Christina Block'a Karşı Süreç: 14 yaşındaki kızı anneye karşı tanıklık etmek istiyor

Felaket

New member
14 yaşındaki Christina Block'un yargılanmasında ifade vermek istiyor: kaçırma iddiası ve on yıl hapis cezasına kadar kuduz bir eğitim anlaşmazlığı bloğun bloğu ile tehdit ediliyor.

Yurtdışından kaçırılan blok çocuklar bir sansasyona neden olur

İki çocuk 2021'den beri Danimarka'da boşanmış babalarıyla birlikte yaşıyorlar. Orada, kamu savcının suçlamasına göre, muhtemelen yeni yıl arifesinde yasadışı bir şekilde kaçırıldıkları söyleniyor – muhtemelen yakındaki Alman deniz hattına tekne getirmeyi planlayan bir güvenlik şirketinin desteğiyle. Christina Block ve ortağı için prosedür on yıla kadar hapis cezasıyla sona erebilir.

REKLAMCILIK

Moderatör Gerhard Delling, blok çocuk sürecinde de ücretlendiriliyor. Image / Stephan Wallocha
Ana Christina Block ve Gençlik Refah Ofisi'ne Karşı Kız Suçlamaları

Davayı özellikle patlayıcı yapan şey: 14 yaşındaki kız mahkemede annesine karşı tanıklık etmek istiyor. NDR'den gelen bilgilere göre, annesinin çocukları annesini “kuduz eğitim yöntemleri” ile suçluyor – Christina Block'un reddettiği iddialar. Bunun yerine, anne avukatına göre babanın çocukları “manipüle ettiğini ve yabancılaştırdığını” iddia ediyor.

REKLAMCILIK

NDR'ye sunulan belgeler, kızın zaten Hamburg'daki bir genç refah çalışanına karşı cezai bir şikayette bulunduğunu gösteriyor. Genç kişi, kendisinin ve erkek kardeşinin ona yardım etmeyi reddettiğini bildirdi, “Babamın iyi olup olmadığını veya ölü olup olmadığını bilmiyordum”, 14 yaşındaki adam kaçırma sonrasında umutsuzluğunu anlatıyor. Özellikle dramatik: Çağrı yapmasına bile izin verilmedi.

Görünüşe göre uzun süre planlanmış

NDR tarafından yapılan araştırmalar, çocukların planlanan geri dönüşünün hiçbir şekilde kendiliğinden bir eylem olmadığını göstermektedir. Kaçırmadan iki yıl önce, çocukları gizlice Almanya'ya düşündüğü söyleniyor. Planlanan eylemin kapsamı, davanın ciddiyetinin ve ebeveynler arasındaki yüksek çatışmanın altını çizmektedir.