavaya hazır pürüzsüz, dökme ve yayma karışımına dönüşür.
Yemek pişirmek de bir esintidir. Hamuru ısıtmalı bir tavaya dökün ve bir dosa veya chilla gibi eşit olarak yayın. Ayarlamaya başladığında, çevirirsiniz, sonra taze bir yumurta sağ üstte, mevsimde kırın ve doğrudan Paratha'ya hızlı bir çırpma verin. Ekstra ayağınızla lezzet ve protein ekleyerek yüzeyde pişirir.
Ve sonra en iyi kısım geliyor – peynir tabakası. Her iki taraf da altın bir gevrek pişirildikten sonra, peynir, mozzarella, biber pulları, kekik ve bazı taze kişniş dilimleri ile doldurursunuz. Bir dakika örtün ve o gooey, esnek peynir büyüsünü çalıştırsın. Eritilmiş peynir, paratha'nın gevrek kenarları ile birleştiğinde, ideal ısırıkların gevrek, yumuşak, baharatlı ve sevimsiz bir anda yaratır.
Hoşgörülü, evet. Ama çok tatmin edici ve sarkık bir sabah bile beyaz olması kolay. Tarif yaklaşık beş ila altı paratha yapar, paylaşmak için çok mükemmel … ya da değil!
Çok oku: Masaledaar kahvaltısı için ideal 5 Güney Hindistan yumurta tarifi
Neden bu anda parantha tarifini denemelisin
Lezzetli olmasının yanı sıra, bu Anda Paratha, kahvaltıdan önce hamuru yoğurma zamanı, enerjisi veya motivasyonu olmayan insanlar için idealdir. Kiler zımbalarını kullanmanın harika bir yoludur ve özelleştirilebilir- ekstra cing için pişmiş tavuk, mantar veya hatta bir yeşil turşusu ekleyin.
Bir dahaki sefere rahatlatıcı bir şey özlem duyduğunuzda, ama karışıklık olmadan, bu kısayol paratha'yı deneyin. Ben yemek zevk ve kocam kadar yapmak zevk? Diyelim ki onun foodie instincs tekrar yer aldı.
Bugün çift protein Anda Paratha ve sıfır çaba ile kutluyor.
Hamur tabanlı yöntem, parathas'tan daha fazla krep yapmak gibi hissettirir ve sonuç, lezzetle dolu ve proteini iki katına çıkaran gevrek, sevimsiz bir zevktir.
Çok oku: Mükemmel yumurta paratha için 5 kolay ipucu inanmayacağınız
Çıtır yumurta peyniri nasıl yapılır parantha ben sevimsiz anda parantha tarifi:
Çoğumuz parathaları dirsek Greene ile ilişkilendiririz- yoğurma, yuvarlanma, doldurma ve çevirme kendi içinde bir egzersiz olabilir. Ancak bu sürüm tüm bunları pencereden çıkarıyor. Sadece un, süt, yumurta ve bir avuç doğranmış sebzeler kullanarak kalın, dökülebilir bir meyilli yaparsınız. İyi kaldığında ve 10 dakika dinlendikten sonra, meyilli tavaya hazır pürüzsüz, dökme ve yayma karışımına dönüşür.
Yemek pişirmek de bir esintidir. Hamuru ısıtmalı bir tavaya dökün ve bir dosa veya chilla gibi eşit olarak yayın. Ayarlamaya başladığında, çevirirsiniz, sonra taze bir yumurta sağ üstte, mevsimde kırın ve doğrudan Paratha'ya hızlı bir çırpma verin. Ekstra ayağınızla lezzet ve protein ekleyerek yüzeyde pişirir.
Ve sonra en iyi kısım geliyor – peynir tabakası. Her iki taraf da altın bir gevrek pişirildikten sonra, peynir, mozzarella, biber pulları, kekik ve bazı taze kişniş dilimleri ile doldurursunuz. Bir dakika örtün ve o gooey, esnek peynir büyüsünü çalıştırsın. Eritilmiş peynir, paratha'nın gevrek kenarları ile birleştiğinde, ideal ısırıkların gevrek, yumuşak, baharatlı ve sevimsiz bir anda yaratır.
Hoşgörülü, evet. Ama çok tatmin edici ve sarkık bir sabah bile beyaz olması kolay. Tarif yaklaşık beş ila altı paratha yapar, paylaşmak için çok mükemmel … ya da değil!
Çok oku: Masaledaar kahvaltısı için ideal 5 Güney Hindistan yumurta tarifi
Neden bu anda parantha tarifini denemelisin
Lezzetli olmasının yanı sıra, bu Anda Paratha, kahvaltıdan önce hamuru yoğurma zamanı, enerjisi veya motivasyonu olmayan insanlar için idealdir. Kiler zımbalarını kullanmanın harika bir yoludur ve özelleştirilebilir- ekstra cing için pişmiş tavuk, mantar veya hatta bir yeşil turşusu ekleyin.
Bir dahaki sefere rahatlatıcı bir şey özlem duyduğunuzda, ama karışıklık olmadan, bu kısayol paratha'yı deneyin. Ben yemek zevk ve kocam kadar yapmak zevk? Diyelim ki onun foodie instincs tekrar yer aldı.
Bugün çift protein Anda Paratha ve sıfır çaba ile kutluyor.