Daniela Katzenberger “korkunç” büstünden memnun değil

Felaket

New member
12 kilo daha az sonra, büstü boyutu artık vücuda uymuyor: Daniela Katzenberger, göğüs azaltma hakkında yüksek sesle düşünüyor.

Sık sık nefret yorumlarıyla mücadele etmek zorunda olan Daniela Katzenberger, şu anda kendi vücudunu inceliyor: aksi takdirde cömert büst, bir zamanlar ticari markası, 27 Haziran Cuma günü yayınlanan “Daniela Katzenberger” belgeselinin yeni çifte bölümünde yaklaşık on iki kayıp kilogramdan sonra uymuyor.

Daniela Katzenberger büstünden memnun değil: “İş Monstrous”

Çok farklı görünen Daniela Katzenberger, “Asla küçük göğüslerim olmadı, her zaman çok cömert davrandılar. (…) Spor nedeniyle ve neredeyse 12 kilo uzakta olduğum, artık vücuduma uymadıklarını fark ettim.”

REKLAMCILIK

Her şey sığıyordu: göbek, popo ve koynuz – Daniela için uyumlu bir resim vardı. Kilo verdikten sonra, mevcut E – fincan – kısmen F, hatta F, bir bağlantıda açıkladığı gibi – şimdi ince siluet üzerinde “korkunç” çalışıyor, diyor Daniela.

2008'de Daniela Katzenberger büyük atılım yaptı. Image / Marja; Image / EventPress
Lucas Cordalis'in Daniela'nın göğüsleriyle ilgili bir sorunu yok

Daniela giderek daha fazla vücudunun uyumunu düşünürken, kocası Lucas Cordalis pragmatik olarak tepki veriyor. Düşüncelerini pek paylaşamadı: “Lucas dediğimde, göğüslerim benim için çok büyük, soruyu hiç anlamıyor.”

Daniela Katzenberger bir meme azaltımı hakkında düşünüyor

Bir şey açık: Katzenberger, göğüslerin tekrar azalmasını düşünüyor. Ancak, büstündeki üçüncü operasyon olurdu, bu yüzden Daniela tartıyor: “Çok dar olduğumdan beri düşünüyorum. Bu bir durum, bu yüzden krizi alıyorum. Bir noktada daha küçük yapacağımı düşündüm, ama ne kadar kolay olduğunu bilmiyorum.”