Daulat Ki Chaat Bu Tuhaf Füzyon Yemeğinde Omletle Buluşuyor; İnternet Mutlu Değil

Leila

Global Mod
Global Mod
Omlet hiç şüphesiz en kolay ve en popüler kahvaltı seçeneklerinden biridir. İster peynirli sebzeli omlet, ister klasik Fransız versiyonu olsun, konu bu lezzet olduğunda hepimizin tercihleri vardır. Ancak günümüzün mutfak deneyleri dünyasında, mütevazi omlet bazı tuhaf füzyonlardan geçmiştir. Kuru meyveli omlet, Parle-G omleti ve hatta paan masala omletinin Haberlarını görmüş olmalısınız. Ve şimdi yeni bir giriş var. İnternette dolaşan bir Haberda 'daulat ki chaat omleti' adı verilen farklı bir omlet türü gösteriliyor. Videoyu izledikten sonra yemek meraklısı topluluğunun memnun olmadığı açıkça görülüyor.

Video, bir satıcının elektrikli el blenderi kullanarak birkaç yumurta beyazını çırpmasıyla başlıyor. Daha sonra bir tavada tereyağını ısıtıp köpüklü yumurta karışımını içine döküyor. Daha sonra omletin üzerine yumurta sarısı, ardından soğan, domates ve kişniş eklenir. Omletin üzerine tuz, zerdeçal, garam masala ve kırmızı biber tozu gibi baharatlar serpilir. Daha sonra, yaratım diğer tarafta pişirmek için dikkatlice ters çevrilir. Satıcı, pizza kesici kullanarak omleti ikiye bölüyor. Bir tarafına beyaz mayonez, peynir dilimleri, doğranmış soğan, domates ve kişniş ekliyor. Daha sonra omleti ikiye katlıyor. Kaplamanın ardından üzerine biraz daha mayonez ve bir tutam kekik serperek süslüyor. Son olarak da ekmek dilimleri ve ketçapla eşsiz omleti servis ediyor. Aşağıdaki Haberyu izleyebilirsiniz:
Öyleyse okuyun: Pani Puri Ama Maaza'yla mı? Bu Son Tuhaf Yiyecek İnterneti Sarstı


Video paylaşıldığından bu yana 3 milyonun üzerinde görüntüleme elde etti. Binlerce kişi yorum kısmında yaratılışı eleştirdi. Bir kullanıcı şunu yazdı: “Sağlıklı gıda ve sağlıksız muz ki ninja tekniği [Ninja technique to make healthy food unhealthy].” Bir diğeri ekledi: “Bakwas cheez nahi khaani hai bhai [I don’t want to eat rubbish, brother].” “Kalp krizi bir köşede gülüyor” yorumunu okuyun. Birisi şaka yaptı, “Lütfen bunu yapın isko khaana hai ya tohumha fenkna hota hai [Please tell me, should I eat this or just throw it away?]” Bir kişi şöyle yazdı: “'Kaplama'da tabağa asla yenmeyen hiçbir şey koymamak gibi bir kural var… ve burada bize plastik sos teklif ediliyor” diye yazdı.
Öyleyse okuyun: “Buna Baktığımda Gıda Zehirlenmesi Gördüm”: İnternet, Çikolatalı Sebzeli Pirinç Kasesine Tuhaf Tepki Veriyor

Bu daulat ki chaat omletini hiç denemek ister misiniz? Aşağıdaki yorum bölümünde düşüncelerinizi paylaşın.
 
Üst