Dışarıda Yemek Yerken veya Sipariş Verirken Chotu'yu Aramak Her Zaman Arama Listenizde Olmalı. Peki Sana Nedenini Söyleyeceğim

Leila

Global Mod
Global Mod
Eve yemek sipariş etmenin eşsiz bir keyfi var. Ev konforu ve lezzetli yemeklerin lüksü bize eşi benzeri olmayan bir mutfak macerası yaşatıyor. Restoran yemeklerinin kapınıza kadar teslim edilmesinin rahatlığını da unutmayın. Ancak çoğumuzun her seferinde ne sipariş edeceği konusunda kafamız karışıyor; Hint mi yoksa Çin mi? Pav bhaji mi momo mu? Gelin bu sorunu sizin için kalıcı olarak çözelim. Tek yapmanız gereken 'Chotu'yu ara'yı aramak. Bu çok mutfaklı bulut mutfağında çok çeşitli lezzetler var; bunların hepsi son derece leziz ve leziz.

Menülerinde gezinirseniz seçim yapmakta zorlanacaksınız. Canınız ister burger, ister chowmein, ister Bombay tarzı vada pav olsun, hepsi var. Evimin rahatlığında Call Chotu'yu deneme şansım oldu ve ne muhteşem bir ziyafetti!

En iyi yemek – Mini Vada Pav! Şef Chiquita Gulati, vada pav'ı yemek için saf bir zevk haline getiren otantik Mumbai lezzetleriyle bunu çiviledi. Vejetaryen olmayanları da sevdim Galouti Kaldırımı – vejeteryan olan kadar. Etli dolgu, ağzımın hâlâ arzuladığı tatları ortaya çıkarıyor. Menüde kesinlikle bir kazanan olsa da, beni etkileyen tek yemek onlar değildi.

Brokolili Krem Peynirli Köfte Brokoli'nin keskinliğiyle yükselen yumuşak, peynirli dolgusuyla kalbimi kazandı. Unutmadan, Ekmek Pakodası biberli sarımsaklı peynir de parçalanıyordu. Aslında şimdiye kadar yediğim en iyi ekmek pakodası. ben de denedim Biber Paneer ama biraz fazla tuzluydu. Buna rağmen tadı güzeldi.

Tavuk sevenler için Tandoori Lolipop, Cennet Davulları ve Sarımsaklı Acılı Tavuk Momos mutlaka denemelisiniz. Başından beri bende vardı Sebzeli Hakka Erişteli Acılı Tavuk ve yemeğimin mükemmel finaliydi.

Zaten höpürdetiyor musun? Neden bekleyelim, Call Chotu sadece bir telefon uzakta. Ancak dışarıda yemek yemek ve sevdiklerinizle güzel bir gezi yapmak istiyorsanız Call Chotu, Saket'teki ilk mağazasını Chotu's All Day Diner & Bar'da açtı. Ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum. Çıkışın resimleri çok güzel görünüyor.

Call Chotu'yu denemeniz için size başka bir ikna edici neden vereyim.

Call Chotu, Şef Chiquita Gulati ve 1959'dan bu yana Pandara Yolu'ndaki efsanevi Gulati Restoranı'nı işleten aileden üçüncü nesil bir restoran işletmecisi olan eşi ve ortağı Sumit Gulati tarafından kavramsallaştırıldı ve küratörlüğünü yaptı! Eğer Gulati'nin hayranıysanız Call Chotu'yu denemeyi kaçıramazsınız! Ve vada pav'larını denemeyi unutmayın, buna bayılacaksınız.